Autoambulance Huren Rotterdam

Diposting pada

De autoambulance heeft een compleet vlakke en dichte laadvloer 4 00 x 1 85 meter. Voor het huren van een autoambulance dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Oprijwagen Huren Kantelbare Aanhangwagen Verhuur

Deze oprijwagen heeft een maximaal laadvermogen van 1125 kilogram en voor het besturen ervan heeft u slechts een b rijbewijs nodig.

Autoambulance huren rotterdam. U kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als u een oldtimer wilt vervoeren of een auto die niet gekeurd of verzekerd is. Deze aanhangwagen kunt u gebruiken als u een auto wilt vervoeren welke niet kan of mag rijden. We verhuren veel verschillende aanhangwagens.

Autoambulance huren omgeving den haag rotterdam en delft heeft u een autoambulance nodig. De autoambulance is standaard voorzien van 2 oprijplaten en met de handlier kunt u er een defect voertuig gemakkelijk op trekken. Autotransport barendrecht tijdig veilig en volgens afspraak.

Een pick up of oprijwagen huren in rotterdam. U dient vooraf een borg van 150 te betalen welke bij het terugbrengen van de autoambulance wordt verrekend met de huurprijs. Als u een auto moet vervoeren dan is onze oprijwagen huren de beste oplossing.

De autoambulance is te huur inclusief spanbanden. Zo hebben we de standaard aanhangwagens zoals een ongeremde open enkelasser maar verhuren we ook diepladers motortrailer en autotrailers. Autobedrijf leo barendrecht bezoek website.

Danirent rotterdam verhuur van bestelbussen en aanhangers. De autoambulance is speciaal ontworpen om auto s en bestelauto s te vervoeren. In de buurt van rotterdam en omliggende plaatsen zoals spijkenisse ridderkerk en barendrecht zijn meerdere verhuurbedrijven van autotransporters te vinden.

Auto s zijn door middel van de sterke oprijplaten bevestigd achter kentekenplaat makkelijk op te laden. Voor jouw gemak heeft huren nl de verhuurbedrijven in de buurt van regio rotterdam deze verhuurbedrijven verzameld en op deze pagina op een rijtje gezet. Autobedrijf leo levert service op maat.

Met behulp van een lier rijdt u gemakkelijk de auto of motor achterop de wagen. Autobedrijf leo vervoert aut. De prijzen op de website zijn excl.

Informatie over de verhuur van autoambulances in rotterdam. 0 60 vandaag topadvertentie. Houdt u er rekening mee dat er is niet altijd iemand aanwezig is op locatie aangezien wij geen vaste.

Home huren over ons huurvoorwaarden contact autoambulance vanaf 75 euro per dag. Bij benzinestation total langstraat kunt u er een huren. Bij pak n bak kunt u nu ook een autoambulance huren op meerdere plaatsen in nederland.

316 38 12 22 12 info danirent nl. Oprijwagen autoambulance huren autotransport rotterdam. Goedkoop een aanhangwagen huren in rotterdam.

Veilig vervoeren ook als de auto. Wij verhuren aanhangwagens in rotterdam zonder borg met een betrouwbare en snelle service tegen een zeer scherpe prijs. Locatie brabantsestraat 76b 3074 rt rotterdam telefoonnummer.

Vergelijk nu 10 verhuurbedrijven op prijs beoordelingen en afstand makkelijk en snel een autoambulance huren vanaf 35 per dag ruim 420 000 vergelijkers per maand gingen jou voor via huren nl.

Oprijwagen Huren Van T Hart Autoverhuur Rotterdam

Autoambulance Huren Verhuur Nl

Bedrijfsauto S 010 Autoverhuur

Oprijwagen Huren In Rotterdam Vanaf 125

Oprijwagen Autoambulance Huren Auto Transport In Rotterdam Auto En Motor Monteurs En Garages Marktplaats Nl

Oprijwagen Huren Rotterdam Dudo Aanhangwagens

Autotransport Autoambulance Oprijwagen Sleepdienst 7 24 Verhuur Auto En Motor Marktplaats Nl

Huren Oprijwagen Autotransporter Ambulance Te Huur Km Vrij Verhuur Auto En Motor Marktplaats Nl

Te Huur Autotransporter Oprijwagen Autoambulance Huren Verhuur Auto En Motor Marktplaats Nl

Autotransporter Huren Vanaf 35

Autotransport Autotransporter Autoambulance Oprijwagen Huren Verhuur Auto En Motor Marktplaats Nl

Huur Een Mercedes Benz Sprinter In Utrecht Voor 250 Per Dag Snappcar

Huren Oprijwagen Autotransporter Autoambulance Huur Km Vrij Verhuur Auto En Motor Marktplaats Nl

Oprijwagen Autoambulance Huren Auto Transport Verhuur Auto En Motor Marktplaats Nl

Autoambulance Pak N Bak

Voertuig Kiezen Stap Twee Diks Autoverhuur

Huren Oprijwagen Autotransporter 1600kg Te Huur Km Vrij Verhuur Auto En Motor Marktplaats Nl

Autotransport Goedkoop En Vakkundig Auto Transporteren

Oprijwagen Huren Kmvrij Auto Slepen Ambulance Transport Verhuur Auto En Motor Marktplaats Nl

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *