Onder Motorkap Auto Examen

Diposting pada

Mocht bij jouw auto de hendel niet op deze plek zitten dan kun je in het instructieboekje nakijken waar deze zich wel bevindt. Belangrijke informatie tijdens de rijlessen en je rij examen net als wanneer je met je rijbewijs op zak eenmaal zelf in de auto zit.

Onder De Motorkap Kijken Voor Je Theorie Examen Rijbewijshulp Nl

10 maart 2014 18 26 12 bij ford heeft er eens een collega van mij een kat tussen de riem moeten uit vissen echt verschrikkelijk.

Onder motorkap auto examen. Weet jij wat er onder de motorkap aan de hand is zodra er op het dashboard een lampje begint te branden. Hier een voorbeeld van wat er onder de motor kap zit. Deze zekeringen zorgen ervoor dat er minder snel brand kan ontstaan als er kortsluiting optreedt.

De oliepeilstok kan je onder andere ook vinden onder de motorkap van de auto. Onder de motorkap kijken is een onderdeel op je tussentijdse toets of rijexamen. Wij bereiden je vast een beetje voor.

Als de spanning op één bepaalde elektrische installatie in de auto te hoog wordt brandt de zekering door en ontstaat er minder snel andere schade. Controle onder de motorkap de symbolen van de betreffende onderdelen die je onder de motorkap moet kennen komen overeen met de symbolen op en rond het dashboard. Onder de motorkap zit een kastje met zekeringen.

De vragen die je gesteld worden hebben betrekking op of de banden of de vloeistoffen onder de motorkap of de instrumenten in de auto. Weet jij wat deze 10 lampjes op het dashboard betekenen. Omdat er bij de verschillende merken auto s enige verschillen kunnen zitten in uitvoering en plaatsing van reservoirs knoppen en meters kunnen we hier niet in detail ingaan op alle vragen per merk.

Het is noodzakelijk dat dit regelmatig gebeurd zo voorkom je dat de auto te weinig olie heeft. De motorkap is nu wel los maar als extra veiligheid nog vergrendeld. De oliepeilstok kan makkelijk herkent worden aan de felle kleur van de grip of het oogje.

De oliepeilstok kan worden gebruikt om het oliepeil van de auto te controleren. De functies kun je hier dus uit afleiden. Maar je kunt ook op je theorie examen vragen krijgen.

Tijdens je praktijk examen kun je vragen verwachten over onder de motorkap van de auto. Deze open je meestal door de hendel die links onder het dashboard zit naar je toe te halen zie foto rechts. Rat onder motorkap in 2 delen reactie 10 gepost op.

Zoals waar is de dop van de ruitensproeier vloeistof en waar zit de accu. Tijdens je praktijkexamen word je mogelijk gevraagd het één en ander onder de motorkap aan te wijzen en te benoemen. Daar de plaatsing van de onderdelen onder de motorkap per type voertuig verschilt volsta ik met het opnoemen van dat wat je moet kennen.

Bijzondere Manoeuvres Hoe Gaat Dat Nou Ook Alweer

Voertuigcontrole Onder De Motorkap Hyundai Ix20 Youtube

Wat Moeten We Weten Als De Motorkap Omhoog Gaat Rijschool Utrecht Blog

Praktijkexamen Welke Kennis Van Onder De Motorkap Moet Jij Hebben Verkeersschool Tempo

Bijzondere Manoeuvres Autorijschool Poul

Voertuig Controle Voor Het Cbr Examen Youtube

Rijschool Veenendaal Rijschool Veerle Onder De Motorkap

Autorijschool De Rijmeester Meppel Controlevragen Buiten De Auto

Onder De Motorkap Cbr Examen Voorbereiding Youtube

Onder De Motorkap Autorijschool Ruesink

Onder De Motorkap

Instructie Voertuig Auto Controle Kia Cee D Autorijschool Lolkama Pdf Gratis Download

Controle Punten Onder De Motorkap Rijschool Buit

Auto Onder De Motorkap

Https Www Site4cars Nl Blog Bericht Wat Zit Er Onder Mijn Motorkap

Controle Onder De Motorkap Youtube

Cbr Vragen Onder De Motorkap En Over De Banden Youtube

Autorijschool Star

Grote Rijopleiding Thread Archief Pagina 7 9lives Games Forum

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *