Vliegtuig John De Mol

Diposting pada

Vliegtuig moet 450 uur vliegen om rendabel te zijn als dat zou kloppen is het in ieder geval niet zo dat de mediamagnaat rechtstreeks zou verhuren aan de koning. Dat de strijd om de kijkcijfers en dus de knaken niet over rozen gaat weten we.

Pin Van Joep Janse Op Airplanes Old Luchtmacht Militaire Vliegtuigen Militair

Talpa baas mediatycoon en multimiljonair john de mol 60 heeft volgens het rijkenblad quote een splinternieuwe privéjet aangeschaft.

Vliegtuig john de mol. Dit vliegtuig had de mol in 2001 gekocht samen met joop van den ende. De altijd oplettende menno swart ziet de dassault falcon 7x van johns bedrijf talpa network staan in de colombiaanse stad cali beroemd van het vroegere cali drugskartel. Hij kocht na het succes van big brother samen met joop van den ende een falcon 900.

In 2001 betaalde john de mol bijna 28 miljoen euro voor zijn eerste vliegtuig. Zijn oude falcon een 900 staat intussen te koop voor 9 3 miljoen op de website van de franse falcon bouwer dassault. In de uitzending beweerde de wild dat het gehuurde vliegtuig van het koningspaar ook het toestel is van john de mol.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van nederland 24 uur per dag en 7 dagen in de week ad nl spinner john de mol met zijn vermeende nieuwe. In de uitzending beweerde de wild dat het gehuurde vliegtuig van het koningspaar ook het toestel is van john de mol. De ph tlp is ver van huis.

John de mol heeft flink de portemonnee getrokken voor een privé vliegtuig. De privéjet met registratienummer ph edm waarbij de laatste drie letters verwijzen naar endemol staat nu te koop voor net geen tien miljoen. De mediatycoon is een slordige 50 miljoen euro lichter.

Born 24 april 1955 is a dutch media tycoon television producer and billionaire de mol is one of the men behind production companies endemol and talpa and is worth about us 2 3 billion. Download 450 uur vliegen om rendabel te zijn. De falcon 7x van john de mol staat op clo cali colombia twittert hij enthousiast.

Maar dat hij zijn. Het zou gaan om een falcon 7x van de franse vliegtuigbouwer. Dat quote 500 miljardair en mediamagnaat john de mol een harde hand niet schuwt weten we ook.

Johannes hendrikus hubert john de mol jr. He is known for being the creator of several major reality show formats including big brother fear factor and the voice.

Pin Van Laurens Blankenvoorde Op Aeroplanes Luchtmacht Vliegtuig Militair

Photo Of Ph Mol Fokker F28 1000 Fellowship Air Uk Vliegtuig

St Maarten Airport Scary

Fokker Tri Motor Henry Ford Museum Dearborn Michigan Luchtvaart

Ph Mat C N 11008 1973 Vliegtuig Holland Luchtvaart

Ph Mol Fokker Fokker F28 1000 Fellowship Civil Aviation Aircraft Aviation

Fokker F28 Fellowship Ph Mol By Eduard Marmet Straalmotor Vliegtuig Rolls Royce

Pin Van Giancarlo Naso Op Klm Royal Dutch Airlines Vliegtuig Luchtvaart

Pin Op Klm

Disaster Mol Triumph Biggest Ship Sailing Schepen Schip Varen

Photos Fokker F 28 1000 Fellowship Aircraft Pictures Airliners Net Air France Aircraft Pictures Aircraft

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcq0tm34sgprmjvfgpeyqrbxexzebp5sqz3ylw Usqp Cau

Fokker 28 Vliegtuig Luchtvaart

Vliegtuigen Na 1945 Luchtmacht Vliegtuig Luchtvaart

John De Mol Heeft Een Peperduur Privevliegtuig Gekocht Foto S Vliegtuig

Waalhaven Deel 1 Plannen En Opening Rotterdam Foto Franse Gordijnen

Pin Van Carel Esser Op Dutch Aircraft Luchtmacht Vintage Tijdschriften Vliegtuig

Skywest Fokker F50 Perth Airport Wa Craig Hetman

594 Vind Ik Leuks 16 Reacties Fokker Techniek Fokkertechniek Op Instagram Farewell Klm Cityhopper Fokker 70 A Huge Thank Vliegtuig Reizen Luchtvaart

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *