De Trein Van Het Leven Tekst

Diposting pada

Nooit moe of terneergeslagen kinderen kennen geen depressieve dagen. Er zijn haltes met een gelukkig weerzien en haltes met een droevig afscheid.

Pin Op Uitjes

De realiteit is echter anders.

De trein van het leven tekst. Het leven is als een treinreis mensen stappen op en mensen stappen af. Ze stappen uit op een station. Er zijn haltes met een gelukkig weerzien en haltes met een droevig afscheid.

De trein van het leven. Het leven is als een treinreis. Ze stappen af in een station en laten ons.

Kinderen spelen lachen springen hoor de vogels liedjes zingen. Mensen stappen op en mensen stappen af. Die trein rijdt altijd maar door.

Als we geboren worden stappen we op de trein en ontmoeten onze ouders. Als we geboren worden stappen we op de trein ontmoeten onze ouders en denken dat ze de hele reis bij ons zullen blijven. We zijn onderweg in de trein van het leven.

S avonds een kus en naar bed de dag is voorbij over met de pret. De treinreis van het leven mensen stappen op en mensen stappen af. De realiteit is echter anders.

En we denken dat ze de hele reis bij ons zullen blijven. Langs bergen en dalen het einddoel gaan halen. Levenslustigheid is ze meegegeven iedereen die het ziet kan het meebeleven.

Mensen stappen op en mensen stappen af. Hoe lager de temperatuur hoe korter de treinen. Als we geboren worden stappen we op de trein en ontmoeten onze ouders.

Er zijn haltes met een gelukkig weerzien en haltes met een droevig afscheid. Er zijn haltes met een gelukkig weerzien en haltes met een droevig afscheid. En wat ons die reis biedt wordt ons slechts gegeven soms regen en soms schijnt de zon.

De realiteit is echter anders. Het zijn niet de koeien die naar de voorbijrijdende treinen kijken het zijn de treinreizigers die naar de koeien kijken. Ze de hele reis bij ons zullen blijven.

Van t ene naar t and re station. Als we geboren worden stappen we op de trein ontmoeten onze ouders en denken dat. Ze stappen uit op een station.

Het leven is als de twee sporen van de trein geluk en ongeluk en ze gaan all twee dezelfde richting uit. En we denken dat ze de hele reis bij ons zullen blijven. De dag breekt aan voor jong en oud tijd om op te staan.

Het leven is als een treinreis.

Vriendschap Is Als Een Treinreis Vriendschap Treinreis Wijsheid

Ik Wacht Altijd Op De Trein De Trein Nooit Op Mij Het Leven Kort Samengevat Grappige Quotes Grappige Teksten Grappige Citaten

Pin Op Words

Stap Je Mee Op De Trein Van Het Leven We Gaan Herinneringen Maken Https Www Facebook Com Vrouwverbinding Photos A 52 Teksten Herinneringen Leuke Spreuken

Het Leven Is Als Een Treinreis Treinreis Leven Teksten

Trein Rumag Grappige Teksten Grappige Quotes Grappige Citaten

Pin Van An Ita Op Quotes Citaten In 2020 Mooie Citaten Teksten Treinreis

De Trein Van Het Leven Youtube Trein Treinreis Leven

De Zin Van Het Leven Die Schrijf Je Zelf Loesje Inspirerende Citaten Stemming Citaten Zin Van Het Leven

Vanaf Juli Weer Vreemde Mensen Naast Je In De Trein In 2020 Vreemde Mensen Trein Gelukkig Weekend

Pin Van Maartje Op Spreuken En Teksten In 2020 Treinreis Reizen Sommige Mensen

Met De Trein Van Boedapest Naar Ljubljana Worldwife Reizen Door Europa Reizen Reisideeen

Het Leven Is Hard Maar De Voorkant Van Een Trein Is Harder Vrienden Grappige Citaten Grappige Citaten Spreuken

Als De Trein Op Tijd Rijdt Grappige Citaten Grappige Teksten Grappige Gezegden

Vriendschap Is Als Een Treinreis Treinreis Vriendschap Bedevaart

Zie Het Leven Is Als Een Treinreis Sommige Mensen Stappen In Sommige Stappen Uit Jij Bepaald Zelf Wie Er Uite Positieve Citaten Teksten Grappige Teksten

Gedicht Trein Van Mijn Toekomst Trein Vrede Gedichten

Hoe Vaak Je Hart Ook Is Gebroken Hoe Vaak Je Het Leven Ook Niet Meer Ziet Zitten Hoeveel Andere Mensen Je Grappige Teksten Grappige Citaten Tekst Grapjes

Het Leven Is Net Een Treinreis Sommige Mensen Reizen De Hele Reis Met Je Mee Anderen Slechts Een Paar Haltes Treinreis Troostende Woorden Reizen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *