Elektrische Vrachtwagen Heineken

Diposting pada

Er zal eerst in rotterdam geëxperimenteerd worden met het emissievrije vervoer om later dit jaar ook amsterdamse klanten elektrisch te bevoorraden. Deze volledig elektrische 12 tons vrachtwagen van heineken groothandel wordt ingezet voor de distributie van het heineken assortiment in amsterdam.

Mercedes Combi Mercedes Vrachtwagens

Vanaf 10 oktober de dag van de duurzaamheid wordt de truck ingezet door g.

Elektrische vrachtwagen heineken. Dit project wil elektrisch vrachtvervoer in steden stimuleren. Vdl is al langer bezig met een elektrische vrachtwagen en bouwt elektrische lijnbussen. Vanaf vandaag kunnen horeca klanten van heineken in de hoofdstad een elektrische vrachtwagen voor de deur verwachten.

Er wordt een laadtijd van een halfuur tot anderhalf uur opgegeven. Heineken wil in en rond amsterdam elektrische vrachtwagens in gaan zetten om hun biertjes te distribueren. Heineken neemt in de toekomst meer elektrische vrachtwagens van hytruck in gebruik in rotterdam en amsterdam.

De gemeente amsterdam is al bij frevue aangesloten en nu is ook heineken als partner aangesloten. Cafés in de utrechtse binnenstad met heineken brand of amstel op de tap gaan vanaf volgende week bevoorraad worden met een mini tankbierwagen. Deze volledig elektrische 12 tons vrachtwagen wordt ingezet voor de distributie van het assortiment in amsterdam.

Tevens zijn deze kleine trucks schoner en stiller. Cummins verving een 12 liter dieselmotor voor het accupakket en de elektrische aandrijving waarbij het totale gewicht van de truck ongeveer gelijk bleef met dat van vrachtwagens met een verbrandingsmotor. Vanaf vandaag kunnen horeca klanten van heineken in de hoofdstad een elektrische vrachtwagen voor de deur verwachten.

In het verbruik is een elektrische vrachtwagen een stuk zuiniger dan een diesel. Rond 1900 koopt de heineken brouwerij de eerste vrachtauto en in 1907 poseert chris van eijk chef expeditie in de eerste auto van de amstel brouwerij een 22 pk daimler voor café anton van vuuren aan de ceintuurbaan in amsterdam. De elektrische vrachtwagen genaamd aeos is uitgerust met een accupakket van 140 kilowattuur resulterend in een actieradius van ongeveer 160 kilometer.

De truck heeft een laadvermogen van 9 ton en een bereik van 200 kilometer en is daarmee de grootste elektrische vrachtwagen van europa. Het accupakket meet 170 kwh waarmee kan worden gerekend op een rijbereik van 100 kilometer. Het is de eerste van minimaal vier elektrische vrachtwagens die in amsterdam ingezet gaan worden.

De daf cf electric levert een vermogen van 210 kw 286 pk. Dit nieuwe compacte en lichtere transportmiddel voldoet aan alle normen die zijn gesteld om de historische kades en bruggen in de stad te beschermen. Van der heijden distribueert er heineken bier mee in rotterdam en peter appel transport bevoorraadt biowinkels.

De elektrische vrachtwagens die heineken wil inzetten zijn onderdeel van het europese project frevue. Van der heijden distibutie.

Pin Van Ali Abolqasemi Op De Drieban Transport Jac Besseling Hem Holland Vrachtauto Oude Trucks Vrachtwagens

Pin Van Rob Offerman Op Trattori Stradali E Autotreni Vrachtauto Oude Trucks Vrachtwagens

Pin Van Rich Ard Op Simon Loos Transport In 2020 Brandweerauto Vrachtwagens

Heineken Neemt Grootste Elektrische Vrachtwagen In Gebruik Heerlijk Dat Groene Rijden Heineken Vrachtwagens Rijden

Pin Van Jan Klapwijk Op European Trucks 4 In 2020 Oude Trucks Vrachtwagens Truck

Scania S 520 High Line Simon Loos 100ste Vrachtwagens

Pin Van Can Yesilyurt Op Turksped

Hertog Jan Vrachtwagen Hertog Brouwerij Bier

Volvo Transportbedrijf Lommerts Uit Delzijl Holland Oude Trucks Vrachtwagens Volvo

Transportbedrijf Simon Loos Gaat Elektrisch Bier Vervoeren Medemblik Actueel Bier Vervoer Heineken

Pin Op Bier Heineken

Pin Op Vrachtwagens Westland Eo

Twitter Vrachtwagens Planet

Heineken Haalt Bezem Door Marketingafdeling Emerce Heineken Bier Oude Trucks

Twee Elektrische Vrachtwagens Voor Bevoorrading Albert Heijn Supermarkten In Amsterdam Vrachtwagens Supermarkt Vervoer

Pin Van Alex Boom Op Simon Loos Transport In 2020 Vrachtwagens

Iveco Bh 33 Jb Jonker Scheuer Veendam Nl Oude Trucks Vrachtwagens Vervoer

Deliciosa Vrachtwagens Bier Auto

Pin Van Erik Van Erne Op Vrachtwagens In 2020 Vrachtwagens Vervoer Openbaar Vervoer

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *