Playmobil Vrachtwagen Met Shovel

Diposting pada

No ratings or reviews yet. De carrosserie van de vrachtwagen kan flexibel worden gewijzigd.

The Best Gifts For 5 Year Old Boys Playmobil Green Recycling Trucks

Playmobil city action 70444 vrachtwagen met wissellaadbakop de bouwplaats moet vaak zwaar materiaal worden getransporteerd.

Playmobil vrachtwagen met shovel. Mijn zoontje heeft er nauwelijks mee gespeeld. De set bestaat uit een playmobil bouwvakker met helm en handschoenen een vrachtwagen met wissellaadbak een bak een oplegger een uitrustingskist met deksel een jerrycan en vele andere extra s. De 70444 playmobil city action doos bevat 104 onderdelen 1 figuur met helm en handschoenen 1 vrachtwagen met schaalbare structuur 1 emmer 1 platform 1 gereedschapskist met deksel een blik benzine en vele andere accessoires.

Wanneer de bouwvakker op de bouwplaats aankomt wordt de bak eerst gelost. Er word gewerkt op de bouwplaats en er is een shovel nodig. Item 3 vrachtwagen met zandboor playmobil 70064 new 3 vrachtwagen met zandboor playmobil 70064 new.

De dieplader is er klaar voor en brengt de shovel naar de bouwplaats. Met leuke accessoires zoals een chauffeur met divers gereedschap. Daarvoor hebben de bouwvakkers de moderne vrachtwagen.

Kan verzonden worden maar kosten koper. De bak wordt gebruikt voor het transport van bouwmateriaal. Ernstig ongeval vrachtwagen met shovel als lading n366 stadskanaal 22 oktober 2015.

Het dak van de vrachtwagencabine is afneembaar. Ook geschikt om buiten in het zand mee te spelen. Partij playmobil vrachtwagen 5283 shovel 5469 en meer sets als landmeter drilboor met compressor en mannetje met ton met vlammen en blus installatie.

Groene vrachtwagen met grijze dieplader en shovel. Zie foto s wat er allemaal bij zit. Item 4 playmobil 70064 sand driller multi colour 4 playmobil 70064 sand driller multi colour.

Van origine een exclusieve set voor een duitse winkelketen. Inclusief 2 bestuurders en gereedschappen. Partij playmobil vrachtwagen 5283 shovel 5469 en meer sets als landmeter drilboor met compressor en mannetje met ton met vlammen zo goed als nieuw ophalen of verzenden 35 00 25 aug.

De cabine kan gekanteld worden en de zwa. Daar komt de playmobil 3935 vrachtwagen met trailer voor zwaar transport aan. Au 54 99 au 3 30 postage.

De set bestaat uit een playmobil bouwvakker met helm en handschoenen een vrachtwagen met wissellaadbak een bak een oplegger een uitrustingskist met deksel een jerrycan en vele andere extra s. Het dak van de vrachtwagencabine is afneembaar. Een grote playmobil bulldozer kan ook op de oplegger vervoerd worden.

De vrachtwagen is rc compatibel en kan worden uitgebreid met de rc moduleset art. De vrachtwagen is rc compatibel en kan worden uitgebreid met de rc moduleset art.

Playmobil Construction Truck Set No 3203 Vintage 1975 Etsy Nostalgic Toys Playmobil Retro Toys

Playmobil City Action 6110 Vuilniswagen Afbeelding 1 Vuilniswagen En Playmobil

Playmobil 4447 Container Vrachtwagen Playmoto Toys

Pin On Desmond

Afbeelding Van Playmobil City Action Werkman Met Drilboor 5472 Playmobil Action Kindertijd

Pin Op Lovely Kids Things

Siku 1477 Liebherr Shovel Bt Lader Vrachtwagens Voertuigen

Siku 1877 Volvo Dumperschaal 1 87afmeting 13 X 4 5 X 4 5 Cm Siku 1877 Volvo Dumper Volvo Speelgoed Vrachtwagens

Playmobil Builder Amp Construction Theme 3506 Vintage Forklift Truck Set Amp Figures Juguetes

Playmobil Belgie Playmobil Speelgoed Vrachtwagens

Pin On Military

Pin Op Bruder 2019 Nieuwe Modellen

Playmobil Big Rig Walmart Com In 2020 Big Rig Big Trucks Fleet Farm

Liebherr Articulated Road Loader L 574 Click On The Image For Additional Details Trucks Truck Cranes Vehicles

Goedkoop Playmobil Vrachtwagen Euro Trans Met Container 9370 Kopen Bij Speelgoedenmodelbouw Com

Playmobil Transport Categorie Playmoto Toys

Playmobil 5026 Dieplader Met Shovel Exclusive Set Bouw Construction Playmoto Toys

Playmobil Groot Kanon Van De Valkenridders 6038 Playmobil

Playmobil Groot Kanon Van De Valkenridders 6038 Playmobil

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *