Auto Surprise Maken

Diposting pada

Automodel uit doos camperbusje van kurk auto s bouwen van papier brandweerauto bouwplaat auto van kurk ballonwagen parkeerschijf voor auto auto van kartonnendoos. Vouw en plak de bouwplaat in elkaar tot een auto doe je sinterklaas cadeau er in plak netjes dicht en klaar is je sinterklaas surprise.

Surprise Kart Pikachu Auto Sinterklaas Cadeautjes Creatief

De auto of trein heb je een autoliefhebber op je kaartje of moet je juist iets maken voor iemand die voor zijn haar werk moet rijden zoals een chauffeur of wellicht conducteur dan is dit ideaal.

Auto surprise maken. Een auto surprise is toepasselijk voor bijna iedereen die een auto heeft je kan namelijk zijn haar auto namaken. Een auto surprise is natuurlijk ook leuk voor elke grote auto fan. Dan kun je namelijk makkelijk een model erin maken.

Deze surprise heb je makkelijk en snel gemaakt en waarschijnlijk heb je de meeste. Zorg er met verf voor dat de auto op een echte auto gaat lijken. Begin met tekenen in het midden van de lange zijde en trek dan lijnen naar beneden toe zodat de platte kant langs de bovenrand van de doos loopt step 3 snijd de deuren uit de doos.

Begin met een lege doos die al ongeveer de grote heeft die je nodig hebt. Twee rijst doosjes rechthoekig 2x stokjes bijvoorbeeld satéprikkers karton verf kranten. Nadat je het karton in de juiste maten hebt geknipt kan je beginnen aan de zijkanten van de auto maak deze gelijk aan elkaar en laat aan de zijkant kleine stukjes karton over die je na afloop kan gebruiken om de stukken aan elkaar vast te maken.

Zeker de breedte en lengte. 5 nov 2017 een auto surprise maken is niet moeilijk als je de handleiding volgt. Met gebruik van een auto bouwplaat kies en print de bouwplaat naar je keuze en vergroot deze met het kopieerapparaat.

Je kan dit eventueel combineren met de sportliefhebber door een spelersbus te maken. Leg het andere stuk karton eronder en knip zo in één keer twee zijkanten van de auto uit. Camper maken als surprise uit een doos auto van kartonnendoos automodel rampenoefening speelgoed garage bouwen rampenoefening brandweerauto bouwplaat vrachtauto papa aan boord.

Dan kun je misschien deze surprise in elkaar knutselen. Step 1 maak een grote kartonnen doos dicht met verpakkingstape. Zorg dat de boven en onderkant dicht zijn step 2 teken twee deuren op de twee langere zijden van de doos.

Teken de zijkant van de auto op een van de stukken karton. Plak de zijkanten van de auto tegen de zijkanten van het kado of het doosje met de aanwijziging aan. Gebruik een stanleymes om langs de lijnen te snijden die je net getekend hebt.

Wanneer je kado niet zo heel groot is kun je deze gebruiken om je auto mee te maken. De meest opvallende in het rijtje van surprise aanbieders is toch wel het alom bekende warenhuis hema. Sinds dit jaar maken zij zelfs reclame voor het feit dat je bij hen heel makkelijk kant en klare surprises kan kopen.

Teken aan de voorkant op de doos het model van de auto zie tekening hiernaast en knip dan de gearceerde delen weg. Plak de bouwplaat op karton of stevig papier en snij of knip de bouwplaat uit. Laat een volwassene deze stap uitvoeren evenals alle andere.

Dat kan in de winkel en online maar het is wel handig als degene op jouw lootje een beetje jong is. Om de surprise extra aantrekkelijk te maken kan je uit het karton ramen knippen deze vul je erna op met doorzichtig folie als je het cadeau voor het dichtmaken van de auto erin hebt verstopt kan de persoon meteen goed zien waar zijn of haar cadeau.

Auto Surprise Maken Auto Knutselideeen Idee

Auto Surprise Maken Auto Handleiding

Sinterklaas Surprise Elmo Auto Www Sinterklaassurprises Jouwweb Nl Knutselen Sinterklaas Lootjes Cadeautjes

Sinterklaas Surprise Donald Duck Auto Www Sinterklaassurprises Jouwweb Nl Sinterklaas Knutselen Sinterklaas Donald Duck

30 Kids Crafts That Are Fun For The Entire Family Paper Mache Crafts Crafts Crafts For Kids

Formule 1 Auto Surprise Maken Pakket Compleet Basis Bouwpakket Om Een Formule 1 Wagen Surpise Te Knutselen Sinterklaas Schoenendoos Knutselen Diy Sinterklaas

Zelf Een Raceauto Van Karton Maken Cardboard Car Diy Cardboard Cardboard Crafts

Een Auto Surprise Maken Is Niet Moeilijk Als Je De Handleiding Volgt Deze Surprise Heb Je Makkelijk En Snel Gemaakt En Waarschi Kids Crafts Auto Knutselideeen

Sinterklaas Surprise Max Verstappen Race Auto Sinterklaas Zelfgemaakte Kerst Knutselen Sinterklaas Kado Maken

Auto Sinterklaas Surprise Voor De Jongen Die Wil Autorijden Is Een Prachtige Wagen Sinterklaas Knutselen Sinterklaas Verjaardagsverrassingen

Auto Surprise Voor Sinterklaasavond Knutselen Bso Knutselen Peuters Sinterklaas

Formule 1 Auto Als Surprise Voor Sinterklaas Een Leuk Idee Voor Een Man Of Jongetje Knutselen Sinterklaas Maan Knutselen Sinterklaas

Leuke Surprise Voor De Autoliefhebber Sinterklaas Surprise Verjaardag Knutselen Sinterklaas

Pin Op Feest Surprises Sinterklaas

Auto Surprise Maken Knutselen Sinterklaas Sinterklaas Verjaardagsideeen

Surprise Moest Iets Met Een Vlinder Te Maken Hebben Tja En Met Een Stoere Jongen Zo Opgelost Jongen Lootjes Verjaardagsverrassingen

Hoe Auto Maken Als Sinterklaas Surprise Sinterklaas Knutselen Sinterklaas Luciferdoosjes

Auto Surprise Maken Pakket Voor Jongen Of Man Compleet Basis Bouwpakket Om Een Auto Surpise Te Maken Dit Pakket Best Knutselen Diy Knutselen Sinterklaas Auto

Surprise Auto Knutselen Karton Kind Projecten Kartonnen Knutsels

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *