Vrachtwagenchauffeur Salaris

Diposting pada

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur. Het salaris van een vrachtwagenchauffeur hangt sterk af van een aantal factoren.

Heel Mooie Tekst Voor Iemand Die Met Pensioen Gaat Pensioen Mooie Woorden Spreuken

Dit verschilt per werkgever branche maar ook cao maar ook of je binnenlandse of buitenlandse ritten rijdt.

Vrachtwagenchauffeur salaris. Vrachtwagenchauffeurs besturen en onderhouden zware motorvoertuigen voor het vervoer van goederen vloeistoffen en zwaar materieel over korte en lange afstanden. Het salaris van een nationaal vrachtwagenchauffeur in nederland ligt tussen de 1700 en 2100 per maand. Check je loon 2020 vrachtwagenchauffeurs besturen en onderhouden zware motorvoertuigen voor het vervoer van goederen vloeistoffen en zwaar materieel over korte en lange afstanden.

Dat is dus écht het basisinkomen waarin overuren en andere omstandigheden niet zijn meegerekend. Netto is dat pakweg 1600 euro per maand. Het basis salaris ligt ook aan het aantal jaren werk ervaring je leeftijd en of je internationaal rijdt.

Een vrachtwagenchauffeur zal ongeveer tussen de 1600 en 2300 per maand bruto per maand verdienen. Het salaris van een vrachtwagenchauffeur komt wel ongeveer overeen met mijn verwachting. Nujij reacties lees 52 reacties.

Minimum en maximum salaris voor vrachtwagenchauffeurs van 1 522 77 tot 3 021 67 per maand 2020. Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad opleidingsniveau provincie carrièreniveau bedrijf en dienstverband. In principe heb je om vrachtwagenchauffeur te worden geen opleiding nodig.

Het salaris van een vrachtwagenchauffeur zal ongeveer tussen de 1600 en 2300 per maand liggen. Hoe word je vrachtwagenchauffeur. Het gemiddelde basisinkomen van een vrachtwagenchauffeur ligt zo rond de 2100 euro bruto.

Een vrachtwagenchauffeur in nederland verdient gemiddeld 2 260 bruto per maand. Hierbij geldt wel dat men extra betaald krijgt voor overwerk werk in het buitenland werk in het weekend enzovoorts. Salarissen variëren van 1 925 laagste tot 2 600 hoogste.

Natuurlijk krijg je ook meer uitbetaald voor overwerk.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *