De Trein Van Harry Potter

Diposting pada

Gestemd in 2010 als mooiste treinreis in de wereld. Het overgaan van morar baai met het eiland van eigg op de achtergrond.

Can T Help But Think Of Hogwart S Express Harry Potter Aesthetic Hogwarts Hogwarts Aesthetic

Op een treinstation in het schotse clydebank wachten harry potter fans uren om een glimp op te kunnen vangen van de trein uit de harry potter films.

De trein van harry potter. Er is een deur naar de gang die langs de volledige lengte van de trein loopt. Dit is het harry potter rijtuig alleen beschikbaar tijdens de ochtendrit. Spreuken worden gebruikt om iets te bereiken wat in de niet magische wereld veelal door de moderne technologie wordt bereikt maar worden ook voor dagelijkse zaken als eten koken en afwassen gebruikt.

De ochtendtrein vertrekt om 10 15 uur. Een glimp opvangen van de échte zweinsteinexpress uit de populaire films. Een toverspreuk in de harry potter boeken bestaat uit een handbeweging gemaakt met een.

Op het moment suprême gebeurt er iets. Op een treinstation in het schotse clydebank wachten harry potter fans uren om een glimp op te kunnen vangen van de trein uit de harry potter films. Op het moment suprême gebeurt er iets.

De trein vertrekt vanuit het treinstation van fort william richting mallaig. Je zit met 6 passagiers in 1 ruimte. Harry speelt er vaak knalpoker met de tweeling fred en george wemel de tweelingbroers van harry s beste vriend ron wemel.

In de trein mag je toveren en daar maken harry potter en zijn medescholieren soms nuttig gebruik van. De trein van harry potter jacobite reist van fort william naar mallaig in schotland. Deze schotse harry potter fans staan al uren te wachten op het perron in clydesbank voor een unieke kans.

In de trein kleden de studenten zich om zodat ze niet met dreuzelkleren op zweinstein aankomen. Na ongeveer een half uurtje tuffen rijdt de trein rond 10 45 uur over het glenfinnan viaduct. Ze bracht 50 punten per persoon in rekening en liet drie studenten uit haar eigen afdeling harry potter hermelien griffel en marcel lubbermans nadat ze in harry s eerste jaar na de avondklok uit bed waren nablijven en steunde professor sneep van harte in het laten nablijven van harry voor de rest van het schooljaar zelfs tijdens overlappende zwerkbalwedstrijden nadat harry in zijn zesde.

En net toen wij stonden te kijken kwam de harry potter trein voorbij over de door de film zo beroemde brug. Voor de ware harry potter fans is dit het hoogtepunt van de hele tocht want dit viaduct is ook in de film zelf zichtbaar. Spells komen in de harry potter boeken geschreven door j k.

First class compartment carriage d.

Hogwarts Express Harry Potter Wallpaper Harry Potter Aesthetic Harry Potter

Pin By Olivia Higgins On Film Books Media Music In 2020 Harry Potter Aesthetic Harry Potter Hogwarts Aesthetic

Hier Zijn 60 Foto S Die Bewijzen Dat Schotland Een Van De Mooiste Plekken Op Aarde Is Newsmonkey Schotland Reizen Schotland Mooie Bestemmingen

Hogwarts Express Harry Potter Train Hogwarts Train

De Trein Waar Harry Potter Naar De School Rijst En Andere Leerlingen Ontmoet Ik Heb Deze Foto Gekozen Omdat Dit De Trein Is Hogwarts Harry Potter Places To Go

Een Foto Van Een Trein Omdat De Leerlingen Enkel Via De Trein De School Kunnen Bereiken Trein Foto School

The Harry Potter Guide To The U K Harry Potter Fan Harry Potter Universal Harry Potter Movies

Glenfinnan Viaduct Well Known For Harry Potter Train Scenic Train Travel

Harry Gaat Gewoonlijk Elk Jaar Met De Trein Naar School Dit Jaar Gaat Hij Niet Naar School Omdat Het Te Gevaarlijk Is Hogwarts Hogwarts Express Harry Potter

Jacobite Train De Trein Uit Harry Potter In 2020 Trein Schotland Edinburgh

Train On Glenfinnan Viaduct Scotland Places To Travel Places To Go Places To See

Pin Van Ghosttrain13 Op Harry Potter In 2020 Met Afbeeldingen

Harry Potter Fans Opgelet Boek Je Ticket Voor De Hogwarts Express Treinreis Zweinstein Reizen

Londra Luoghi Di Harry Potter Cerca Con Google Met Afbeeldingen Boten

Pin Van Jaime Perez Op Trains Trein Zweinstein Locomotief

Harry Potter Hogsmeade Station Rondreis Engeland North York Moors Alnwick Castle Reizen Engeland

De Zweinstein Express Is De Naam Van De Trein Die Tussen Londen En Zweinsveld S Diagon Alley Universal Diagon Alley Universal Studios Universal Studios Orlando

To Hogwarts By Daniel Kordan 500px Scotland Landscape Places To See Scenic

Harry Potter Trein In De Achtertuin B B Corpach Trein Achtertuin Harry Potter

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *