Auto Antenne Aansluiting

Diposting pada

Alle benodigde aansluitingen op de antenne na zijn in de iso stekker aangesloten. Tijdelijk niet leverbaar dab antenne met ingebouwde versterker voor aansluiting op een auto dab radio.

Dab Radio Winkel Goedkoop Voorkeurszenders 10 Dab En 10 Fm Winkel Goedkoop Aanbod Online Bestellen Radio Telescoop Ac Dc

Buitenantenne radio navigatie gsm gps dab en dab.

Auto antenne aansluiting. De andere stekker is voor de speakers. Tijdelijk niet leverbaar dab antenne met ingebouwde versterker voor aansluiting op een auto dab radio. Auto antenne aansluiting naar coax socket 11 mm.

De antenneadapter heeft twee aansluitingen. De dab antenne bestaat uit een ontvanger met een lang snoer en een plakplaatje waar de antenne in zit. Dab antenne voor in de auto zelfklevend met smb female plug.

De din antennestekker van een auto past meestal niet op een nieuwe iso radio waardoor uw fm am radio niet werkt. Sluit de antenne aan op de radio. Werk de kabels weg.

Deze is te bestellen via deze li. Bepaal de plek van de antenne. De adapter is eenvoudig te plaatsen solderen schroeven of draden doorknippen is hiervoor niet nodig.

Dab antenne voor in de auto zelfklevend met smb female plug. In deze video laat ik zien hoe u de antennekabel kunt aansluiten op uw nieuwe radio. Een 11 mm vrouwelijke iso en een mannelijke antenne din.

Auto antenne adapter gt5 m stekker op sma m stekker kabel gsm gps dab. Productinformatie kleur zilver artikelnummer nl 61858 ean 8718868461858 overige kenmerken gewicht 5 g. Aktieve dab antennes kunnen ook gevoed worden via de dab coax aansluiting wordt gebruikt voor aktieve glasantennes maar die calearo heeft een losse voedingskabel in de bijgeleverde kabelboom.

Deze adapter dient voor de aanpassing van de aansluiting van een antenne aan een willekeurig apparaat. Een is voor de voedingsspanningen zoals plus min remote voor de versterker illuminate voor de verlichting enz. Plak de antenne op het raam.

Hiervoor heeft u een antenneplug nodig. Van elektriciteit tot en met de speakers. Er wordt ook een cleaner meegeleverd.

Metalen auto antenne adapter de auto antenne aansluiting naar coax socket 11 mm is gemaakt van metaal. De kern van de antenne is zelfklevend en kan verticaal op bijvoorbeeld een voorruit worden geplakt. De iso stekkers bestaan uit 2 stekkers.

De kern van de antenne is zelfklevend en kan verticaal op bijvoorbeeld een voorruit worden geplakt. Deze valueline car 004 autoradio antenne adapter is een universele antenneplug om te gebruiken voor uw radio in de auto. Hij is uitgerust met een gt5 m en een sma a m stekker.

Dan sluit je in 4 stappen de antenne aan.

Antenne Stekker Antenne Adapter Connector 1 Soldeeraansluiting Connector 2 11mm Coax Antenne Male

Pin Op Accessoires

Bol Com Rta Iso V Din M Auto Antenne Adapter Met Fantoomvoeding 0 10 Meter

Upnfnk3fomulwm

Iso V Din M Auto Antenne Adapter Met Fantoomvoeding 0 10 Meter

Pin Op Car Audio Products

Antenne Stekker Antenne Adapter Connector 1 Schroefaansluiting Connector 2 11mm Coax Antenne Male

Antenne Adapter Antenne Adapter Connector 1 Antenne Female Connector 2 11mm Coax Antenne Male

Pin Op Accessoires

Radio Navigatie Multimedia Nieuwste Model S160 Android 4 4 4 Met A9 1 6ghz Quad Core Cortex Processor Pasklaar En Sluit Naad Buick Dashcam Chevrolet Silverado

Op Zoek Naar Een Antenne Voor Uw Auto Dan Bezoek Onze Webshop Voor Ons Assortiment Anntenne S En Adapters

Caliber Ant741 Antenne Dab Hakken Zwart Plug

Pin Op Car Audio Products

Blaupunkt Koln Stereo Klassieke Oldtimer Autoradio Uit Jaren 70porsche Bmw Volkswagen Mercedes Een Goed Werkende Mooie Blaupunkt Au Vehicles

Pin Op Accessoires

Din M Din V Auto Antenne Adapter Met Fantoomvoeding 0 35 Meter

Caliber Ant614 Antenne Verloop Zilver Zilver

2x Fakra Z M Din M Auto Antenne Adapter Met Fantoomvoeding 0 30 Meter

Gps Antenne Voor Dynavin N6 En S160 Gps Antenne Met Fakra Aansluiting Gps Antenne Met Fakra Aansluiting Voor Dynavin N6 Toestellen En Roadnav S160 Toe Toestellen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *