Vliegtuig Max Verstappen

Diposting pada

Max verstappen heeft zijn eigen privévliegtuig gekocht. Max verstappen koopt privéjet van miljardair richard branson f1 held max verstappen heeft een slag in de lucht geslagen.

Max Verstappen Red Bull Motogp Test Op Losail 1 Maart 2018 Formule 1

Het vliegtuig dat max verstappen heeft gekocht is een falcon 900 ex.

Vliegtuig max verstappen. De rolls royce garage zit om de hoek. Waar milieuridder lewis hamilton zijn kerosineverslindende kersenrode vliegtuig inmiddels echter alweer verkocht heeft duikt max verstappen nu vol in de wereld van het privéjet eigenaarschap. Hij zou de trotse nieuwe eigenaar zijn van een falcon 900 die eerder aan.

Naast zijn nieuwe vriendinnetje is de andere bird een echt vliegtuig. Nou het luxe huis van max verstappen is gelegen in de peperdure wijk fontvieille waar de limburger een adembenemend uitzicht op zee heeft. Het is geen nieuw toestel maar een derdehands vliegtuig waarmee hij van en naar de formule 1 races zal gaan vliegen.

De maker van de luchtvaartpodcast the mic high club die hij samen maakt met philip dröge ontdekte dat max verstappen twee nieuwe birds heeft. Opvallend genoeg krijgt het toestel verder de registratie die afkomstig is van een voormalige dc 10 van klm. De falcon 900ex van max verstappen kan 18 passagiers meenemen en volgetankt kan het privévliegtuig een afstand afleggen van 8 340 kilometer.

Max verstappen en charles leclerc stapten gisteravond in hetzelfde vliegtuig richting nice maar volgens de nederlander was de kou na hun aanvaring op de red bull ring al snel uit de lucht. De privéjet heeft een kruissnelheid van 950 kilometer per uur. Max verstappen heeft zijn salaris gebruikt om een eigen privévliegtuig aan te schaffen zo heeft racingnews365 uit eerste hand vernomen.

Het nieuwe vliegtuig is een dassault falcon 900. Een pikant detail na de grand prix van oostenrijk. Een derdehandsje dus maar daardoor niet de minst luxe jet.

Binnenkort kan hij zich de eigenaar noemen van een falcon 900ex afkomstig van richard branson baas van het virgin concern. Want hoe lief en aardig de nederlander ook is eenmaal in de auto is het een killer en een veelvraat. In de toekomst hoeft de nederlandse formule 1 piloot max verstappen zich geen zorgen meer te maken om hoe hij van race naar race reist.

En als max naar de andere kant van de wereld moet voor een gp dan is ie er in no time. Max verstappen is zo onderhand uitgegroeid tot de nationale troetelbeer iets waarom ze binnen de gelederen van de f1 overigens nogal moeten lachen. De helihaven is bovendien op loopafstand waardoor hij binnen zeven minuten op het vliegtuig van nice staat.

Verstappen en leclerc na de race in zelfde vliegtuig terug naar huis. De registratie die het toestel krijgt is afkomstig van een.

Max Verstappen Red Bull Racing Rb16 In 2020 Red Bull Racing Auto Formule 1

Max Verstappen Verstappen Nl Racen Seizoenen

Max Verstappen

Max Verstappen Red Bull Google Zoeken Foto S

Ricciardo En Verstappen Voorsprong Mogelijk Genoeg Voor Goede Kwalificatie Red Bull Racing Motor Afbeeldingen

Max Weer Uitgevallen Grappig Formule 1 Hilarisch

Max Verstappen Verstappen Com In 2020 Circuit Spa Belgie

Max Verstappen On Instagram Next Stop Barcelona In 2020 Max Verstappen Formula 1 Max

Max Verstappen Verstappen Nl Seizoenen Formule 1

Martin Brundle Looft Red Bull Meesterzet Verstappen En Ricciardo Is Machtig Red Bull Racing Formule 1 Grand Prix

Max Verstappen Joins The Red Bull Junior Team Another Step Closer To F1 F1 Verstappen Redbull Max Verstappen Red Bull Racing Racing

Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Maakt Een Pitstop Red Bull Racing Maleisie Motorsport

2016 F1 Mexicogp The Squad Has Landed For The Formula One Grand Prix Of Mexico At Autodromo Hermanos Rodriguez

Pin Van Zsombor Kis Kotor Op Max Verstappen

Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Red Bull Racing Foto S Barcelona

Pin Op Max Verstappen

Max Verstappen Haakt Af Bij Gp Pyongyang Red Bull Racing Grand Prix Racewagens

Niet Schrikken Zoveel Kost De Game Setup Van Max Verstappen Thuis Thuis Game Setup

Max Verstappen Verstappen Nl In 2020 Red Bull Racing Formule 1 Circuit

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *