Auto Zonder Rijbewijs Tweedehands

Diposting pada

Uw specialist in onderhoud en herstellingen van personenwagens en lichte vrachtwagens van alle merken met de specialiteit van het betrouwbare duitse automerk opel. Tweedehands of nieuwe aixam of gratis verkopen.

Ligier Rijden Zonder Auto Rijbewijs Aixam Microcar Aangeboden Tweedehands

Betrouwbaar veilig comfortabel economisch ecologisch en een aantrekkelijk design.

Auto zonder rijbewijs tweedehands. 20439 kilometers diesel kleine beschadiging vanachter verkoop wegens dochter rijbewijs. Voorwaarde was dan wel dat de lichte voertuigen niet sneller dan 45 km u per uur reden en niet meer dan 350 kilogram wogen. Het meest diverse gebruikte aanbod van belgiƫ.

Een nummerplaat heeft je nieuwe vriend ook nog niet. Toonaangevend sinds het begin is aixam 30 jaar later niet voor niets de marktleider voor brommobielen. Welkom bij aixam antwerpen.

Casalini m14 auto zonder autorijbewijs in zeer goede staat wij bieden. Vind wat je zoekt voor de beste prijs. 400cc motor diesel km 11000km jaar 2017 v voertuig zonder rijbewijs in goede algemene staat van binnen en schoon van buiten 2017.

Aixam is het grootste merk van wagens waarvoor geen rijbewijs nodig is. Aixam vult een niche op met lichte motorvoertuigen die zonder autorijbewijs bestuurd mogen worden. Wij zijn ook een betrouwbare partner in het verkopen van tweedehandswagens.

Auto zonder rijbewijs ligier 2013. Aixam vult een niche op met lichte motorvoertuigen die zonder autorijbewijs bestuurd mogen worden de franse fabrikant aixam vulde vanaf midden jaren 80 een niche binnen de automarkt op door lichte motorvoertuigen met drie wielen en miniauto s waarvoor geen autorijbewijs nodig was aan te bieden. Aixam heeft het allemaal.

Dit zijn wagens waarbij geen rijbewijs nodig is. Anissa nini brijssinck temse. Vlb cars is uw specialist in auto s zonder auto rijbewijs.

Sinds maart 2009 zijn wij verdeler van het merk ligier en microcar dit voor de regio gent aalst en omstreken deze brommobielen zijn zuinige stadswagens en ook ideaal voor jongeren vanaf 16 jaar met rijbewijs am bromfiets. De vorige eigenaar moet zijn nummerplaat bijhouden om ze over te zetten op een andere wagen of om de auto uit te schrijven. We hebben 34 auto s te koop voor je zoekopdracht ligier met prijzen vanaf 2 500.

Ik kocht een tweedehands auto. Op de dag van de aankoop is jouw auto nog niet verzekerd. Al meer dan 25 jaar verdeler aixam hoofdverdeler groot gent en verre omstreken voor verder inlichtingen bel of mail ons garage jacobs fraterstraat 5 9820 merelbeke09 23.

Wanneer de voertuigen aan deze voorwaarden voldeden mochten ze in onder meer duitsland met een rijbewijs am bestuurd worden. Ook officieel verdeler van ligier brommobielen. Zonder nummerplaat naar huis rijden is uiteraard niet legaal.

Iveco daily takelwagen 2 8td 380000km 1999bj verkoop ik mijn takelwagen voor export met alle papieren belgische wagen ik.

Pin Op Brommobiel Microcars

Ligier X Pro Open Laadbak Zonder Rijbewijs Tweedehands De Parking

Ami One Concept Elektrische Citroen Stadsauto Zonder Rijbewijs Vroom Be

Aixam Rijden Zonder Auto Rijbewijs Brommobiel Te Koop Aangeboden Op Tweedehands Net

Ligier Aixam Microcar Rijden Zonder Auto Rijbewijs Aangeboden Tweedehands

Aixam Scouty 2 Aixam Scouty Cabrio Brommobiel 2007 Auto Zonder Rijbewijs Aixam Tweedehands De Parking

Pin On Zonder Auto Rijbewijs

Tweedehands Auto Zonder Rijbewijs Te Koop In Belgie 1 Zoekertjes Autolive Be

Aixam Scouty 2 Aixam Scouty Cabrio 2007 Auto Zonder Rijbewijs 51 600 Km Aixam Tweedehands De Parking

Aixam Scouty 2 Aixam Scouty Cabrio Brommobiel 2007 Auto Zonder Rijbewijs Aixam Tweedehands De Parking

Aixam 400 Tweedehands Goedkoop Via Autoscout24 Nl Kopen

Welkom Bij Aixam Antwerpen Brommobielen Nieuw En Occasie Merksem

45 Km Auto Alles Wat U Moet Weten Voor U Er Een Koopt 2020

Auto Zonder Rijbewijs Aixam Jacobs Bvba Gent Merelbeke

Auto Zonder Rijbewijs Micro Car M Go Bj 2009 Aangeboden Tweedehands

Auto S Zonder Rijbewijs Twee Modellen In De Kijker Vroom Be

Nieuwe Scootmobiel Zonder Rijbewijs 1999 Euro Scooters Overige Merken 2dehands

Microcar Tweedehands Goedkoop Via Autoscout24 Be Kopen

Aixam Ligier Rijden Zonder Auto Rijbewijs Brommobiel Te Koop Auto Rijden Scootmobiel

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *