De Trein Raast Alsmaar Verder Van Station Naar Station

Diposting pada

De trein raast alsmaar verder van station naar station. Ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest.

De Opmaat Vebuka Com

De trein raast alsmaar verder van station naar station ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest er rammelt plots een kar roept een juffrouw koffie thee ik heb wel dorst.

De trein raast alsmaar verder van station naar station. Er rammelt plots kar roept een juffrouw. De trein raast alsmaar verder van station naar station. Er rammelt plotseling kar roept een juffrouw koffie thee ik heb wel dorst toch zeg ik nee.

Kijk uit het raam om te zien of zij daar staat. Ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest. Want de trein vermindert vaart terwijl mijn hart steeds sneller gaat.

Ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest. Ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest. Koffie thee ik heb wel dorst toch zeg ik nee.

Er rammelt plotseling kar roept een juffrouw koffie thee ik heb wel dorst toch zeg ik nee. Ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest. De trein raast alsmaar verder van station.

Refrein de trein raast alsmaar verder van station naar station. De trein raast alsmaar verder van station naar station. Verse a c m de trein raast alsmaar verder van station naar station bm e ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest a c m er rammel plots een kar roept een juffrouw koffie thee bm e ik heb wel dorst toch zeg ik nee d e want de trein vermindert vaart terwijl mijn hart steeds sneller gaat d c m bm e kijk uit raam om te zien of zij daar staat chorus x2 a kedengkedeng kedengkedeng c m.

Kedeng kedeng kedeng. Raast de trein alsmaar verder van station naar station en kom je op plaatsen waar je nooit ben geweest. Want de trein vermindert vaart terwijl mijn hart steeds sneller gaat.

Er rammelt plots een kar op vraagt een juffrouw koffie thee ik heb wel wat dorst toch zeg ik nee want de trein vermindert vaart terwijl mijn hart steeds sneller gaat. Grote kans dat je dan luistert naar per spoor kedeng kedeng van guus meeuwis óf beter de reisplanner van de ns kan raadplegen. Er rammelt plotseling kar roept een juffrouw koffie thee ik heb wel dorst toch zeg ik nee.

Want de trein vermindert vaart terwijl mijn hart steeds sneller gaat. Er rammelt plots een kar roept een juffrouw koffie thee ik heb wel dorst toch zeg ik nee want de trein verminderd vaart terwijl mijn hart steeds sneller gaat. Raam om te zien of zij daar staat.

Kijk uit het raam om te zien of zij daar staat. Kijk uit het. Ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest.

Kijk uit het raam om te zien of zij daar staat. Er rammelt plots een kar roept een juffrouw koffie thee ik heb wel dorst toch zeg ik nee want de trein verminderd vaart terwijl mijn hart steeds sneller gaat. Kedeng kedeng kedeng kedeng.

De trein raast alsmaar verder van station naar station ik kom op plaatsen waar ik nooit ben geweest. De trein raast alsmaar verder van station naar station. Want de trein vermindert vaart terwijl mijn hart steeds sneller gaat.

Bij Ons In De Achterhoek Loopt Het Openbaar Vervoer Vast In De Bereikbaarheid Trikker

Http Www Edwardval Nl Wp Content Uploads 2018 05 06 Per Spoor Guus Meeuwis Meezinger Zanger Gitarist Feest Edward Val Sing Along Pdf

Casalog V2 Casaspider El Hombre De Tu Vida Openbaar Vervoer Archives

Winterse Familiereis Transmantsjoerije Express Jouw Transsiberie Reis

Http Www Tilburguniversitycantus Nl Wp Content Uploads 2018 08 Codex Tuc Preview Pdf

Lyricsgaps Com Learn Dutch Online Through Music And Lyrics Of The Song Per Spoor By Guus Meeuwis Mode Karaoke

6yqmirxlv2dnom

De Opmaat Antwoorden Kennismaken En Afspreken Oefening 2 1 C Ze Gaat Naar Vrienden 2 B Ze Studeert In Nijmegen Oefening 3 Pdf Gratis Download

Guus Meeuwis Per Spoor Lyrics Musixmatch

Lindeplein Oisterwijk Photos Facebook

Omslagblad Vragenboekje Kindervakantieweek Weet Pdf Gratis Download

Seezers Home Facebook

Langs De Rails

Per Spoor Kedeng Kedeng Lyrics By Guus Meeuwis Vagant Kedeng Kedeng Kedeng Kedeng

Nieuwe Dienstregeling Ns Dit Verandert Voor De Bergenaren Op Het Spoor

Https Www Kortrijk Be Sites Kortrijk Files Media Stationsproject Kortrijk Algemene Informatievergadering 11 Juni 2014 Insteek En Vragen Bevolking Pdf

Songtext Von Guus Meeuwis Per Spoor Lyrics

Ov Stapper Gooise Lusthoven

Https Www Nt2 Nl Documenten De Opmaat Antw De Opmaat Thema4 Pdf

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *