Auto In De Sloot Sint Annaland

Diposting pada

De auto is weggesleept. De auto kwam op zijn kop in de sloot terecht.

Bestuurder Van Auto In Sloot Nergens Te Bekennen

Naast de politie en ambulancedienst kwam ook.

Auto in de sloot sint annaland. De bestuurster is naar een ziekenhuis gebracht. Volgende foto foto s. De bestuurster is naar een ziekenhuis gebracht.

De chauffeur raakte gewond en is afgevoerd naar het ziekenhuis. Sint annaland langs de langeweg tussen sint annaland en poortvliet heeft dinsdagavond een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Bericht afkomstig van twitter.

Auto in de sloot na eenzijdig ongeval in sint annaland. De melding van het ongeval kwam iets voor half tien binnen. De brandweer is ingezet om een slachtoffer uit het voertuig te bevrijden.

Over de ernst van het letsel is niets bekend. Het ongeval vond iets na elf uur plaats op de annavosdijk ter hoogte van de vlietweg. 15 02 2020 12 45 uur foto 2 van 5 vorige foto.

De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto zal door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Auto in de sloot bij sint annaland. Het ongeval gebeurde rond 18 40 uur op de zoetwaterweg. Het slachtoffer is enkele honderden meters van de auto welke op zijn kop in de sloot terecht is gekomen aangetroffen.

Aan de muiterijweg tussen sint annaland en sint maartensdijk is gisterenavond een bestuurder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Auto in sloot bij sint annaland langs de langeweg tussen sint annaland en poortvliet heeft dinsdagavond 22 september een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Sint annaland bij een eenzijdig ongeval tussen sint annaland en stavenisse is zaterdagmorgen een auto in de sloot beland.

Auto in de sloot bij ongeluk sint annaland. Zaterdag 15 februari 2020 om 12 33. Gisteravond rond kwart voor acht vond er een eenzijdig ongeval plaats op de plaatweg in sint annaland.

De brandweer is ingezet om een slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. Annavosdijk 4697pb sint annaland. Sint annaland bij een eenzijdig ongeval tussen sint annaland en stavenisse is zaterdagmorgen een auto in de sloot beland.

Bij sint annaland is vanavond een vrachtwagen in de sloot beland. Auto in de sloot bij sint annaland brandweer ingezet. Het slachtoffer is enkele honderden meters van de auto aangetroffen.

Sint annaland maandagavond rond kwart voor acht heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden op de plaatweg in sint annaland. Sint annaland aan de muiterijweg tussen sint annaland en sint maartensdijk is maandagavond een bestuurder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Vrachtwagen In De Sloot Bij Sint Annaland Hvzeeland Nieuws En Achtergronden Rond Veiligheid En Hulpverlening In De Provincie Zeeland

Transport Online Vrachtwagenchauffeur Bekneld Nadat Hij Na Ongeval In De Sloot Terechtkomt Foto

Auto In De Sloot Bij Sint Annaland Bestuurder Honderden Meters Verderop Aangetroffen

Op Z N Kant En In De Sloot Bij Sint Annaland Hvzeeland Nieuws En Achtergronden Rond Veiligheid En Hulpverlening In De Provincie Zeeland

Drankrit Eindigt Voor Moeder En Kind In Sloot Sint Annaland Foto Pzc Nl

Gladheid Door Slik Zorgt Voor Chaos Bij Sint Annaland Trucker Gewond Naar Ziekenhuis Tholen Pzc Nl

Auto In De Sloot Bij Ongeluk Sint Annaland Hvzeeland Nieuws En Achtergronden Rond Veiligheid En Hulpverlening In De Provincie Zeeland

Auto In De Sloot Bij Sint Maartensdijk Bestuurder Spoorloos Tholen Pzc Nl

Auto Op De Kop In Sloot Bij Sint Maartensdijk Omroep Zeeland

Personenauto Rijdt Van Dijk Bij Sint Annaland Hvzeeland Nieuws En Achtergronden Rond Veiligheid En Hulpverlening In De Provincie Zeeland

Auto Op Zijn Kop In Sloot Sint Maartensdijk Hvzeeland Nieuws En Achtergronden Rond Veiligheid En Hulpverlening In De Provincie Zeeland

Auto In De Sloot Bij Ongeluk Sint Annaland Hvzeeland Nieuws En Achtergronden Rond Veiligheid En Hulpverlening In De Provincie Zeeland

Auto Op Z N Kop In Sloot Sint Maartensdijk Hvzeeland Nieuws En Achtergronden Rond Veiligheid En Hulpverlening In De Provincie Zeeland

Maandrapportage Januari 2017

Auto In Sloot Sint Philipsland 1 Gewonde Tholen Pzc Nl

Auto In Sloot Na Botsing Op Kruising Sint Philipsland Tholen Pzc Nl

Auto Ondersteboven In De Sloot Bij Sint Maartensdijk Bestuurder Spoorloos

Auto In De Sloot Bij Bartelmeetweg Poortvliet

Auto Mist De Bocht En Belandt In De Sloot Bij Sint Philipsland

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *