Auto Van Giel De Winter

Diposting pada

Giel rijdt sinds een jaartje een mooie audi q7 waarmee hij wekelijks naar opnames rijdt. Het kind heeft de naam fedde gekregen.

Giel De Winter X Day1 Iphone Achtergronden Iphone

Hij vindt het toch een beetje zonde van zijn geld.

Auto van giel de winter. Dit kan met een speciale stick maar talkpoeder helpt ook al. Maak de rubbers van de deuren goed schoon en smeer ze in. Alhoewel het is een erg lieve naam voor een audi die eruit ziet alsof hij het benzinegeld van andere auto s steelt ook al is het een diesel.

Nu hoor ik je denken. Stuktv begon ooit als kwajongensstreken van olijke vrienden stefan jurriens thomas van der vlugt en giel de winter. Giel de winter gaat de peperdure porsche panamera die hij één dag na het tekenen van zijn lucratieve talpa contract kocht verkopen.

Daar is ie dan eindelijk de auto van giel de winter. Giel de winter stuktv 2 450 000 abonnees. Misschien wel de dikste audi q8 van nederland.

Bereid je auto voor op de winter. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Begin dit jaar kocht de youtuber de auto in de degelijke kleur daytona grijs en hij liet m al snel transformeren tot iets wat je in je nachtmerries komt opzoeken.

Bij autobedrijf de winter kun je terecht voor onderhoud reparaties storingen apk en occasions. De auto met 285 pk kost ruim 100 000 euro maar dat is niet de enige auto die giel in zijn bezit heeft. Zodra deze video 20 000 li.

De porsche was een jongensdroom van giel en dankzij de oneindig diepe zakken van john de mol is die. Zonder irritatie en tijdsverlies. Met deze tips van de wegenwacht rijd je s ochtends gewoon weg.

In zijn vrije tijd is hij namelijk ook flink autoliefhebber en rijdt hij een porsche panamera. Giel de winter is vader geworden van een zoon. Hé maar wacht had giel niet een audi.

Stiekem gaan we er even van uit dat giel de winter presentator van het populaire youtubekanaal stuktv buiten de camera om zijn auto de gielmobiel noemt. 31 0 597 432552info autodewinter nl. De razendsnelle en stijlvolle auto heeft dik 700pk.

Vul de ruitensproeiervloeistof bij met een antivriesvariant. Zo niet is dat een gemiste kans. 1 1m followers 1 055 following 2 428 posts see instagram photos and videos from giel de winter stuktv giel.

Dit is namelijk de auto van giel de winter. Dat zegt hij in de podcast 30 minuten rauw. Het is niet te bevatten totdat je het zelf meemaakt zei de stuktv presentator dinsdag tegen radio 538.

Dan de grote namen. Giel de winter is een van de presentatoren van het youtube kanaal stuktv maar hij is zeker niet broke.

Bild Von Peter Auf Q7 Audi Q7 Audi Auto Zubehor

Million Dollar Car Big Trucks Maybach Cars

2021 Nissan Maxima With New Exterior Layout In 2020 Nissan Maxima Nissan Nissan Pathfinder

2020 Telluride Kia In 2020 Future Car Kia Suv

Another One In Line Rollsroycephantom Rollsroyce Arena Via Majorka Autov1p Follow Rollsroyce Aren Luxury Cars Rolls Royce Rolls Royce Rolls Royce Cars

Giel De Winter Van Stuktv Rijdt De Dikste Audi Q8 Van Nederland Audi Auto Audi A1

Hugedomains Com Shop For Over 300 000 Premium Domains

So Fresh And So Clean Audi Q8 On Vossen Hf 2 Advanced Automotive Accessories Audi Audi Cars Fancy Cars

Audi Q8 50 Tdi Gets Its Abt Makeover And 325hp To Go With It Audi Dream Cars Geneva Motor Show

Pin Op Allerlei

Pin Auf Cars

Giel De Winter X Day1

The First Tuned Audi Q8 Comes From Abt Sportsline Bmw Alpina Audi Bmw

Visual Comparison 2018 Ford Focus Vs 2019 Ford Focus Top Speed Ford Focus Ford Focus St Ford Trucks

Pin On 2018 Ford Raptor

Giel De Winter X Day1 Iphone Achtergronden

Giel De Winter X Day1

Pin On Samochody Sportowe

49 Trendy Black Cars Audi Black Car Classic Car Photography Dream Cars Maserati

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *