Auto Zonder Nummerplaat Keuren

Diposting pada

Als u uw voertuig verkoopt aan andere particulieren hangt de procedure af van de staat van het voertuig. De eigenaar van de auto kan hiervoor beboet worden.

1986 Chevrolet Suburban 454 Chevrolet Suburban Chevy Suburban Ford Excursion

Voor een administratieve keuring voor inschrijving kan geen afspraak gemaakt worden.

Auto zonder nummerplaat keuren. Wat wel raar is eigenlijk. Als de verkoper reeds een nieuwe andere auto op zijn nummerplaat heeft ingeschreven dan kan hij zijn vorige niet meer zelf laten keuren dan moet dat via een garage gebeuren. Lees hier wanneer en hoe vaak uw voertuig een apk keuring moet ondergaan.

Nen auto keuren zonder platen gaat niet voor zover ik weet. Dat ziet u in het keuringsschema ook informatie over uitstel van de apk en eerder keuren. Voortaan mag dit voertuig ook aangeboden worden met een andere kentekenplaat op voorwaarde dat de houder ervan ook als houder vermeld wordt op de aanvraag voor de nieuwe kentekenplaat en het bijbehorende.

Dan moet de verkoper dat maar aan zijn garagist vragen want het is in principe de taak van de verkoper om voor de keuring te zorgen. Bij een overdracht tussen echtgenoten wettelijk samenwonenden of naar een kind in het geval van een nieuwe kentekenplaat dient er een administratieve keuring vóór inschrijving uitgevoerd te worden. Op de dag van de aankoop is jouw auto nog niet verzekerd.

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen voertuigen die nog op de openbare weg kunnen rijden en voertuigen die daarvoor niet meer geschikt zijn. Bovendien moet de auto op jouw naam worden gezet. Want als ge met transitplaten gaat zetten ze in het vakje waar normaal de nummerplaat staat het laatste deel van het chassisnummer.

Wanneer een voertuig van titularis verandert dan mocht dit voertuig enkel ter keuring aangeboden worden met zijn laatst afgeleverde kentekenbewijs of met een commerciële plaat. Dus moest ge zonder platen gaan zou da op hetzelfde neerkomen. Wegenverkeerswet 1994 artikel 40 in artikel 40 wegenverkeerswet wvw staat dat het kenteken behoorlijk zichtbaar op of aan het motorrijtuig aanwezig dient te zijn.

De vorige eigenaar moet zijn nummerplaat bijhouden om ze over te zetten op een andere wagen of om de auto uit te schrijven. Nee dat mag niet het is strafbaar om een auto zonder kenteken op de openbare weg te laten staan. Als uw voertuig apk plichtig is dan mag u niet rijden zonder geldige apk.

Zonder nummerplaat naar huis rijden is uiteraard niet legaal. Een nummerplaat heeft je nieuwe vriend ook nog niet. De informatie hieronder wordt beperkt tot de verkoop van voertuigen die nog op de openbare weg kunnen rijden.

Dit kan in elk keuringsstation plaats vinden.

Pin By Jose Negroe Ortega On Cars Volvo Antique Cars For Sale Cars Trucks

Bmw 2002 Tii 1975 Eerste Auto Bmw Auto

Pin Op Alfa Romeo

Pin Van Philippe Duchenne Op 0 Mr2 Mk2 In 2020 Oldtimers Nissan 300zx Lamborghini Diablo

Rat Look 900 In 2020 Volvo Cars And Motorcycles Saab

2400 Mile 1970 Saab 99 Saab Automobile Saab Retro Cars

Fiat Argenta Uk Spec 1981 83 Auto Blu Automobile Auto

Pin Op Alfa Romeo Lancia Fiat

Volvo Pv544 By Hedyelyakim Via Flickr Volvo Volvo Cars Volvo Amazon

Pin Van Paolo Gandolfi Op Lancia

Pin On Fiat Cars Parts For Sale 1899 1987 Technical Specifications

60 Years Ago Volvo Launches The Duett Its First Station Wagon Volvo Volvo Cars Volvo Amazon

Pin On Le Mans

Sweet Bagged Suburban On Massive Centerline Elite Wheels Classic Chevy Trucks Cool Trucks Chevy Suburban

Opel Gt Klassieke Auto S Oldtimers Auto S

1964 Volvo Pv 544 Sport B18 Used Petrol White 98 773 Km 61 375 Miles 70 Kw 95 Hp Manual Left Hand Drive Lhd Rear Wheel D Cars For Sale Volvo Cars

Pin Van Cornel Lache Op My Passion Cars In 2020 Maserati Oldtimers Young

Opel Manta A 1975 Grappige Auto S Klassieke Auto S Auto S En Motoren

Pin Van Britain Allenbaugh Op 1985 Porsche 944 In 2020 Porsche 944 Porsche Porsche 928

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *