Vliegtuig Van Max Verstappen

Diposting pada

Een pikant detail na de grand prix van oostenrijk. Max verstappen heeft zijn eigen privévliegtuig gekocht.

Max Verstappen Formule 1 Racewagen Knutselen Maxverstappen Formule1 F1 Racewagen Raceauto Knutselen F1knutselen F In 2020 Racewagens Raceauto Formule 1

Naast zijn nieuwe vriendinnetje is de andere bird een echt vliegtuig.

Vliegtuig van max verstappen. Het toestel kan achttien personen vervoeren dus max kan vrienden of collega s laten meereizen. Het nieuwe vliegtuig is een dassault falcon 900. De privéjet heeft een kruissnelheid van 950 kilometer per uur.

Het gaat om een dassault falcon 900 die eerder in handen was van sir richard branson. Max verstappen heeft zijn salaris gebruikt om een eigen privévliegtuig aan te schaffen zo heeft racingnews365 uit eerste hand vernomen. Dassault falcon 900 ex privéjet waar milieuridder lewis hamilton zijn kerosineverslindende kersenrode vliegtuig inmiddels echter alweer verkocht heeft duikt max verstappen nu vol in de wereld van.

De maker van de luchtvaartpodcast the mic high club die hij samen maakt met philip dröge ontdekte dat max verstappen twee nieuwe birds heeft. Hij zou de trotse nieuwe eigenaar zijn van een falcon 900 die eerder aan aan virgin miljardair richard branson toebehoorde. De helihaven is bovendien op loopafstand waardoor hij binnen zeven minuten op het vliegtuig van nice staat.

Het vliegtuig dat max verstappen heeft gekocht is een falcon 900 ex. En als max naar de andere kant van de wereld moet voor een gp dan is ie er in no time. Max emilian verstappen dutch pronunciation.

Een derdehandsje dus maar daardoor niet de minst luxe jet. In de toekomst hoeft de nederlandse formule 1 piloot max verstappen zich geen zorgen meer te maken om hoe hij van race naar race reist. Het is geen nieuw toestel maar een derdehands vliegtuig waarmee hij van en naar de formule 1 races zal gaan vliegen.

Born 30 september 1997 is a belgian dutch racing driver currently competing in formula one under the dutch flag with red bull racing at the 2015 australian grand prix when he was aged 17 years 166 days he became the youngest driver to compete in formula one. Binnenkort kan hij zich de eigenaar noemen van een falcon 900ex afkomstig van richard branson baas van het virgin concern. De registratie die het toestel krijgt is afkomstig van een voormalige dc 10.

Max verstappen en charles leclerc stapten gisteravond in hetzelfde vliegtuig richting nice maar volgens de nederlander was de kou na hun aanvaring op de red bull ring al snel uit de lucht. De falcon heeft een maximum reikwijdte van ruim 7 000 kilometer dus de meeste wedstrijden zijn zonder tussenstop te bereiken. F1 held max verstappen heeft een slag in de lucht geslagen.

Nou het luxe huis van max verstappen is gelegen in de peperdure wijk fontvieille waar de limburger een adembenemend uitzicht op zee heeft.

Max Verstappen Verstappen Nl In 2020 Red Bull Racing Formule 1 Circuit

Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Red Bull Racing Foto S Barcelona

Martin Brundle Looft Red Bull Meesterzet Verstappen En Ricciardo Is Machtig Red Bull Racing Formule 1 Grand Prix

Max Verstappen Red Bull Motogp Test Op Losail 1 Maart 2018 Formule 1

Max Verstappen Red Bull Wallpaper Achtergronden Achtergrond Iphone Achtergronden

Ricciardo En Verstappen Voorsprong Mogelijk Genoeg Voor Goede Kwalificatie Red Bull Racing Motor Afbeeldingen

Pin Van Zsombor Kis Kotor Op Max Verstappen

Max Verstappen Red Bull Google Zoeken Foto S

Max Weer Uitgevallen Grappig Formule 1 Hilarisch

Max Verstappen Haakt Af Bij Gp Pyongyang Red Bull Racing Grand Prix Racewagens

Max Verstappen Verstappen Nl Racen Seizoenen

Niet Schrikken Zoveel Kost De Game Setup Van Max Verstappen Thuis Thuis Game Setup

Max Verstappen On Instagram Next Stop Barcelona In 2020 Max Verstappen Formula 1 Max

Max Verstappen Joins The Red Bull Junior Team Another Step Closer To F1 F1 Verstappen Redbull Max Verstappen Red Bull Racing Racing

Max Verstappen Verstappen Com In 2020 Circuit Spa Belgie

Max Verstappen

Max Verstappen Red Bull Racing Rb16 In 2020 Red Bull Racing Auto Formule 1

Daniel Ricciardo

Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Maakt Een Pitstop Red Bull Racing Maleisie Motorsport

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *