Telefoon Oplader Auto Sigarettenaansteker

Diposting pada

Met de juiste adapter laad je jouw smartphone snel weer op. Deze handige accessoire maakt van uw sigarettenaansteker in uw auto of boot een ingang om elektronische apparatuur via usb op te kunnen laden.

Powstro 12v 3 1a Universele 2 Poorten Dual Usb Een Manier Auto Sigarettenaansteker Stopcontact Lader Adapter Voor Telefoon Gps Charger Adapter 2 Portpower Charger Adapter Aliexpress

Hierdoor kunt u gadgets zowel tijdens het rijden als bij stilstand opladen.

Telefoon oplader auto sigarettenaansteker. Op die manier kun je één of meerdere smartphones opladen terwijl je aan het rijden bent maar het is ook mogelijk om een tablet of zelfs sommige laptops aan te sluiten om ze van stroom te voorzien. Je hebt geen gedoe meer met allerlei laadkabels en de oplader is geschikt voor diverse toestellen. Je sluit de autolader aan op de zogenoemde 12v sigarettenaansteker van je auto en de usb uitgang op de oplaadkabel van je smartphone.

Onder aan deze pagina wordt er dieper ingegaan op diverse draadloze opladers voor in de auto. Zo zet je de 12 volt die uit de sigarettenaansteker in jouw auto komt om naar het juiste voltage voor jouw smartphone. Zoek je een eenvoudige en goedkope oplader om je telefoon of ander apparaat in de auto op te laden.

De voordelen van een draadloze oplader in de auto op een rij. Beide usb 2 0 aansluitingen leveren 2400 ma. Plaats eenvoudig de lader in de sigarettenaansteker uitgang in.

Om uw telefoon in de auto op te laden bestaan er talloze laders voor sigarettenaanstekers. Ben je onderweg en dreigt jouw smartphone leeg te raken. Met deze compacte apparaten kunt u uw smartphone tablet of ander toestel meteen in de passagiersruimte opladen.

Deze beste autolader uit de test is niet groter dan de auto sigarettenaansteker die je voor de stroom gebruikt. Ontdek het nu en bespaar geld bestel nu. Een usb lader die je op een sigarettenaansteker in een auto kunt aansluiten is handig in gebruik.

De fabrikanten rivaliseren in vindingrijkheid om handige oplossingen te verschaffen. Deze usb oplader voor in de sigarettenaansteker is geschikt voor zowel 12v als voor 24v. Kijk dan naar de belkin lightning car charger een heel goede maar ook heel goedkope autolader circa 12 euro.

Dan is een autolader handig om je telefoon en andere apparaten mee op te laden. Autoladers voor mobiele telefoons helpen dit voorkomen. Ga je met de auto op vakantie of ben je vaak onderweg.

Zo krijgen we toegang tot de inhoud van de smartphone terwijl hij ook wordt opgeladen. De apparaten werken via de sigarettenaansteker die gevoed wordt door de accu van de wagen. Je plaatst de telefoon gemakkelijk in de houder zodat de telefoon direct opgeladen kan worden.

Vind en bestel telefoon opladers uit het omvangrijke aanbod van auto onderdelen24 nl. Dit laadtoestel is tevens geschikt voor navigatie digitale camera s en nog veel meer apparaten met een usb connector. Dat is het geval van synchronisatiekabels die aangesloten kunnen worden op de autoradio.

Laad twee smartphones of tablets tegelijkertijd op in de auto met deze nedis cchau240abkp autolader met twee usb poorten. Met de telwin 1000 heeft u een usb adapter voor in de auto of vrachtwagen. Autoladers voor auto s kopen in de winkel voor autoaccessoires.

Voordelig autotoebehoren van professionals.

12v Splitter Met Usb Past In Bekerhouder Kopen Beslist Nl Ruime Keuze

Sigarettenaansteker Connector Aan Uit Universal Dual Usb Auto Oplader Adapter Inbouw Auto Accessoires 12v 24v Sigarettenaansteker Aansteker Plug Outlet Voor Boat Motor Auto Color Name Blue Amazon Nl

Baseus 40w Auto Oplader Voor Universele Mobiele Telefoon Dual Usb Auto Sigarettenaansteker Slot Voor Tablet Gps 3 Apparaten Auto Telefoon Oplader Auto Opladers Aliexpress

Auto Usb Lader Motorfiets Sigarettenaansteker Plug Met Schakelaar Motorfiets 12 V Socket Motorbike Telefoon Oplader Adapter Cigarette Lighter Socket Plug Lighter Socket Plugmotorcycle Cigarette Lighter Socket Aliexpress

Multi Functionele Panel Bluetooth Draadloze Dual Usb Auto Telefoon Oplader Sigarettenaansteker Auto Voltmeter Sigaret Aansteker Aliexpress

Bol Com 12 V Sigarettenplug Usb Oplader Telefoon Opladen Iphone Samsung Usb Sigarettenaansteker

Dual Usb Charge 2 Way Sigarettenaansteker Splitter Adapter Oplader Auto Voertuig Voor Smart Telefoon 30 Kabels Adapters Stopcontacten Aliexpress

12v Dual Usb Poort Auto Oplader Socket Plug Sigarettenaansteker Voor Auto Boot Waterdichte Mobiele Telefoon Opladen Adapter Aliexpress

Usb Autolader 4 800 Ma Usb Autolader Aansluiting 1 Sigarettenaansteker Aansluiting 2 2x Usb A Female Ingangsspanning 12 24 Volt Laadstroom 1x Usb 2400 Ma Laadstroom 2x Usb 2400 Ma

12v 24v Auto Sigarettenaansteker Verdeler Splitter Met Usb Aansluiting Multimedia Accessoires Kopen Beslist Nl Ruime Keus

Baseus Sigarettenaansteker Splitter 3 1a 100w Dual Usb Car Charger Adapter Voor Telefoon Auto Oplader Auto Sigarettenaansteker Opladen Stroomadapter Aliexpress

Usb Autolader Voor Iphone 7 Mobiele Telefoon Oplader Houder Stand Sigarettenaansteker 2 Poorten Usb Opladers Voor Iphone 5 6 Samsung S8 Grandado Com

Tutuo Ups 011 Usb Auto Oplader 5 Poorten Sigarettenaansteker Adapter Hub Multi Uitbreiding Voor Iphone Ipad Mobiele Telefoon Tablet Camera Gps 5 Port 5 Port Usbmulti Adapter Aliexpress

Auto Telefoon Houder 2 Usb Poort Auto Oplader Met Sigarettenaansteker Voor Iphone X 8 7 7 Plus 6 6 Plus Samsung S8 Oneplus 5 Auto Oplader Car Phone Holder Phone Holderphone Holder Car Charger Aliexpress

Kopen Goedkoop Waterdicht Motorfiets Dual Usb Lader Sigarettenaansteker Mobiele Telefoon Gps Mp3 Opladen Adapter Met Switch Voor Auto Atv Dirt Bike Online Koop1kkh

Bol Com Auto Aansteker Lader Sigarettenaansteker Adapter 12 Volt Usb Type C 3 1 Kabel

Auto Telefoon Mount Sigarettenaansteker Voertuig 2 Usb Lader Met Zwanenhals Auto Telefoon Houder Mobiel Mount Oplader Voor 3 5 6 3 Inch Cigarette Lighter Car Charger Lightercigarette Lighter Charger Aliexpress

Auto Telefoon Houder Stand Met 3 Usb Poort Quick Auto Oplader Sigarettenaansteker Flexibele Zwanenhals Ondersteuning Mount Voor 3 5 6 3 Mobiele Grandado Com

Bol Com 12v Volt Auto Adapter Splitter Sigarettenaansteker Stopcontact Usb Laadkabel

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *