Peter Pan Vliegtuig Transavia

Diposting pada

Namelijk een peter pan vliegtuig. Transavia peter pan vakantieclub.

Transavia Boeing 737 800 Ph Hxg Vliegtuig Reizen

Alsof we met vrienden op vakantie gaan al onze passagiers zijn bijzonder.

Peter pan vliegtuig transavia. Dit is ons peter pan vliegtuig. Maar sommigen zijn voor ons nóg specialer. Dus ook transavia toen zij vorig jaar 50 werd.

Since its establishment peter pan has given more than 1 000 young people an unforgettable holiday. Dat geldt natuurlijk voor de beroemde sporters en artiesten die we aan boord verwelkomen zoals leontien van moorsel rené froger of hans kazan. Het vliegtuig hoort bij de stichting peter pan vakantieclub die al 23 jaar reizen organiseert voor jongeren met een chronische ziekte omdat ze niet gewoon gemakkelijk op vakantie kunnen.

Maar het geldt nog meer voor onze gasten van de peter pan vakantieclub. Transavia employees wanted to do something about this and joined forces to make a difference. Wilco werkt al 31 jaar voor transavia en is daarnaast ook oprichter en voorzitter van stichting peter pan vakantieclub.

Luchtvaartnieuws nl mocht meevliegen over nederland met stopovers in eindhoven en rotterdam. Vanaf nu vliegt er namelijk een uniek toestel tussen de transavia vliegtuigen. En transavia trakteerde op niet zomaar een cadeau.

Het kleurrijke peter pan vliegtuig type boeing 737 800 wordt vanaf 11 november ingezet voor reguliere vluchten en zal de komende 6 jaar dagelijks overal te zien zijn. As of 11 november the colourful peter pan boeing 737 800 aircraft will be used for scheduled flights and can be admired anywhere on a day to day basis the next 6 years. Deze stichting biedt zieke jongeren een kosteloze en onvergetelijke vakantie.

Schiphol transavia heeft vandaag haar eerste peter pan vliegtuig onthuld. The painting is in celebration of transavia s 50th anniversary and was specially designed by studio dumbar which also designed the airline s house style. Peter pan in de lucht wie jarig is trakteert.

In de hangaar op schiphol werd het nieuwste kleurrijke toestel een boeing 737 800 getoond aan het publiek. Schiphol transavia heeft vandaag haar eerste peter pan vliegtuig onthuld. De beschildering is aangeboden bij de 50ste verjaardag van transavia en is speciaal ontworpen door studio dumbar die ook de huisstijl van de luchtvaartmaatschappij heeft ontworpen.

The peter pan holiday club was created especially for these young people. In de hangaar op schiphol werd het kleurrijke toestel een boeing 737 800 getoond aan het publiek. Reisbizz mocht meevliegen over nederland met stopovers in eindhoven en rotterdam.

Wist je dat de naam peter pan afkomstig is van het sprookje peter pan die met kinderen naar neverland vliegt en al hun wensen uit laat komen.

Pin Van Ross Falvo Op Air Aviation Vliegtuig

Basiqair Transavia Com Boeing 737 700 With Price Tack Livery Boeing 737 Boeing Aircraft

Transavia Ph Hsi Osl Engm Gardermoen Vliegtuig

Transavia Airlines Boeing B737 8k2 Sunweb Airline Logo Boeing Aircraft Aircraft

Transavia Boeing 737 8k2 Ph Hsi Wilco Van Elk At Pisa Galileo Galilei International March 2018 Special Peter Pan Vakantieclu Boeing 737 Boeing Air Carrier

Transavia Fleet 1966 To 2003 Aviation Vliegtuig Air France

Boeing 737 8k2 Transavia Airlines Aviation Photo 4688467 Airliners Net Boeing 737 Boeing Airlines

Transavia Boeing 737 8k2 Ph Hsi On Final Approach For Rwy27 At Amsterdam Schiphol December 2017 Special Peter Pan Vakantieclub L Boeing 737 Boeing Aviation

Pin On Aviation

Boeing 737 800 Commercial Plane Boeing Airplane

Transavia Boeing 737 700 Ph Xrc Vliegtuig

Pin By Jann On Organisatie Boeing 737 Boeing Aviation

Scale 1 200 Emirates Airbus A380 800 Klm Boeing 747 400 Tui B Boeing 787 800 Dreamliner Transavia Boeing 737 800

Ph Hsi Transavia Boeing 737 8k2 Wl Boeing 737 Boeing Aircraft

Transavia Boeing 737 800 Peter Pan Livery 1 500 Lego City Airport Airport City Lego City

Transavia Boeing 737 800 Peter Pan Livery Ph Hsi Vliegtuig

Transavia A300 Aviation Vliegtuig Luchtvaart

Transavia Tail Pin Aviation

Pinterest

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *