Auto Zonder Nummerplaat Verkopen

Diposting pada

In beide gevallen is verkopen een fluitje van een cent en hoeft u niet met uw auto naar de technische keuring. Bij wijkopenautos be kunt u wél uw auto verkopen zonder geldige keuring én voor een eerlijke prijs.

Maserati 430 Fuel Injection Website About Cars Maserati Biturbo Maserati Fiat Chrysler Automobiles

Als u een wagen koopt in het buitenland kan de procedure enigszins anders verlopen.

Auto zonder nummerplaat verkopen. Maak een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt. To start viewing messages select the forum that you want to visit from the selection below. Deze rubriek behandelt alleen de aankoop van een wagen in belgië.

U verkoopt het voertuig aan iemand die minimaal 18 jaar oud is 16 jaar als het om een brommer gaat u verkoopt het voertuig aan iemand die in nederland woont en bij de gemeente is ingeschreven in de basisregistratie personen brp. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen voertuigen die nog op de openbare weg kunnen rijden en voertuigen die daarvoor niet meer geschikt zijn. In de vestiging doen wij een gratis taxatie van uw wagen om te kijken wat de huidige waarde is een geldige keuring hebben wij niet nodig.

Als uw voertuig in orde is krijgt u naast het keuringsbewijs ook een aanvraagformulier voor inschrijving dat 2 maanden geldig blijft. If this is your first visit be sure to check out the faq by clicking the link above. Een andere mogelijkheid is om je wagen te verkopen aan je wettelijke partner zoon of dochter.

De aankoop van een voertuig is vaak een hele hap uit uw budget. Mocht je bij de overdracht toch een nieuwe nummerplaat aanvragen dan vindt er enkel nog een administratieve keuring voor de inschrijving plaats. Als u uw voertuig verkoopt aan andere particulieren hangt de procedure af van de staat van het voertuig.

Uw voertuig verkopen verloopt ook niet altijd zonder risico. Verder is een tweedehandskeuring ook niet nodig als je je auto met behoud van de nummerplaat overdraagt aan bijvoorbeeld je partner of je kind. Dat kan de dealer zijn waar u uw nieuwe voertuig aanschaft maar ook een opkoper in tweedehandsauto s.

You may have to register before you can post. Alleen onder deze voorwaarden kunt u uw voertuig verkopen. Om uw auto te verkopen hebt u het keuringsbewijs het gelijkvormigheidsattest en het onderhoudsboekje nodig om aan de koper te overhandigen.

Je kan perfect verkopen zonder zelf keuring te doen vermeld dit gewoon in het contract de nieuwe eigenaar kan altijd met garage platen laten keuren of met zijn eigen nummerplaat zolang hij die wagen zal inschrijven met die nr plaat. Auto zonder nummerplaat verkopen. Dit is een nieuwe regel omdat veel garagisten profiteerden met hun garage platen.

Het gemakkelijkste is natuurlijk dat u uw oude auto aan een handelaar verkoopt. Click the register link above to proceed. De informatie hieronder wordt beperkt tot de verkoop van voertuigen die nog op de openbare weg kunnen rijden.

Verkoopt u uw auto aan een particulier dan moet u hem laten keuren. Als u een voertuig koopt of verkoopt moet u zich aan bepaalde procedures en regels houden. In dit geval moet ook het kenteken overgedragen worden.

Jouw auto verkopen zonder keuring kan wanneer de koper een garagist is of het de wagen dient voor export.

Fiat 2100 Coupe Vignale 1959 Automobiel Auto S Italiaans

Daf 44 Classic Cars Car European Cars

Fiat 850 Sport Coupe Photos News Reviews Specs Car Listings Fiat 850 Fiat Cars Fiat

Fiat 1100 T A I T E Fiat Cars Fiat Panel Truck

Pin On Fiat Cars Parts For Sale 1899 1987 Technical Specifications

Fiat 850 Sport Coupe 1970 Eerste Auto Klassieke Auto S Toyota Corolla

Alfa Romeo Alfasud My Classic Cars Carros Alfa Romeo Alfa Romeo Gtv6 Alfa Romeo

1965 73 Fiat 850 Sport Coupe Brochure Fiat 850 Fiat 850 Sport Coupe Fiat Cars

Pin Van Ivan Bystrov Op Dolce Vita 3

Alfa Romeo Sprint Alfa Romeo Alfasud Sprint Expensive Car Brands

1951 Pontiac Convertible Pontiac Chieftain Pontiac Cars Pontiac Convertible

Pin Van Fabrizio D Angelo Op Alfa Romeo Sprint 1 5 Qv

Fiat 850 Sport Coupe 1971 7259 Fiat 850 Fiat Cars Fiat 850 Sport Coupe

Fiat 850 Coupe 1965 Klassieke Auto S Automobiel Oude Auto S

Fiat 850 Sport Coupe 1 Fiat 850 Fiat Cars Fiat

Pin Op Alfa Romeo

1952 Pontiac Chieftain Super Deluxe Catalina Pontiac Chieftain Pontiac Cars Old Classic Cars

1974 Ford Capri Mk2 Ford Capri Mercury Capri Car Ford

Think You Know Your Japanese Automotive History Although We Re Betting Most Of You Could Id A Mazda Rx 7 A Classic Japanese Cars Nissan Skyline Classic Cars

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *