Vliegtuig Van Verstappen

Diposting pada

Met een kruissnelheid van 950 kilometer per uur gaat het vliegtuig flink sneller dan een f1 wagen. Wellicht dat er dus ook flink wat formule 1 coureurs mee kunnen vliegen.

Max Verstappen Red Bull Racing Rb16 In 2020 Red Bull Racing Auto Formule 1

Een derdehandsje dus maar daardoor niet de minst luxe jet.

Vliegtuig van verstappen. En als max naar de andere kant van de wereld moet voor een gp dan is ie er in no time. Verstappen en leclerc na de race in zelfde vliegtuig terug naar huis. Het gaat om een dassault falcon 900 die eerder in handen was van sir richard branson.

Opvallend genoeg krijgt het toestel verder de registratie die afkomstig is van een voormalige dc 10 van klm. Nou het luxe huis van max verstappen is gelegen in de peperdure wijk fontvieille waar de limburger een adembenemend uitzicht op zee heeft. Het nieuwe vliegtuig is een dassault falcon 900.

Het is geen nieuw toestel maar een derdehands vliegtuig waarmee hij van en naar de formule 1 races zal gaan vliegen. Hij zou de trotse nieuwe eigenaar zijn van een falcon 900 die eerder aan aan virgin miljardair richard branson toebehoorde. Verstappen kan 18 vrienden meenemen aan boord.

Max verstappen heeft zijn eigen privévliegtuig gekocht. Het vliegtuig dat max verstappen heeft gekocht is een falcon 900 ex. Dassault falcon 900 ex privéjet waar milieuridder lewis hamilton zijn kerosineverslindende kersenrode vliegtuig inmiddels echter alweer verkocht heeft duikt max verstappen nu vol in de wereld van.

Het toestel kan achttien personen vervoeren dus max kan vrienden of collega s laten meereizen. Max verstappen heeft zijn salaris gebruikt om een eigen privévliegtuig aan te schaffen zo heeft racingnews365 uit eerste hand vernomen. In de toekomst hoeft de nederlandse formule 1 piloot max verstappen zich geen zorgen meer te maken om hoe hij van race naar race reist.

Binnenkort kan hij zich de eigenaar noemen van een falcon 900ex afkomstig van richard branson baas van het virgin concern. De helihaven is bovendien op loopafstand waardoor hij binnen zeven minuten op het vliegtuig van nice staat. F1 held max verstappen heeft een slag in de lucht geslagen.

De registratie die het toestel krijgt is afkomstig van een voormalige dc 10. Max verstappen en charles leclerc stapten gisteravond in hetzelfde vliegtuig richting nice maar volgens de nederlander was de kou na hun aanvaring op de red bull ring al snel uit de lucht. Een privéjet met drie motoren die lekker ver kan vliegen.

De privéjet heeft een kruissnelheid van 950 kilometer per uur. De falcon 900ex van max verstappen kan 18 passagiers meenemen en volgetankt kan het privévliegtuig een afstand afleggen van 8 340 kilometer. De goed ingelichte autosportvrienden van autobahn eu kunnen ook al onthullen welk vliegtuig het is.

Een pikant detail na de grand prix van oostenrijk.

Max Verstappen

Max Verstappen Haakt Af Bij Gp Pyongyang Red Bull Racing Grand Prix Racewagens

Max Verstappen Verstappen Nl Formule 1 Seizoenen

Max Verstappen Grand Prix Formule 1 Foto

Martin Brundle Looft Red Bull Meesterzet Verstappen En Ricciardo Is Machtig Red Bull Racing Formule 1 Grand Prix

Max Verstappen Red Bull Motogp Test Op Losail 1 Maart 2018 Formule 1

Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results Seizoenen

Kunstwerk Max Verstappen Artwork Van Nylz Race Art Artwork Art Red Bull Racing

Max Verstappen On Instagram Next Stop Barcelona In 2020 Max Verstappen Formula 1 Max

Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Maakt Een Pitstop Red Bull Racing Maleisie Motorsport

Welke Gevolgen Heeft De Winst Van Verstappen Op De Rest Van Het Seizoen Grand Prix Red Bull Racing Hamilton

Ricciardo En Verstappen Voorsprong Mogelijk Genoeg Voor Goede Kwalificatie Red Bull Racing Motor Afbeeldingen

Max Verstappen Verstappen Nl In 2020 Red Bull Racing Formule 1 Circuit

Daniel Ricciardo

Max Verstappen Verstappen Nl Seizoenen Formule 1

Max Verstappen Formule 1 Racewagen Knutselen Maxverstappen Formule1 F1 Racewagen Raceauto Knutselen F1knutselen F In 2020 Racewagens Raceauto Formule 1

Pin Van Fernanda Silva Op Max Verstappen

Max Verstappen Verstappen Com In 2020 Circuit Spa Belgie

Niet Schrikken Zoveel Kost De Game Setup Van Max Verstappen Thuis Thuis Game Setup

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *