Instructie Zuurstofmasker Vliegtuig

Diposting pada

Doe eerst zelf je zuurstofmasker op en help daarna pas je kind of partner. Zowel bij brand als bijvoorbeeld in het vliegtuig.

Zuurstofmasker Eerst

Om dit uit te leggen gebruik ik in mijn werk als psycholoog vaak de metafoor van het zuurstofmasker.

Instructie zuurstofmasker vliegtuig. Maar letten we dan wel op. Http r tl 1gj71xb volg ons. Een steward gaat helemaal los op een vlucht van amerika naar canada als hij het calamiteitenplan vertelt.

Waarom je eerst zelf je zuurstofmasker op moet doen en dan pas bij je kinderen. De kans dat je in een commercieel passagiersvliegtuig komt te overlijden is slechts een op negen miljoen. Als jij niet jezelf in een veilige situatie kunt brengen is de kans groot dat je een ander ook niet kunt helpen.

In het vliegtuig krijg je de instructie om eerst je eigen zuurstofmasker om te doen en pas dan dat van je kleine kind. Zet eerst je eigen zuurstofmasker op voor je anderen gaat helpen. Om je kind te redden voelt dat contra intuïtief.

Dus de instructie om eerst de zuurstofmasker bij jezelf op te doen voelt niet goed. Niet in letterlijke zin maar als metafoor. Belangrijk voor ouders die met kinderen vliegen let erop zet altijd eerst uw eigen masker op alvorens u uw kinderen van het masker voorziet.

Een veiligheidsdemonstratie ook wel veiligheidsinstructies of veiligheidsvideo genaamd bron is een presentatie van de veiligheidsvoorschriften aan boord van een vliegtuig. De vlieginstructies in een vliegtuig lijken wat raar. De instructie in het vliegtuig is dan ook.

Mocht de luchtdruk in de cabine wegvallen zullen de zuurstofmaskers naar beneden vallen. Voordat we opstijgen met het vliegtuig wordt er een instructie gegeven dat mochten de zuurstofmaskers omlaag komen we deze eerst moeten opzetten voor onszelf en dan pas een ander gaan helpen. Toch is het een advies dat je soms keihard nodig hebt.

Dat gezegd hebbende er kan natuurlijk een hoop misgaan op 10 kilometer hoogte. Zelfs bij eventuele eigen kinderen. De continuïteit van een bank kan alleen worden gegarandeerd als de supermarkten open blijven.

Dit gebeurt alleen bij vliegtuigen die een commerciële dienst uitvoeren of die een groot aantal personen aan boord hebben die niet met het vliegtuig vertrouwd zijn. In de instructie laat het cabine personeel het zuurstofmasker zien en zeggen daarbij. Het werkt wel zo.

Veel ouders willen eerst hun kinderen in veiligheid brengen. Vlak voor het opstijgen komt alles langs van het zuurstofmasker tot het zwemvest. Het is een instructie die je als je weleens in een vliegtuig zit eigenlijk niet eens meer echt opmerkt.

Als jij de pech hebt.

Https Www Intuitieveverbinding Nl Blog Zuursof Masker

Activiteit Verslagen Regio Deelen Knvol

Dit Is Waarom Je Echt De Noodinstructies In Een Vliegtuig Moet Lezen C

Zuurstofmasker Met Tank Vector Illustratie Illustratie Bestaande Uit Gezond 51470290

Taakomschrijving Stewardess Welke Taken Voer Je Uit

Modelbrouwers Nl Modelbouw Toon Onderwerp Koopspook Mededeling Pagina 1

De Veiligheidsinstructies In Het Vliegtuig Blijven Lastig Editie Nl Youtube

Stewardess Uitleggen Veiligheidsinstructies Met Zwemvest Voor Passagiers Stewardess Demonstreren Hoe Te Gebruiken Zuurstofmasker In Noodsituatie Modern Vliegtuig Board Interieur Premium Vector

Tips Om Een Vliegtuigcrash Te Overleven En Hoeveel Je Eraan Hebt Rtl Nieuws

Passagiers Van Vlucht Met Ontplofte Motor Dragen Zuurstofmasker Verkeerd Belgische Expert Waarschuwt Kwestie Van Leven En Dood Buitenland Hln Be

Cabine Zuurstof Masker Daling Van De Stockfoto Nu Bewerken 486573790

Het Wonder Van Het Vliegen Kun Je Hieronder Zelf Ontdekken We Doen Dat In Zeven Stappen 1 Luchtdruk Pdf Free Download

Weblog Praktijk Voor Haptotherapie Alkmaar Egoisme Is Dat Erg

Air New Zealand Schrapt Bikini Instructie In Vliegtuigen Bizar Ad Nl

Ga Er Maar Aan Staan

Stewardess Uitleggen Voor Passagiers Hoe Zuurstof Masker Te Gebruiken In Noodsituatie Afro Amerikaanse Stewardessen Veiligheid Demonstratie Concept Moderne Vliegtuig Board Interieur Horizontaal Premium Vector

Veiligheidsinstructie Vliegtuig Letten We Nog Wel Op Safe And Healthy Travel

Vliegen Met Baby S En Peuters Consumentenbond

Pin Op Knutselen Met Kinderen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *