Motorkap Auto Onderdelen Examen

Diposting pada

Je denkt misschien dat je bij een praktijkexamen direct in de auto stapt maar niets is minder waar. Veel mensen weten vaak niet waar ze naar moeten kijken wanneer ze de motorkap van de auto omhoog doen.

Onder De Motorkap

Zoals waar is de dop van de ruitensproeier vloeistof en waar zit de accu.

Motorkap auto onderdelen examen. Doe dit rustig en zet hem goed vast met een stang voor je de motorkap loslaat. Deze open je meestal door de hendel die links onder het dashboard zit naar je toe te halen zie foto rechts. In het midden onder de motorkap zit meestal de vergrendeling.

Onder de motorkap kijken is een onderdeel op je tussentijdse toets of rijexamen. Er zijn veel verschillende onderdelen met elke zijn eigen werking. Na het invullen van het zelfreflectieformulier ga je naar buiten en daar test de examinator eigenlijk twee dingen.

Achterklep met spoiler en binnenbekleding orientblau motorkap orientbl gebruikt ophalen n o t k. Omdat er bij de verschillende merken auto s enige verschillen kunnen zitten in uitvoering en plaatsing van reservoirs knoppen en meters kunnen we hier niet in detail ingaan op alle vragen per merk. Diverse onderdelen van een bmw e46 323i sedan uit 2000.

De vragen die je gesteld worden hebben betrekking op of de banden of de vloeistoffen onder de motorkap of de instrumenten in de auto. Welke belangrijke auto onderdelen vind je onder de motorkap. De twee vaste onderdelen waren gevaarherkenning en kennis over het verkeer maar daar komt nu een derde onderdeel bij.

Nu bestaat het examen uit drie verschillende onderdelen. Maar je kunt ook op je theorie examen vragen krijgen. Onder je motorkap vindt je verschillende onderdelen van de auto.

Hier een voorbeeld van wat er onder de motor kap zit. Het auto theorie examen verandert vanaf 1 november in drie verschillende onderdelen. Als je nu je motorkap open doet kun je het nog eens nalopen.

Nadat je deze omhoog hebt gehaald kan de motorkap helemaal open. Onder motorkap zijn onder andere te vinden. Je zicht je moet bijvoorbeeld het kenteken voorlezen van een auto die een eindje verderop staat en je kennis van de auto.

Tijdens je praktijk examen kun je vragen verwachten over onder de motorkap van de auto. Nu heb je zicht op diverse onderdelen vaak zie je in nieuwere auto s dat met kleuren en. Mocht bij jouw auto de hendel niet op deze plek zitten dan kun je in het instructieboekje nakijken waar deze zich wel bevindt.

De koelvloeistof de remvloeistof de accu de motor het luchtfilter de ruitensproeivloeistof de motorolie en peilstok en de zekeringen. Tot 1 november had het theorie examen auto twee onderdelen. Ooit tijdens je theorie examen moest je aangeven wat er waar onder de motorkap zat.

We beginnen met een kijkje onder de motorkap.

Welke Belangrijke Auto Onderdelen Vind Je Onder De Motorkap Autorijschool Pascal Holthuis

Voertuig Controle Voor Het Cbr Examen Youtube

Auto Onder De Motorkap

Onder De Motorkap Autorijschool Ruesink

Praktijkexamen Welke Kennis Van Onder De Motorkap Moet Jij Hebben Verkeersschool Tempo

Cbr Vragen Onder De Motorkap En Over De Banden Youtube

Voertuig Controle Autorijschool Shoufshouf

Onder De Motorkap Kijken Voor Je Theorie Examen Rijbewijshulp Nl

Onder De Motorkap

Autorijschool De Rijmeester Meppel Controlevragen Buiten De Auto

Https Www Site4cars Nl Blog Bericht Wat Zit Er Onder Mijn Motorkap

Voertuig Controle Verkeersschool Infodrive

Praktijkgedeelte Vanderheide Jouwweb Nl

Onder De Motorkap

Onder De Motorkap Cbr Examen Voorbereiding Youtube

Onder De Motorkap Ruitenwisservloeistof Autorijschool Pascal Holthuis

Rijschool Veenendaal Rijschool Veerle Onder De Motorkap

Opel Corsa Rijschool Route 71 Rijschool Route 71

Instructie Voertuig Auto Controle Kia Cee D Autorijschool Lolkama Pdf Gratis Download

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *