Auto Bassie En Adriaan Mazda

Diposting pada

Achter de hoge prijs schuilt een reden die autoliefhebbers wel kunnen begrijpen. Rob 34 heeft twee bassie adriaan auto s en eentje gaat de deur uit 5 september om 11 45 aangepast 12 september om 15 24 de twee auto s van rob en robin de voorste staat te koop foto.

Deze Heldenauto Uit Bassie Adriaan Kan Van Jou Zijn Auto

Eerst even de bassie en adriaan honda zelf.

Auto bassie en adriaan mazda. Nederlanders guus en john hebben een replica van de auto van bassie en adriaan gekocht een honda prelude uit 1984 inclusief gele stippen. Het kostte wat maar een lach op. Maar die bassie en adriaan auto die nu geveild wordt.

Rob 34 uit breda heeft zijn bassie adriaan auto verkocht. Bekijk de meest recente resultaten voor gratis. De prijs doet vermoeden dat deze auto echt in de bassie en adriaan serie is gebruikt maar het gaat hier slechts om een replica.

Evert van den bos. Iconische bassie en adriaan auto te koop. Bassie en adriaan zijn hoogbejaard maar hun avonturen zijn nog steeds populair.

Korte speelfilm van clown bassie in opdracht van auto xl leiden uit 2009. Ook de rekwisieten uit hun films vinden aftrek bij de fans. Het is hem gelukt.

Ze zeggen toch weleens. Ze zeggen toch wel eens wat de gek er voor. Hij vraagt er naar eigen zeggen belachelijk veel geld voor.

Maar dat is omdat de brabantse rob 34 er eigenlijk niet vanaf wil. Bassie en adriaan bassie en adriaan caravan bassie mazda mazda 323 f caravan delorean mazda 323 auto bassie en adriaan vhs autocross bassie en adriaan vinyl datsun mazda oldtimer jaren 80 speelgoed bassie adriaan bolsward a team oldtimer datsun 100a. De vrienden guus en john uit huissen hebben een replica van de auto van bassie en adriaan gekocht een honda prelude uit 1984 inclusief gele stippen.

Voor 24 000 euro zijn john en guus uit het gelderse huissen de nieuwe eigenaren. Natte droom voor iedereen met clownsyndroom 4 sep 2020 18 32 hallo vriendjes en vriendinnetjes we komen er weer aan. Die zou in topstaat moeten zijn volgens de verkoper.

Wat de gek ervoor geeft. Zijn bassie en adriaan auto staat te koop voor ruim 24 000 euro.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *