Autoradio Stekkers

Diposting pada

Tegenwoordig hebben alle moderne autoradio s een iso stekker aan de achterkant zitten. Van elektriciteit tot en met de speakers.

Citroen C4 2004 2011 Navigatie S160 A9 Cortex 3g Wifi Android 4 4 4 16gb Quad Androide Multimedia

Car audio iso connector pinout.

Autoradio stekkers. Becker car radio stereo audio wiring diagram autoradio connector wire installation schematic schema esquema de conexiones stecker konektor connecteur cable shema car stereo harness wire speaker pinout connectors power how to install. Luidspreker stekker winkel online goedkoopste luidspreker stekker en elektronica winkel online behalve luidspreker stekker vind u op onze site ook 170 000 andere elektronica onderdelen. There are contacts for the power supply off on controlled by the ignition key the speakers and automatic antenna.

Iso 10487 is a standard connector that is used in the radio unit head unit. Coax kabel makeneen duidelijke handleiding voor het monteren van een coax connector op een coax snoer in dit filmpje kunt u zien hoe u met een coax stripper. Becker car radio wiring diagrams.

Mercedes car radio wiring diagrams. Xtrons is the industry leader for in car entertainment with over 13 years of experience we are committed to exceeding standards for quality mobile connectivity and customer service and we aim to provide the best possible user experience across our full range of products. We gebruiken dezelfde nummering als in het plaatje.

De ander is voor overige zaken als stroomvoorziening. Er zijn ook iso stekkers met losse draden voor wanneer de bedrading niet meer origineel is of er geen verloopstekker is. De iso stekker is een standaard geworden in de autoradio branche.

Een continue voedingsspanning dus zodat alle geprogrammeerde geheugeninformatie zoals radiostations onthouden blijven en die ervoor zorgt dat de radio bij het uitzetten van de contactsleutel ook uitgeschakeld wordt. We noemen elke draad even op met beschrijving wat deze doet. Car radio wire diagram stereo wiring diagram gm radio wiring diagram.

De iso stekkers bestaan uit 2 stekkers. Alle benodigde aansluitingen op de antenne na zijn in de iso stekker aangesloten. Een is voor de speakers hier zitten 8 draden aan.

De iso aansluiting van een autoradio bestaat uit twee stekkers. Alle moderne autoradio s hebben een iso stekker aan de achterkant deze bevat alle benodigde aansluitingen op de antenne na. De eerste stekker is voor voedingsspanning de massa is met het chassis van de radio verbonden.

Elke iso aansluiting bestaat uit 2 stekkers. Mercedes car radio stereo audio wiring diagram autoradio connector wire installation schematic schema esquema de conexiones stecker konektor connecteur cable shema car stereo harness wire speaker pinout connectors power how to install. Geschakelde plus hier komt 12v op te staan zodra je je contact van de auto.

Heeft uw autoradio geen standaard iso stekker dan heeft u een iso verloopkabel nodig.

Sansui G33000

Rapide Aston Martin Aston Martin Rapide Aston Martin Vanquish Aston Martin

Citroen C4 2004 2011 Navigatie S160 A9 Cortex 3g Wifi Android 4 4 4 16gb Quad Androide Multimedia

Navigatie Mazda 6 2003 2008 Dvd Carkit Ipod Hd Ipod Mazda Dvd

Achteruitrij Camera Bmw 3 Serie Achteruit Rij Camera Voor Installatie In De Achterklep De Huidige Achterklep Wordt Vervangen Du Bmw 5 Serie Camera Bmw 3 Serie

Ford C Max 2010 Navigatie Dvd Android 8 Carkit 32gb Dab Dashcam Radiozender Achteruitrijcamera

Mercedes Slk R171 Klasse Navigatie Dvd Parrot Carkit Apple Car Play Android Auto Dab In 2020 Mercedes Dvd Achteruitrijcamera

Pin Op Accessoires

Citroen C4 2004 2011 Navigatie S160 A9 Cortex 3g Wifi Android 4 4 4 16gb Quad Androide Multimedia

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *