Auto Radio Antenne Aansluiting

Diposting pada

De din antennestekker van een auto past meestal niet op een nieuwe iso radio waardoor uw fm am radio niet werkt. De dab antenne bestaat uit een ontvanger met een lang snoer en een plakplaatje waar de antenne in zit.

Actieve Dabdab Antenne

Sluit de antenne aan op de radio.

Auto radio antenne aansluiting. L antenne d autoradio motorisée se compose d un stylet rigide et d une bobine motorisée qui règle l antenne sur la fréquence de travail requise. Werk de kabels weg. Een verloopkabel is afhankelijk van het merk en type auto en verloopt altijd naar een iso stekker.

Hierdoor is elke moderne auto merk onafhankelijk autoradio aan te sluiten op bestaande bedrading. Google dan eens naar iso aansluitkabel. Helaas bestaan er meerdere antennestekkers met verschillende afmetingen.

Er wordt ook een cleaner meegeleverd. De antenne aansluiting van een autoradio loopt niet via de iso aansluiting maar de antenne wordt rechtstreeks op de autoradio aangesloten. Deze kun je kopen bij halfords brezan en online webshop.

Deze valueline car 004 autoradio antenne adapter is een universele antenneplug om te gebruiken voor uw radio in de auto. Bepaal de plek van de antenne. Ze hebben immers allemaal iso tegenwoordig.

Plak de antenne op het raam. Dan sluit je in 4 stappen de antenne aan. C est un type d antenne conçu pour couvrir une bande de fréquence en mhz minimale.

Les meilleurs modèles de peugeot d audi et de bmw disposent de ce type d antennes. De antenneadapter heeft twee aansluitingen. Een 11 mm vrouwelijke iso en een mannelijke antenne din.

Voor het aansluiten van de voertuigspecifieke antenne op een achteraf geïnstalleerde autoradio of een externe fabrikant adapter voor 50 ohm iso antennekabel en een autoradio met standaard ingang 150 ohm.

Bol Com Auto Antenne Adapter

Antenne Stekker Antenne Adapter Connector 1 Schroefaansluiting Connector 2 11mm Coax Antenne Male

Caliber Ant614 Antenne Verloop Zilver Zilver

Pin Op Car Audio Products

Op Zoek Naar Een Antenne Voor Uw Auto Dan Bezoek Onze Webshop Voor Ons Assortiment Anntenne S En Adapters

Antenne Stekker Antenne Adapter Connector 1 Soldeeraansluiting Connector 2 11mm Coax Antenne Male

Autoradio Antenne Adapter Iso Naar Din

Pin Op Accessoires

Antenne Adapter Antenne Adapter Connector 1 Antenne Female Connector 2 11mm Coax Antenne Male

Pin Op Accessoires

Blaupunkt Koln Stereo Klassieke Oldtimer Autoradio Uit Jaren 70porsche Bmw Volkswagen Mercedes Een Goed Werkende Mooie Blaupunkt Au Vehicles

Auto Radio Antenne Adapter Verlengkabel Iso Bus 50 Ohm Naar Din Stekker 150 Ohm Amazon Nl

Pin Op Accessoires

Caliber Ant741 Antenne Dab Hakken Zwart Plug

Radio Navigatie Multimedia Nieuwste Model S160 Android 4 4 4 Met A9 1 6ghz Quad Core Cortex Processor Pasklaar En Sluit Naad Buick Dashcam Chevrolet Silverado

Gps Antenne Voor Dynavin N6 En S160 Gps Antenne Met Fakra Aansluiting Gps Antenne Met Fakra Aansluiting Voor Dynavin N6 Toestellen En Roadnav S160 Toe Toestellen

Pin Op Car Audio Products

Bmw Oem Gps Navigation System Bmw E46 Bmw Autoradio

Dab Radio Winkel Goedkoop Voorkeurszenders 10 Dab En 10 Fm Winkel Goedkoop Aanbod Online Bestellen Radio Telescoop Ac Dc

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *