Vrachtwagen Chassis Stralen

Diposting pada

Kwetsbare delen worden afgedekt. Zowel voor dealers die een occasion verkoopklaar willen maken als voor particulieren en zakelijke eigenaren van voertuigen.

I Pinimg Com Originals 67 18 0c 67180c4a9998e26

Om mooi en duurzaam resultaat te bekomen stralen wij tot in de diepste poriën van het materiaal.

Vrachtwagen chassis stralen. Een persoonlijke aanpak en oplossingen op maat zijn onze kerngedachten. Het herspuiten van vrachtwagens aanhangwagens en opleggers gebeurt in onze twee professionele spuitcabines. Volg ons op facebook.

Na het stralen schooperen we uw complete trailer of vrachtwagen. Daarbij gaan we zorgvuldig te werk. De opbouw spuiten we na het stralen in een kleur naar wens.

Door een specialist uw complete chassis laten stralen en spuiten. Wij stralen chassis voor uiteenlopende opdrachtgevers. Stralen schuren en herspuiten van vrachtwagens.

Binnen ons bedrijf beschikken wij over de ruimte en kennis om elke opdracht correct uit te voeren in overleg en naar wens van onze klanten. Het stralen van een voertuig en of werktuig is een vak apart. Schooperen is een behandeling ook wel vlamverzinken genoemd om roestvorming te voorkomen.

Vervolgens spuiten we de trailer in de epoxy primer en daarna in de lak. Jac light truck heavy truck manufacturer supplier in china offering jac truck bumper beams test kit for to briazil in large stocks high melt mf650y resin melt pp meltbiown pp and so on. Klaar maken om hem te laten stralen ktl lakken en daarna nog een aantal keer verven.

Door middel van gritstralen wordt alle roest grondig verwijderd. Diverse delen worden gedemonteerd vervolgens wordt het chassis grondig gereinigd daarna wordt uw voertuig wordt voorbereid voor het stralen. Om deze verregaande schade te herstellen hebben we de cabine volledige heropgebouwd.

Stralen en spuiten chassis oplegger beton mixer. Autotranssporter stralen herstellen en spuiten. Bij het stralen van oldtimers denken de meeste mensen vooral aan auto s maar straal totaal is niet alleen gespecialiseerd in vrachtwagen of auto oldtimers maar ook fietsen bromfietsen en motorfietsen en zelfs oldtimer vliegtuigen worden bij ons gestraald.

Door het stralen en spuiten worden roest vuil en vet verwijderd en wordt het chassis duurzaam beschermd. Al meer dan 25 jaar stralen conserveren en spuiten wij groot en klein werk voor verschillende opdrachtgevers waaronder de overheid het bedrijfsleven en particulieren. Herspuiten van vrachtwagens aanhangwagens en opleggers.

Uw bedrijfswagen en of werktuig straalt weer als gloednieuw. Voor het onderstel gebruiken we speciale chassislak.

Some Classy 18 Wheeler Pics From The Great American Truck Show 2coolfishing Big Trucks Big Rig Trucks Trucks

404 Trucks Big Rig Trucks Big Trucks

Chassis Ontroesten En Duurzaam Beschermen Project Ematra

Desperado The Blazing Asphalt Hauler In 2020 Trucks Trucking Life Transportation

Pin On Everything

Van Bekleding Tot Complete Restauratie Truck It Yourself

Pin On Adventure Gear

The New Truck Scania R800 And Scania R1000 Truck Cars Trucks New Trucks Truck Design

Pin Van Deli Laci Op Truck Vrachtwagens Vervoer Truck

Kenworth K200 V1 Truck American Truck Simulator Mod Ats Mod American Truck Simulator Kenworth Big Trucks

Pin Van Johan De Ligt Op Daf In 2020 Vrachtwagens Auto Truck

A Cheap And Quick Way To Get An Overland Vehicle Mount A Caravan Onto The Back Of A 4×4 Truck Seen In Uru Overland Truck Overland Vehicles Expedition Vehicle

Pin On Radio Control Boats Cars Planes

Pin On Krutaya Mashina

Vrachtwagen Truck Spuiten Ematra Paint Solutions

Rv Or Tactical Unit Expedition Vehicle Overland Truck Expedition Truck

Scania Flatbed Engaged With Flatbed Trailer Vrachtwagens

Meccano Kenworth Logging Truck And Trailer By Philip Webb Meccano Meccano Models Kenworth

Pin Op Trucks

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *