Wielkeggen Vrachtwagen

Diposting pada

Ze zijn verplicht tijdens het laden en lossen van de vrachtwagen. Blokkeer de vrachtwagens voor de veiligheid van uw personeel.

Pin Op Auto Transport

Wielkeggen behoren tot het veiligheidstoebehoren van een vrachtwagen.

Wielkeggen vrachtwagen. Een vrachtwagen met aanhangwagen mag niet langer zijn dan 18 75 meter. Kunststof adr goedgekeurd din 76051 b x l x h 200 x 500 x 240 mm met handgreep. Spiegels en toebehoren 218 achteruitkijkspiegels 112 dodehoekspiegels 39 frontspiegels 19 spiegelglas 8 spiegelsysteem 11 trottoirspiegels 29 verlichtingsdelen 1341 achterlampen universeel 234 achterlampen aspöck 39.

Bij aanhangers met een toelaatbaar totaalgewicht van meer dan 750 kg moeten 2 wielkeggen goed toegankelijk met houders op de aanhanger worden aangebracht 41 stvzo deutschland duitse wegenverkeerswetgeving. Daarnaast zijn volgens de adr regeling 2 wielkeggen verplicht op elk voertuig met een toegestaan totaalgewicht van 4 ton of meer. Een wielkeg voorkomt dat de vrachtwagen gedurende het laden en lossen wegrolt.

Wielkeggen beschermen de aanhanger tegen onbedoeld wegrollen. Tevu heeft een breed aanbod aan verscheidene wielkeggen en wielkeghouders. Kunststof adr goedgekeurd din 76051 b x l x h 200 x 500 x 240 mm met handgreep.

De vrachtwagen mag niet meer wegen dan 50 ton inclusief de lading. De wielkeg blokkering schuif je eenvoudig achter de achterwielen van je trailer. Wielkeggen kies voor veiligheid vermijd ongevallen.

Perfecte communicatie tussen de chauffeur en de goederenbehandelaar. Wielkeggen wielkeg max css met interlock maximale veiligheid. Wielkeggen gebruik je om je vrachtwagen tijdens het laden en lossen stevig vast te zetten.

Iedere keer dat een heftruck de trailer inrijdt en afremt kan de trailer een stukje van het dock komen te staan. De zone rond laadkaaien is een plaats die heel gevaarlijk is en die kan leiden tot ongevallen met zeer ernstige gevolgen. Bestellen kan via onze webshop.

Dit wil je natuurlijk voorkomen. Is dat wel zo dan is er sprake van overbelading. Het tevu bezorgteam komt je bestelling gratis afleveren in heel nederland en belgië.

Kies een merk productcategorieën. Wielkeggen goed beschermd tegen wegrollen. Wielkeggen zijn onmisbaar voor de beroepschauffeurs.

De simpelste en goedkoopste oplossing is het gebruiken van wielkeggen. Van de vrachtwagen en krijgt toestemming om te laden. Wielkeggen blokkeren de wielen van een vrachtwagen of een oplegger.

Na het beëindigen van zijn taak valideert hij het einde van de lading.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *