Onderdelen Onder Motorkap Auto

Diposting pada

Hoe je dit doet kun je lezen in het instructieboekje van de auto. Als het goed is zijn er tijdens je rijlesperiode verschillende momenten geweest waarin je even de kans kreeg om onder de motorkap te kijken.

Https Www Site4cars Nl Blog Bericht Wat Zit Er Onder Mijn Motorkap

Probeer het eerst eens zonder verder te lezen kijken hoe ver je komt.

Onderdelen onder motorkap auto. Goedkope auto onderdelen van merken koop motorkap en onderdelen voertuig online ontdek de enorme merkdiversiteit bij autodoc bestel motorkap en onderdelen van merkkwaliteit voor uw wagen aan een lage prijs. Zijn er andere onderdelen defect of is bijvoorbeeld de remvloeistof onder het minimum ligt ga dan even langs bij je autogarage. Mocht bij jouw auto de hendel niet op deze plek zitten dan kun je in het instructieboekje nakijken waar deze zich wel bevindt.

Overige onderdelen zijn bijvoorbeeld de ventilator v riemen en zekeringen. Het enige wat wel hetzelfde is zijn de symbolen op de onderdelen die je op weg kunnen helpen. Deze open je meestal door de hendel die links onder het dashboard zit naar je toe te halen zie foto rechts.

Op de foto hierboven zie je rood omcirkeld wat je moet weten. Onder de motorkap bij een volkswagen polo. Bovengenoemde onderdelen zijn de belangrijkste onderdelen die je onder je motorkap vindt.

Je kent de auto dus inmiddels best goed doe daar je voordeel mee. Naast deze onderdelen zijn er meer onderdelen te vinden onder de motorkap maar dit zijn de onderdelen die van belang zijn om te weten wanneer je de motorkap opent. Om de motorkap open te kunnen maken moet deze eerst ontgrendeld worden.

Koelvloeistof reservoir het koelvloeistof reservoir geeft toegang tot het systeem waar het koelvloeistof doorheen loopt. Daar zal men in ieder geval altijd naar streven. Let wel op want bij elk merk auto ziet de motor er weer net even anders uit.

We beginnen met een kijkje onder de motorkap. Naast de hierboven besproken onderdelen vind je onder de motorkap ook nog de ventilator zekeringen en v riemen. Ze zijn vrijwel allemaal eenvoudig zelf te controleren.

Overige auto onderdelen onder de motorkap.

Onder De Motorkap Kijken Voor Je Theorie Examen Rijbewijshulp Nl

Onder De Motorkap

Opel Corsa Rijschool Route 71 Rijschool Route 71

Onder De Motorkap

Voertuig Controle Autorijschool Shoufshouf

Golfv Onder De Motorkap

Volkswagen Polo Rijschool Route 71 Rijschool Route 71

Autorijschool De Rijmeester Meppel Controlevragen Buiten De Auto

Kijkje Onder De Motorkap Gebruikte Auto Kopen

Voertuig Controle Verkeersschool Infodrive

Onder De Motorkap Cbr Examen Voorbereiding Youtube

Auto Onder De Motorkap

Onder De Motorkap

Onder De Motorkap

Rijschool Veenendaal Rijschool Veerle Onder De Motorkap

Onder De Motorkap Autorijschool Ruesink

Welke Belangrijke Auto Onderdelen Vind Je Onder De Motorkap Autorijschool Pascal Holthuis

Astra Onder De Motorkap

Cbr Vragen Onder De Motorkap En Over De Banden Youtube

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *