Auto Stuurslot Vast

Diposting pada

Laatst stapte ik mijn auto in en er was geen beweging in mijn stuur en autoslot te krijgen alsof mijn autoslot vast zat. Stuurslot kan je er zelf afhalen.

Pin On Foto

Zorg dat u het stuurslot controleert.

Auto stuurslot vast. Je mag best wat kracht gebruiken op het contact wanneer dit het geval is. Het stuurslot is waarschijnlijk op slot gegaan omdat het stuur werd bewogen nadat de motor uit is gegaan. Meteen op de stand zetten waarin ie er uit kan.

Dit komt zeer regelmatig voor. Een mogelijke simpele oplossing speciaal voor automaten. Veel automatisch geschakelde auto s blokkeren het contact wanneer de pook niet in de p stand staat.

Wegenwacht freek laat je in deze video zien hoe je een vastzittend autoslot k. Maar goed het ging over het contactslot wat vast staat. Het is bijvoorbeeld belangrijk om eerst na het gaan of het merk van de auto en het model een beperking kent ten aanzien van het type stuurslot.

Steek de contactsleutel in het contactslot. This video is unavailable. Steek de sleutel in het contactslot en probeer deze om te draaien.

Probeer wat beweging te krijgen in het stuur. Uiteindelijk bleek het mijn stuurslot te zijn. Op het internet zijn veel forums te vinden die deze oplossing bespreken.

Ik heb er geen gaatje ingeboord om er vervolgens een torks sleutel in te tikken maar heb met een kleine beugelzaag 2 sleufjes erin gezaagd en kon ze er vervolgens met een schroevendraaier gewoon uitdraaien en kon op deze manier het palletje van het. Draai aan je contactsleutel en wrik tegelijk een beetje aan je stuur om je stuurslot op te heffen. Heeft u te maken met een contactslot dat niet lijkt te draaien en muurvast zit.

Staat je auto per ongeluk op stuurslot. Dat is gelukkig makkelijk te verhelpen. Bij het kopen van een stuurslot zijn er een aantal aandachtspunten waarmee rekening kan worden gehouden.

O ja ik wou degene die me vorige week de tip gaf hoe ik het stuurslot kon verwijderen even bedanken hij zat inderdaad met 2 breekbouten vast. Ik probeerde voor mijn gevoel van alles. Op het internet kwamen we veel forums tegen waar het gebruik van het stuurslot werd besproken.

Ik krijg het stuurslot niet gedraaid en de auto dus ook niet gestart. Echt zodra je met tikken rammelen klooien jutteren weet ik wat de sleutel kan draaien. Je ontgrendelt het slot op dezelfde manier als waarop je de auto start.

Contactslot Demonteren En Monteren Van Peugeot 106 Youtube

Vastzittend Autoslot Zo Los Je Het Op Wegenwacht Vlog 74 Youtube

Free Demo Slots Schlitz De Processador Slots Online Kostenlos Spielen Slot Racing Set Top Trumps World Football Stars Slot

Een Stuurslot Ontgrendelen Wikihow

Bullock Absolute 3 In 1 Beveiliging Auto Stuur

Beste Stuurslot Auto 2020 Uit De Test Bestetester Nl

Het Juiste Stuurslot Kiezen

Beste Stuursloten 2019 Beste Keuze Om Je Auto Te Beveiligen

Beste Stuurslot Auto Top 5 Stuurslots Voor De Auto

Goedkoop Stuurslot Kopen Anti Diefstal24 Bl

Stuurslot Auto Stuurslot Bestelwagen Stuurslot Camper Camper Accessoires Marktplaats Nl

Demonstratie Stevig Stuurslot Plaatsen Youtube

Bol Com Carpoint Stuurslot Auto Beveiliging Tussen Stuur En Pedaal

Zit Uw Autoslot Vast Ontdek Hier 9 Oplossingen

Anti Diefstal Bullock Stuurslot Pedaalslot Voor Uw Auto

Mercedes Sprinter Kapotte Stuurslot Ontgrendelen Vervangen Youtube

ᐅ Beste Auto Stuursloten Productvergelijking December 2020

Bol Com Stuurslot Geel Voorkomt Diefstal En Inbraak Heavy Duty Stuurslot Auto

Stuurslot Fiat 500 Pedaalslot Fiat 500 Advertentie 1009561

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *