Auto Met Fietsendrager Huren

Diposting pada

Op vakantie of tijdens een weekendje weg kan het heerlijk zijn om even uit te waaien met een mooie fietstocht. Onze vestigingen zitten onder andere in amersfoort arnhem den bosch dodrecht purmerend en zwolle.

Pin En Dingen Om Te Kopen

Zowel voor twee als drie fietsen verhuren wij fietsendragers.

Auto met fietsendrager huren. Voordelig een auto huren in limburg doe je bij autop. Vraag nu een prijsofferte aan. Je kunt bij al onze 20 vestigingen terecht voor het huren van een auto met trekhaak.

Trekhaak in combinatie met fietsendrager. Een fietsendrager van thule is geschikt voor alle auto s die over een trekhaak beschikken. Een fietsendrager huren zonder hulpstukken.

Ik heb een nieuwe vw polo januari 2020. Een trekhaak kan op bijna alle huurauto s worden gezet maar zitten voornamelijk op de bestelbusjes en auto s in de klasse ruim en groot. Ook wanneer u over een e bike beschikt bieden wij u de perfecte fietsendrager.

Voor een fietsdrager met een laadvermogen van 1 of 3 fietsen betaalt u voor een verhuurperiode van 3 of meer dagen 5 00 euro per dag. Bij autohopper kan je gemakkelijk en snel een huurauto met trekhaak huren. Veilig met de fietsen op pad.

Het huren van een auto met trekhaak gaat altijd op basis van een aanvraag. Voor prijzen beschikbaarheid en telefonische aanvragen kunt u contact opnemen met ons call center via 088 900 55 55 of met één van onze vestigingen. Thule ontwerpt elke fietsendrager zodat zij zonder hulpstuk direct op de trekhaakkogel te monteren zijn.

Zo kan je dus toch nog naar de stort op vakantie of die fietsen ophalen. Dankzij een eeuw aan autoverhuur ervaring weten wij precies wat u nodig heeft wanneer u een auto huurt. Als ik een trekhaak laat monteren en een fietsendrager daarop zet met twee e bikes.

Zo verlies je geen opbergruimte. Makkelijk en snel online heerlen roermond sittard en weert beste service. Praktisch als u een fietsvakantie heeft geboekt en zelf niet de beschikking heeft over een auto met fietsendrager.

Informatie auto huren met trekhaak al onze huurauto s met trekhaak zijn op aanvraag en uitsluitend telefonisch te reserveren. Vraag gesteld door een anwb lid op 27 mei 2020. Bij inqar autoverhuur adrie jonk staat veiligheid op de weg voorop.

Naast het huren van een personenauto of bestelbus kunt u bij ons ook een auto huren met fietsendrager. Als je met de auto op pad gaat kan je eenvoudig een fietsdrager huren om zo jouw eigen of je gehuurde fietsen mee te nemen. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00 plaatsen.

Met duizenden ophaallocaties in nederland europa amerika en de rest van de wereld staan wij met de juiste auto op de juiste plek voor u klaar of dit nu voor een zakenreis is of om die onvergetelijke vakantieherinneringen te verzamelen. Als u reeds een fietsdrager heeft kan u ook enkel het juiste draagsysteem huren.

Thule Fietsdragers Te Huur Voor Trekhaak Of Dak Tot 4 Fietsen Topspace

Goedkope Dakkoffer Huren Of Kopen Thule Velospace Xt 938 Dakkoffer Huren

Fietsendrager Huren Vanaf 4

Pin Op Fietsendragers

Pin Op La Douce France

404 Not Found Fietsen Fietsdragers Vervoer

Welkom Bij Rubberboot Auto Welkom

Verhuur Fietsendrager Harrie Arendsen

Fietsendrager Tips Kopen En Bevestigen Anwb

Vintage Fietsendrager Voor Oldtimer Metaalbedrijf Stuk Van Staal In 2020 Oldtimers Hatchback Racefietsen

Goedkope Dakkoffer Huren Of Kopen Fietsdrager Huren Dakkoffer Huren

Fietsendrager Huren Traen Verhuur Fietsdragers Thule Fietsen Drager Auto Fietsenrek Thule

Verhuur Fietsendrager

Een Fietsdrager Op Het Dak Of Voor De Trekhaak 123dakkoffer

Fietsendragers Huren Topspace Autoweerd Utrecht 030 3031600

Dakdragers Voor Bijna Ieder Type Auto Waarland Fietsdragers Auto

Neumann Dakkoffer420 650liter Kamphuisbox Black 480liter Te Koop Auto Kop

Pin Op Dingen Om Te Kopen

Thule Thule Velocompact 925 Fietsendrager 2 Fietsen Damesfiets Fietsen En Fiets

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *