Auto Maken Van Karton

Diposting pada

Zelf een raceauto van karton maken. Zorg ervoor dat de rietjes recht liggen en zich parallel aan de uiteinden van het stuk karton bevinden.

Auto Knutselen Van Een Doos Super Leuk Idee Vervoer Knutselen Knutselen Thema Verkeer Vervoer Thema

Gebruik je verf om er een echte garage van te maken.

Auto maken van karton. Twee rijst doosjes rechthoekig 2x stokjes bijvoorbeeld sat├ęprikkers karton verf kranten. Gebruik een stanleymes om langs de lijnen te snijden die je net getekend hebt. Als laatste knip je uit karton 4 rondjes welke je half op de auto plakt zodat er ook een paar wielen onder zitten.

Een auto surprise is toepasselijk voor bijna iedereen die een auto heeft je kan namelijk zijn haar auto namaken. De beide zijkanten zijn normaal iets te lang dus 1 van de zijkanten knip je op maat en plakt hem dan ook vast. Lijm tape verfkwasten schaar behanglijm.

Een auto surprise is natuurlijk ook leuk voor elke grote auto fan. Klik op het plaatje of de tekst om de werkomschrijving van het knutselwerk te zien. Dan maak je in alle vier de lege flessendopje een gaatje precies in het midden door er een schroef in te draaien en weer.

Er zijn 340 auto maken van karton leveranciers vooral gevestigd in east asia. Step 1 maak een grote kartonnen doos dicht met verpakkingstape. Je auto zal niet recht vooruit kunnen rijden als de rietjes scheef liggen of krom zijn.

Laat een volwassene deze stap uitvoeren evenals alle andere. Auto maken van karton producten zijn het populairst in north america domestic marketen south america. Knip je rietje in drie├źn.

U kunt de veiligheid van producten waarborgen. Leg de rietjes in de breedte over het karton heen op een afstand van ongeveer 1 5 centimeter van de smalle uiteinden. Van twee delen van het rietje maak je de assen van de auto.

Pak vervolgens de kartonnen doos en knip twee garagedeuren in de doos zorg ervoor dat de deuren richting de zijkanten open gaan en zorg ervoor dat de auto door de open deuren heen kan. Verf de deuren bijvoorbeeld groen en de rest van de garage bruin. Plak de auto in elkaar en vergeet niet je cadeau er in te doen al het een auto sinterklaas surprise wordt.

Rij de auto naar binnen en doe de deuren dicht. Het model van de auto is dan al klaar. Print de bouwplaat en plak deze op karton.

Dan kun je hem mooi verven en details aangeven zoals de deuren en de ramen. Begin met tekenen in het midden van de lange zijde en trek dan lijnen naar beneden toe zodat de platte kant langs de bovenrand van de doos loopt step 3 snijd de deuren uit de doos. De belangrijkste leverancierslanden of regio s zijn china die respectievelijk 100 voorzien van auto maken van karton.

De ene zet je vast tussen het knijpgedeelte van de knijper de andere lijm je vast tussen de andere kant van de knijper. Vergroot bijvoorbeeld als je de bouwplaat gebruikt als sinterklaas surprise de bouwplaat onder het kopieerapparaat. Zorg dat de boven en onderkant dicht zijn step 2 teken twee deuren op de twee langere zijden van de doos.

De themapagina auto heeft alle knutselwerkjes die te maken hebben met auto s. 7 okt 2017 budget diy en knutsel idee stap voor stap uitleg voor. Bouwplaten en andere knutselwerkjes die uiteindelijk een auto vormen komen hier aan bod.

Teken de raampjes en de wielen en geef de auto een mooie kleur.

Auto Van Kartonnen Doos Kartonnen Doos Doos Dozen

Rachel Burklund Lol For At Work Follow This Link For All Kinds Of Cardboard Projects Http Www Ikat Cardboard Playhouse Diy Cardboard Crafts For Kids

Een Auto Maken Met Een Grote Doos De Wielen En Het Stuur Er Ook Aan Bevestigen Dozen Doos Kartonnen Dozen

Auto Sinterklaas Surprise Voor De Jongen Die Wil Autorijden Is Een Prachtige Wagen Sinterklaas Knutselen Sinterklaas Verjaardagsverrassingen

Thema Verkeer 3d Karton Knutsel Auto Knutselen Wc Rol Kartonnen Auto Knutselen Karton Hergebruiken Rec Boxcar Schoolbus Knutselen Zelfgemaakt Speelgoed

Toet Toet Ik Kom Eraan Peuteractiviteit Knutselen Voor Kinderen Activiteiten Voor Peuters

Zelfgemaakte Speel Garage Van Karton En Wc Rolletjes By Villa Speelmama Http Villaspeelmama Blogspot Be 2013 07 Zelf Speelgoed Maken Speelgoed Restmateriaal

Karton Schoenendoos Garage Kartonnen Knutsels Doe Het Zelf Speelgoed Kids Crafts

Kartonnen Raceauto Kartonnen Speelgoed Raceauto Speelgoed

Hoe Maak Je Een Kartonnen Auto Kostuum Wikisailor Com Speelgoedauto S Auto Verjaardag Auto

Diy 15x Knutselen Met Karton Knutselen Karton Knutselen Doos Vliegtuig Knutselen

Los Viajes De Lucas Coche Poliiiiiiiiiiiiiii Juguetes De Carton Carritos De Carton Coche De Carton

Surprise Auto Knutselen Karton Kind Projecten Kartonnen Knutsels

Thema Verkeer 3d Karton Knutsel Auto Knutselen Wc Rol Kartonnen Auto Knutselen Karton Hergebruiken Recy Zonne Energie Knutselen Wc Rol Knutselen Karton

Auto S Maken Van Karton In 2020 Knutselen Voor Kinderen Kind Knutselen Knutselen Met Wc Rol

Speelgoed Maken Met Karton Diy Ministijl Speelgoed Auto Kartonnen Doos

Knutselen Met Kinderen Zelf Speelgoed Maken Met Afbeeldingen Zelf Speelgoed Maken Speelgoed Knutselen Speelgoed

Zelf Een Raceauto Van Karton Maken Raceauto Knutselen Doos Kartonnen Knutsels

Uit Een Kartonnen Doos Een Auto Maken Leuk Voor Kinderen Om Te Spelen Doos Versieren Knutselen Doos Kartonnen Doos

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *