Vliegtuig Uitstoot Vs Auto

Diposting pada

De klimaatimpact van auto s hangt af van het aantal inzittenden het bouwjaar en hoe zuinig de auto is. Ook een elektrische auto stoot daarom fijnstof uit.

Pin Op Wannahaves

Zit je met 2 of 4 personen in een auto dan daalt de uitstoot per reizigerskilometer.

Vliegtuig uitstoot vs auto. Het is algemeen bekend dat onze aarde heel snel aan het opwarmen is hoofdzakelijk door de verhoogde uitstoot van broeikasgassen. Soms wordt er ook gesproken over de totale impact van een auto tijdens zijn levenscyclus op het milieu. Ook maakt het veel verschil of je wel of geen caravan meeneemt.

Met een caravan verbruikt de auto 60 meer brandstof. En om het af te zetten tegen de uitstoot van ons energieverbruik thuis gas en stroom. Met het hele gezin voor drie weken met de auto op vakantie naar frankrijk is uiteindelijk zo slecht nog niet.

Bij de fiets scooter of motorfiets gaan we er bij 2 personen van uit dat je met z n tweeën op één fiets scooter of motor zit. De auto staat als slecht te boek maar het vliegtuig is dus nog wel twee tot vier keer zo vervuilend. Een reis naar nice met de trein leidt tot maar 25 kilo co2 uitstoot en met een benzineauto bedraagt de uitstoot zo n 600 kilo co2.

Wat is de mooiste goedkoopste. Een romantisch weekendje wenen met zijn tweeën 200km per uur over de autobahn is dat wel. Op naar blanes per auto bus trein of vliegtuig.

Doorgaans kijken we bij auto s naar de directe uitstoot. En als je bijvoorbeeld met vier personen reist is ook de auto milieuvriendelijker dan het vliegtuig. Zo leidt een vliegreis naar het franse nice tot een uitstoot van ongeveer 240 kilo co2 per persoon.

1 ton 1 000 kg uitstoot co2 komt ongeveer vrij bij. Het vliegtuig is voor elke reiziger die stelt bewust om te gaan met zijn of haar co 2 uitstoot een no go. Auto met 2 of meer personen.

De schadelijke stoffen die uit de uitlaat komen of het fijnstof dat vrij komt door rem en bandenslijtage. Vliegtuig of auto waarin je alleen zit. 6 000 kilometer rijden met een dieselauto bij een verbruik van 1 op 15 71 000 kilometer met een trein afleggen uitstoot per passagier 8 keer heen en weer van amsterdam naar london vliegen uitstoot per passagier.

De uitstoot van de auto blijft gelijk maar wordt verdeeld over 2 of 4 personen. Als je met z n vieren in diezelfde auto stapt is de uitstoot per persoon ongeveer een kwart van die met het vliegtuig van de trein en de bus is het niet zo verrassend dat het veel minder slecht is voor het milieu dan het vliegtuig. Wel is het zo dat er bij auto s grote verschillen zijn.

Dat hangt sterk af van het type vliegtuig je kan ook moeilijk zeggen hoeveel een auto verbruikt want een hybride wagen verbruikt een pak minder dan een terreinwagen. Vergelijking tussen vliegtuig auto en trein het klimaat en de leefomgeving ligt bij de meeste mensen nauw aan het hart.

Volga V 12 Coupe Amazing Cars Volga Retro Cars

Pin Op Milieu

Very Funny Top 5 Of The World Most Strange Cars Strange Cars Weird Cars Custom Cars

Is This How F1 Will Look In The Future Mclaren Formula1 Formulaone F1 Race Racing Grandprix Cars Motorsp Race Cars Concept Cars Concept Car Design

De Nieuwe Bentley Continental V8 Minder Uitstoot En Minder Pijn In Je Portemonnee Bentley Continental Bentley Detroit

Presenting The 1961 Thunderbird Cool Sports Cars Sports Cars Luxury Sports Cars

Pin On Top Luxury Cars

Carhoots The Hottest Most Social Viral Car Content On The Web Sports Cars Luxury Bugatti Bugatti Veyron

Pin On The Military World

Audi Rs5 In 2020 Sports Cars Luxury Dream Cars Audi Luxury Cars Audi

Pin By 𝕊𝕙𝔸𝕀𝕜𝕙 On ƈlŕs Luxury Private Jets Dream Cars Private Jet

Senna Rwb Parkhaus1 In 2020 Car Wallpapers Porsche Cars Porsche

Ecocombi Ab Inbev C Ab Inbev Jupiler

Pin By Tori Antoinette On Car Stuff Sports Cars Luxury Dream Cars Super Luxury Cars

Luxury Goals On Twitter Super Cars Camo Car Super Sport Cars

Duurzaam Reizen Tips In 2020 Reizen Toerisme Bestemmingen

Photo From Stancenation In 2020 Street Racing Cars Car Wallpapers Modified Cars

Pin On Audi

Audi R8 Super Cars Dream Cars Audi Cars

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *