Vliegtuig Springen Zeeland

Diposting pada

Spring samen met een tandemmaster boven hoogeveen. Je springt samen met een instructeur vanaf 3 km 9 000 voet hoogte uit een vliegtuig.

Parachutespringen Zeeland Goedkoop Parachutespringen In Nederland En Belgie Met Lage Kosten Bij Een Paracentrum

Je kunt hier met recht spreken van a jump with a view.

Vliegtuig springen zeeland. Vanaf 3 km hoogte. Locatie het parachute springen in zeeland vindt plaats vanaf vliegveld midden zeeland in arnemuiden zo heb je de zeeuwse eilanden nog nooit gezien. Ook hebben zij voor de tandemopleiding moeten werken als hulp instructeur.

Bij een duosprong ook wel tandemsprong genoemd maak je samen met een ervaren instructeur een parachutesprong uit het vliegtuig. Bekijk hier de videoclip en ervaar hoe fantastisch het is om boven texel uit een vliegtuig te springen. Je maakt een tandemsprong of een duo tandem parachutesprong vanaf de vliegvelden op texel ameland of midden zeeland.

Het is de manier bij uitstek om kennis te maken met de vrije val. Spring samen met een tandemmaster boven de zeeuwse eilanden. Door de combinatie van zee rivieren en land is het uitzicht uniek.

Welkom bij parachute springen info. Pzc zomerkrantverslaggeefster kris derks springt boven vliegveld midden zeeland uit een vliegtuig. Lees de blogpost reserveer nu meteen je eigen sprong.

Je hoort het vaak. Dit zijn pittige opleidingen. Tussen het afspringen van het ene instructeur en passagier duo en het volgende zit altijd een paar seconden tijd zo zorgen de parachutisten ervoor dat er voldoende ruimte tussen de springers zit en ze op veilige afstand van elkaar blijven in de lucht.

Vliegveld midden zeeland is een regionaal vliegveld met een grasbaan. Voordat een springer met passagiers mag springen moeten zijn minimaal 1000 sprongen hebben gemaakt. Uit een vliegtuig springen op drie of vier kilometer hoogte wordt door mensen vaak omschreven als het ultieme gevoel van vrijheid.

Het aantal sprongen van de tandemmasters van skydive zeeland varieert tussen de 5 000 en 20 000 sprongen. Je kunt genieten van dit uitzicht door middel van een tandem parachutesprong ook wel duosprong genoemd. Parachutespringen is écht iets heel bijzonders.

En één voor één springen de parachutisten uit het vliegtuig. Met vrije val vanaf 3 km. Contact paracentrum texel postweg 128 1795 js de cocksdorp 31 0 222 311464 contactformulier.

Goedkoop parachutespringen in nederland en vlaanderen met lage kosten bij een paracentrum te apeldoorn breda brabant charleroi limburg namen rotterdam schaffen spa texel venlo of zeeland ook indoor skydive kado. Parachutespringen op texel tandemsprong tandemsprong boeken. Uit een vliegtuig springen het is iets wat we allemaal wel eens moeten gedaan hebben in ons leven.

Skydive zeeland is het paracentrum gelegen op de zeeuwse eilanden.

Parachutespringen Skydive Zeeland Parachutespringen Info

Bejaarde Parachutespringer Raakt Schoenen Kwijt Boven Zeeland Omroep Zeeland

Parachute Springen Top 10 Plaatsen Vakantiejager Nl

94 Jarige Belg Verliest Schoenen Bij Parachutesprong In Zeeland Zeeland Ad Nl

Informatie Over Tandem Parachutespringen In Nederland

Vliegveld Midden Zeeland Is De Perfecte Locatie Voor Parachutespringen

Met Dit Weer Kun Je Wel Parachutespringen Skydive Zeeland

Maak De Parachutesprong Van Je Leven Bij Paracentrum Zeeland

Tandem Skydiven Boven Zeeland Een Onvergetelijke Ervaring

Parachutespringen Nederland Tandemsprong Vanaf 209

Try Before You Die Skydiven In Nieuw Zeeland Boven Abel Tasman National Park Video Ensannereist

Zeeland Boogie 2020 Skydive Zeeland

Tandem Parachute Sprong

De 3 Mooiste Plekken Om In Nederland Te Parachutespringen Man Man

Ph Des Skydive Zeeland

Home Skydive Zeeland

Skydive Zeeland Vliegveld Midden Zeeland

Uw Skydive Experience In Nieuw Zeeland

Parachutespringen Op Vliegveld Midden Zeeland Kan Bij Parachutespringen Nl

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *