De Trein Van Het Leven Gedicht

Diposting pada

Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien. Trein van het leven.

Het Leven Is Als Een Treinreis Treinreis Leven Teksten

Die trein rijdt altijd maar door geen mens die hem mist met een machinist die ons begeleidt op dit spoor.

De trein van het leven gedicht. De trein van het leven kent nu ook de economie die 24 uur per dag. En we denken dat ze de hele reis bij ons zullen blijven. Er zijn haltes met een gelukkig weerzien en haltes met een droevig afscheid.

De realiteit is echter anders. Op leesgedichten nl vind je de mooiste en beste gedichten en gedichtjes. De mooiste gedichten over trein staan op gedichtenstad nl maar alleen de allermooiste en beste gedichten over trein.

We zijn onderweg in de trein van het leven van t ene naar t and re station. Het leven is als een treinreis. Een land ver weg een droom nabij de trein des levens raast voorbij ik zie een teken en zeg stop bagage mee ik spring erop de trein des levens hij rijdt door ik neem alleen een ander spoor ik volg mijn weg en kijk niet om mijn blik vooruit ik zie de zon stralend licht het kijkt mij aan nu pas kan ik slapen gaan.

De trein des levens. Geen stoptrein maar een sneltrein. Jouw leven is een sneltrein.

Geen stop wordt ingelast voordat jij je doel bereikt. Als we geboren worden stappen we op de trein ontmoeten onze ouders en denken dat. Ze de hele reis bij ons zullen blijven.

Er zijn haltes met een gelukkig weerzien en haltes met een droevig afscheid. Ik roep ik fluit je hoort me niet. Je spoor van het leven ligt vast voor t vertrekken.

Een trein raast voorbij. Steeds meer dingen laad jij op. Als kind dan reis je onder begeleiding.

En trein die leven heet. De goederentrein is als het leven het aantal wagons voortgetrokken door de locomotief vertegenwoordigen de bagage die de mens te verstouwen krijgt met dit verschil. Toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht.

Het perron blijft leeg. Als we geboren worden stappen we op de trein en ontmoeten onze ouders. Wanneer de trein op plaats van bestemming is de wagons losgekoppeld en gelost zijn ze leeg echter de mens torst tot het eind toe de lading met zich mee.

Langs bergen en dalen het einddoel gaan halen. De trein van het leven. De trein des levens.

Mensen stappen op en mensen stappen af. Soms wordt er een gesprek gevoerd of is er iemand die zich roert ieder met zijn eigen gedachten zit op de eindbestemming te wachten. Het leven is als een treinreis mensen stappen op en mensen stappen af.

En wat ons die reis biedt wordt ons slechts gegeven soms regen en soms schijnt de zon. Als ik soms sta te kijken uit het raam zie ik plots de trein weer gaan de reizigers met bestemming weet ik waar zitten vaak stilletjes tegenover elkaar. Wij hebben 90 trein gedichten in de categorie alles voor u gevonden.

Ik zie de trein voorbij razen. De trein van het leven.

Echtpaar In De Trein Willem Wilmink Gedichten Teksten Poezie

Gedicht Zelfliefde Inspirerende Citaten Woorden Citaten Levenscitaten

De Trein Hein Pragt Woorden Trein Wijze Woorden

Wanderlust Avontuur Woorden Gedicht Travel Reizen Bohemian Leven Liefleven Gedichten Reizen Citaten Woorden

Lief Leven On Instagram Rennend Naar De Trein Gehaast Eten In De Pauze En Vervolgens Halsoverkop Koken G Inspirerende Citaten Ware Woorden Zinvolle Citaten

Vriendschap Is Als Een Treinreis Vriendschap Treinreis Wijsheid

Stap Je Mee Op De Trein Van Het Leven We Gaan Herinneringen Maken Https Www Facebook Com Vrouwverbinding Photos A 52 Teksten Herinneringen Leuke Spreuken

Gedicht Trein Van Mijn Toekomst Trein Vrede Gedichten

De Trein Van Het Leven Trein Leven Treinreis

Pin Op Words

Zie Het Leven Is Als Een Treinreis Sommige Mensen Stappen In Sommige Stappen Uit Jij Bepaald Zelf Wie Er Uite Positieve Citaten Teksten Grappige Teksten

Gedichtjes Words Quotes Math

Trein Trein Grappig Gedichten

Het Eindstation Bert Deben Jpg 618 892 Gedichten Poezie Lach

Pin Van An Ita Op Quotes Citaten In 2020 Mooie Citaten Teksten Treinreis

Pin Van Marcelle Bos Op Quotes En Gedichten Leven Spreuken Mooie Gedichten

Echtpaar In De Trein Willem Wilmink Gedichten Woorden Mooie Woorden

Het Leven Is Net Een Treinreis Sommige Mensen Reizen De Hele Reis Met Je Mee Anderen Slechts Een Paar Haltes Treinreis Troostende Woorden Reizen

Willem Wilmink Gedichten Ware Woorden Mooie Gedichten

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *