Vliegtuig Hotel Teuge

Diposting pada

Van binnen is het vliegtuig hotel teuge ingericht tot een luxe suite voor 2 personen. Bij teuge ligt dit bijzondere vliegtuighotel vliegtuigsuite.

The Hangar Restaurant Uitjes Lekker Eten

U kunt met de auto kosteloos voor de deur parkeren.

Vliegtuig hotel teuge. De prijs per nacht voor 2 personen bedraagt 365 00 zo t m do. Vliegveld teuge is het beste te bereiken met eigen vervoer of als je met de bus gaat vanaf apeldoorn. U heeft het volledige toestel tot uw beschikking.

Vliegtuigsuite teuge de zanden 61b 7395 pa teuge the netherlands. Vliegtuigsuite teuge tijdens je verblijf in de vliegtuigsuite heb je de beschikking over het gehele toestel. Vliegtuigsuite teuge vanuit de vliegtuigsuite heeft u een schitterend uitzicht over het platform en de landingsbaan van vliegveld teuge.

Op vrijdag en zaterdag bedraagt de prijs 395 00. Klik hier voor de luxe suites van dit hotel. Dit is inclusief een uitgebreid ontbijt welkomstpakket en toeristenbelasting.

Het vliegtuig hotel teuge is ingericht voor twee personen dus wanneer je in het vliegtuighotel vliegtuigsuite verblijft heb je het hele toestel tot je beschikking van de neus tot de staart. Vliegtuigsuite also features a bedroom area bathroom and kitchenette with a microwave oven refrigerator and coffee and tea making facilities. Tenzij je iemand bent die alleen maar first class vliegt zal je zeker weten nog nooit zo lekker hebben kunnen slapen in een vliegtuig.

Het gehele toestel is ingericht tot één luxe suite voor 2 gasten. Deze vliegtuigsuite op vliegveld teuge is bijna 40 meter lang maar biedt slechts plaats aan twee personen waardoor een verblijf al snel romantisch wordt. Tel 31 0 6 19388603 vliegtuig hotelsuites nl.

Het vliegtuighotel teuge is één van de weinige plekken waar je kunt slapen in een vliegtuig zonder een ticket te boeken. Mocht hier geen plek zijn dan vind je op een steenworp afstand het gezellige ontbijt hotel de slaapfabriek. Slapen in een vliegtuig met een sauna en bubbelbad.

The air conditioned vliegtuigsuite teuge is occupies the whole plane and is nearly 150 feet long. De suite is geschikt voor 2 personen en voorzien van airconditioning een sfeervolle slaapkamer een badkamer met wellnessbad aparte douche en infraroodsauna een kitchenette 3 flatscreen tv s en een blu ray dvd speler. It includes free wi fi 3 flat screen tvs and a blu ray dvd player.

Met name het luxe bubbelbad en sauna zijn speciaal want geen enkel andere vliegtuig dat getransformeerd is in een hotelkamer heeft dit. Het 40 meter lange vliegtuig is omgetoverd tot een luxe suite. Er is een ruim auping bed en de lichte witte inrichting straalt rust uit.

Vliegtuigsuite teuge a hotel room in a converted ilyushin il 18 aircraft youtube.

Hotelsuites Nl Airplane Suite With Luxuries Facilities Hotelsuites Luxe Hotels Hotels

Jacuzzi Onboard Absolutely The Sleek Airplane Suite At The Teuge Airport In The Netherlands Boasts Many Amenities Including The Tub Three Flat Scree Aviones

Vliegtuigsuite Teuge Overnachten In Een Vliegtuig Hotelsuites Hotels Huis

Entire Airplane Suite In Teuge Places To Go Holiday Home Vacation Rental

Aviodrome Het Luchtvaart Themapark Bij Lelystad Airport Aviodrome Luchtvaart Themapark Uitjes Eropuit Luchtvaart

De Meest Bijzondere Hotels Wereldwijd Hotels Hotel Ijshotel

Interior Aspect Of The Airplane Suite A Hotel At Teuge Airport The Netherlands Hotelsuites Badkamer Vliegtuig

De Meest Bijzondere Hotels Wereldwijd Hotels Ijshotel Hotel

Vliegtuigsuite Teuge The Netherlands Hotelsuites Ongewone Huizen Luxe Hotel

Pin Op Airplane Hotels

Bijzondere Overnachting In Luxe Hotelsuite Met Auping Boxspring Kiruna Hotelsuites Hotelkamers Hotels

De Meest Bijzondere Hotels Wereldwijd Hotels Hotel Ijshotel

Overnight Luxury In An East German Airplane Luxury Luxury Suite Hotel Suites

Altijd Al Eens Willen Slapen In Een Vliegtuig Hotel Het Kan Op Vliegveld Teuge Hier Staat Een Oud Vliegtuig Wat Is Omgetoverd Tot De V Vliegtuig Hotel Slapen

In Het Noord Brabantse Mill Kun Je Heerlijk Slapen In Een Van De Twee Suites Die Gemaakt Zijn In Een Oud Vliegtuig Bestemming Overnachten Vliegtuig Vakantie

Chefsfriends Vliegtuigsuite Vliegtuighotel In Teuge Hotelkamers Hotelsuites Luxe Slaapkamer

Personeelsfeest Brouwers Vliegen Vanaf Teuge Paul Albers Creativity Blog Paul Albers Creativity Photography Vliegen Vliegtuig Foto

Veesko Airplane Hotel Airport Sleeping Pods Luxury Accommodation

7 Amazing Aircraft Interior Designs Aircraft Interiors Hotel Suite Luxury Private Jet Interior

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *