Vrachtwagen Zonder Spiegels

Diposting pada

Het systeem wat de normale achteruitkijkspiegels vervangt van orlaco heet overigens mirroreye en dat is inmiddels ook al leverbaar voor after market toepassingen. De mercedes benz actros is de eerste serietruck die standaard geleverd wordt zonder buitenspiegels.

Pin Van Dutch Navigator Op Kippers Truck Vrachtwagens

Na twee weken testen gaat vos met veertig wagens de weg op.

Vrachtwagen zonder spiegels. Na twee weken testen gaat vos met veertig wagens de weg op. In plaats daarvan heeft hij videocamera s aan weerszijden van de cabine. Rijden met de mirrorcam letterlijk.

De beelden verschijnen op. Het is de eerste legale vrachtwagen zonder spiegels op de weg. Een vrachtwagen zonder zijn traditionele buitenspiegels het wordt vast even knipperen met de ogen wanneer automobilisten en zwakke weggebruikers de nieuwe actros trucks van van mieghem logistics uit saintes zullen tegenkomen op onze wegen.

Deze vrachtwagen heeft geen spiegels kent geen dode hoek en is dus veel veiliger de eerste spiegelloze truck rijdt op de nederlandse wegen. Niet alleen de actros maar ook de arocs gaat zonder buitenspiegels met uitzondering van de frontspiegel en trottoirspiegels geleverd worden. Want de wagen van mercedesdealer wensink wordt door vos transport uit deventer ingezet.

Zonder spiegels in de showroom. Vos transport uit deventer heeft de primeur. Het is de eerste legale vrachtwagen zonder spiegels op de weg.

Orlaco heeft dus ook voor die truck het cornereye systeem gehomologeerd waarmee je dus alle spiegels voortaan weg mag laten. Van mieghem logistics rijdt eerste belgische actros van de vijfde generatie voor. De levering start overigens pas over een half jaar.

De nieuwste truck van mercedes benz heeft geen achteruitkijkspiegels meer. De truck zonder spiegels. En vos rijdt door heel europa.

In die markt levert iedere besparing veel geld op. De eerste compleet spiegelloze vrachtwagen rijdt op de nederlandse wegen. Bij het nieuwe model vrachtwagen van mercedes zijn die vervangen door kleinere camera s.

Spiegelcamera went snel omdat de twee grote schermen op de a stijlen veel meer tonen dan wat je in de buitenspiegels ziet. Mercedes benz actros met mirrorcam. De eerste compleet spiegelloze vrachtwagen rijdt op de nederlandse wegen.

Gelaserde Spiegels En Glas Voorbeelden Spiegel Hal Spiegel Badkamerspiegel

Nostalgie Oude Trucks Mercedes Benz Vrachtauto

Pin Op Eigen Blogposts

Pin Von Camber Tate Auf Vrachtautos Oldtimer Lkw Alte Autos Lkw

Mocn Fotos 3 Oude Trucks Vrachtauto Vrachtwagens

Van Seumeren Vrachtauto Vrachtwagens

Pin Van Arjan De Kooter Op Mercedes Benz Oudere Modellen Mercedes Benz Oude Trucks Mercedes

Daf Fas 3300 Ati 6×2 Met Koelwipkar Van Van Der Kwaak Uit Hillegom Oude Trucks Vrachtwagens Oldtimers

Buzzybeeforum Toon Onderwerp Oude Foto S Johan Hoogendijk Oude Foto S Oude Trucks Truck

Van Maanen Barneveld Wegvervoer In Brabant In 2020 Man Volvo Vrachtauto

Daf 2800 Oude Trucks Vrachtwagens Vrachtauto

Daf 95400 Ati Oude Trucks Vrachtwagens Nostalgie

Pin Op Eigen Blogposts

Pin Van Herman Op Vrachtwagens Oude Trucks Vrachtwagens Truck

Pin Van Patrick Kyburz Op Vrachtwagens In 2020 Vrachtwagens

Pin Op Eigen Blogposts

Nice Truck In The World Truck Is One Sort Of Vehicle That Has A Huge Body And Layout There Are Many Trucking Companies In The Oude Trucks Vrachtwagens Truck

Pin Van Ripulya Op Daf Vrachtwagens Holland

Transport Online Veertien Nieuwe Actros Trucks Voor Boekel Leegwater Transport In 2020 Mercedes Benz Mercedes Vrachtwagens

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *