Hotel In Een Vliegtuig

Diposting pada

Uren met opgetrokken benen en je hoofd tegen het raampje. Slapen in een vliegtuig.

In Het Noord Brabantse Mill Kun Je Heerlijk Slapen In Een Van De Twee Suites Die Gemaakt Zijn In Een Oud Vliegtuig Bestemming Overnachten Vliegtuig Vakantie

Slapen in een vliegtuig.

Hotel in een vliegtuig. En dan binnen binnen een volledige mooie suite wat je geen suite kan noemen want het is meer dan een overweldigende suite. Dat laatste is allesbehalve een straf met het aanwezige tweepersoons en eenpersoonsbed. Het verhaal achter dit vliegtuig hotel in costa rica.

Wilt u ook zelf vliegen dan kunt u een rondvlucht of vliegles boeken. Dit moet je echt een keer gedaan hebben in je leven. De vliegtuigsuite beschikt ook over een slaapkamer een badkamer en een kitchenette met een magnetron een koelkast en koffie en theefaciliteiten.

Vanuit de vliegtuigsuite heeft u een schitterend uitzicht over het platform en de landingsbaan van vliegveld teuge. Tenzij je iemand bent die alleen maar first class vliegt zal je zeker weten nog nooit zo lekker hebben kunnen slapen in een vliegtuig. Het vliegtuig is voorzien van gratis wifi 3 flatscreen tv s en een bluray dvd speler.

In teuge tussen apeldoorn zutphen en deventer kun je overnachten in een echte vliegtuigsuite. Kan me niet voorstellen dat ik ooit nog in een aparter hotel slaap op en top genieten. Het vliegtuig het vliegtuig atlantic 1150 brequet martinair bevindt zich op 8 meter hoogte en van daar heb je een fantastisch uitzicht op het park rond het peelkanaal.

Er is een ruim auping bed en de lichte witte inrichting straalt rust uit. Het vliegtuig is een frame van een boeing 727 uit 1965 en is volledig opgeknapt. In wieringerwerf vind je een vliegtuig met eigen verkeerstoren.

Klinkt niet erg aantrekkelijk. Heerlijke taart bij aankomst en het ontbijt was echt super. We hadden prachtig weer dus lekker op het balkon naar alle vliegtuigen enz gekeken.

Vliegtuigsuite teuge neem plaats in de volledig uitgeruste cockpit van dit bijna 40 meter lange toestel en waan je zelf als piloot. Alles klopte de aankleding alles mooi en fijn. Dit is je kans om een keer te overnachten in een suite van een echt vliegtuig.

Voorheen werd het vliegtuig gebruikt door globetrotters die met zuid afrika air en avianca airlines vlogen. Met uitleg over het vliegtuig waar het vliegtuig vandaan kwam en de historie ervan. Waarom een vliegtuig in onze tuin laten zetten.

Het ontvangst was super lief fijn en vriendelijk. Koken en lekker tafelen doe je in de verkeerstoren slapen in het vliegtuig. Dat luxe en vliegen prima samen kunnen gaan bewijzen deze bijzondere accommodaties wel.

Van binnen is het vliegtuig hotel teuge ingericht tot een luxe suite voor 2 personen. Toch lijkt het vliegtuig nog steeds te vliegen. Maar het kan ook anders.

Nou dat is een combinatie van onze liefde voor de fokker f 27 friendship het prachtige decor genaamd de brabantse wal en de gemeente woensdrecht met haar vliegbasis en de van oudsher aanwezige vliegtuigfabriek fokker. De suite beslaat het hele vliegtuig en is bijna 40 meter lang. Via een wenteltrap aan de zijkant van het vliegtuig betreed je de authentieke suite met eigen lounge.

Pin Van Groep Juf Gitte Juf Petra Op Schrijf Een Verhaal Hotels Hotel Reizen

Ook Rest Van Klm Vloot Komt Naast Corendon Hotel In 2020 Hotel Boeing 747 Vliegtuig

Pin Op Ideal Houses

Interior Aspect Of The Airplane Suite A Hotel At Teuge Airport The Netherlands Hotelsuites Badkamer Vliegtuig

Hotel Reviews Pictures And Travel Facts Travel Facts Wellness Travel Wellness Spa

Slapen Vliegtuig Png 446 160 Pixels Slapen

Bekijk City Resort Hotel Mill Hotels Resorts Hotel

Vliegovernachting Vliegtuighotel Overnachten Origineel Mil Nijmegen Overnachten Vliegtuig Hotelkamers

De Meest Bijzondere Hotels Wereldwijd Hotels Hotel Ijshotel

Een Weekje Slapen In Een Vliegtuig Ongewone Huizen Boeing 727 Boomhut

Altijd Al Eens Willen Slapen In Een Vliegtuig Hotel Het Kan Op Vliegveld Teuge Hier Staat Een Oud Vliegtuig Wat Is Omgetoverd Tot De V Vliegtuig Hotel Slapen

De Meest Bijzondere Hotels Wereldwijd Hotels Ijshotel Hotel

Airplane Suite Gelderland Netherlands Hotel Suite Luxury Airplane Interior Airplane Hotel

Hotel Ilyushin Holland S Luxury Plane Hotel Only Has Space For 2 Unique Hotels Unusual Hotels Hotel

Special Hotels Aircraft Aircraft Suite Hotelsuites Luxe Hotel Ongewone Huizen

Pin Op Very Luxury Hotels Zeer Luxe Hotels

Is Het Een Hotel Of Is Het Een Vliegtuig Het Is Een Cockpit In Een Hotel Met Afbeeldingen Hotel Hotels

Jumbo Stay In Stockholm Sweden Dream Hotels Unusual Hotels Places To Go

De Meest Bijzondere Hotels Wereldwijd Hotels Hotel Ijshotel

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *