Auto Uitlaatgas

Diposting pada

De wagen is elektronisch uitgelezen en geeft geen foutmeldingen. De auto trekt prima door reed 1 op 16 bij vrijwel alleen maar 160 a 170 dus dat zit ook wel.

Vwvakrestauratie Home Uitlaatgas

Maar daar voor zijn er mensen die er.

Auto uitlaatgas. De waarde van deze uitlaatgassen moet dan voldoen aan de europese norm. You just clipped your first slide. Als ik het luchtcirculatiesyteem laat staan op het interieur is er niets aan de hand maar zet ik hem op lucht van buiten dan ruik ik de dieseluitlaatlucht.

De motor moet daarbij wel op bedrijfstemperatuur zijn. Bij benzine motoren wordt er met name gecontroleerd op co2 tijdens de zogeheten 4 gas test of 4 gas meting. Wij snappen dat het soms lastig is om te begrijpen wat er eigenlijk gebeurd in jouw auto tijdens het rijden.

Zo wordt bij elke apk ook de uitstoot van de auto gemeten en indien onder de norm worden afgekeurd. Now customize the name of a clipboard to store your clips. Dacht eerder al een beetje diesel te ruiken.

De uitlaatgassen worden gemeten om de uitstoot te controleren. Na verloop van tijd zul je uitlaatgassen ruiken op het moment dat je de motorkap open doet je stilstaat met de auto of wanneer je de blazers aanzet in de auto. Die uitlaatgas van n motor is die resultaat van die verbrandingsreaksie in n enjin se verbrandingskamer.

Uitlaatgas van een auto condenssporen van vliegtuigen boven de mont blanc du tacul uitlaatgassen zijn gassen die ontstaan in verbrandingsmotoren en die via de uitlaat van bijvoorbeeld een voertuig uitgestoten worden. Deze meting heet een 4 gas meting en wordt met een uitlaatgastester gedaan. Die uitlaatgasse bestaan gewoonlik uit die volgende.

De meting wordt verricht met een stationair draaiende motor en een verhoogd toerental rond de 3000. Deze vraag is oorspronkelijk op auto. 90000 km op de teller.

Ik heb pas een volvo v50 diesel uit 2010 gekocht. Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn. Click to edit me.

Hierbij wordt een sonde in de uitlaat gestoken en dient de motor met verhoogd toerental te draaien. Als ik de auto heb draaien zowel bij koude als bij loeihete motor heb ik bij het stilstaan een irritante uitlaatachtige geur van binnen. Koolwaterstowwe wat die gevolg is van onvolledige verbranding van die brandstof gewoonlik petrol of diesel.

Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Deze brandstof warmt op en verbrand vervolgens. Om te kijken of alle auto s daadwerkelijk niet te veel schadelijke stoffen uitstoten worden de uitlaatgassen tussentijds gemeten.

Bij deze uitlaatgastest wordt gekeken naar. Tijdens een uitlaatgastest van een auto met benzinemotor bijvoorbeeld bij de apk worden de waarden afgelezen van de viergastester. Als ik de airco aan doe ruik ik niets dus daar zit het hem niet in.

Ceramic Coating In 2020

Caterpillar 3512 Block For Sale In 2020 Used Engines Construction Equipment Caterpillar

Talbot Tagora

Snohetta Designs World S Northernmost Energy Positive Building In Norway Building Office Building Building Design

Pin Van Am Op Eq Small Tractors Bouwmachines Fiets

Constructed From More Than 1 000 000 Yards Of Digitally Knitted And Robotically Woven Fiber This Year S Structure Features Studio Photo Photographie Photos

G Power Gave The Bmw M2 Competition 680 Hp Motoringexposure Super Cars Bmw M2 Bmw

Site Map Across The Uk Dacia Car Bedfordshire

Pin Van Mr Rinat Op Traktory Lader Mini Stalknecht

Halfords Motorolie 0w 20 Hybride Description De Halfords 0w20 Is Een Volsynthetische Motorolie Speciaal Voor De Meeste Hybrid Oil Bottle Perfume Bottles Oils

Uitlaatgassen

The Famous General Electric Supercharger On A P 38 Lightning Vliegtuig Luchtmacht Uitlaatgas

Motor Oil Detroil On Behance Coffee Drinks

Uitlaat Rvs Dubbel Omhoog Ingang Van 58mm Uitgang Van 2x68x83mm Totale Lengte Van 535mm Rvs Kamer Van Koophandel Ingang

Monsieur Pompier S Travelling Freakshow On Twitter Safety Posters Poster Work Safety

Used Truck Parts For Sale Used Trucks Used Engines Valve Cover

Gesjoemel Met Uitlaatgassen Zorgt Voor Extra Ziekte Auto Ziekte

Op Zoek Naar Een Air Jack Auto Hefkussen Ha Ka International Auto

De Sherpa 100 Eco Heeft Gezorgd Voor Een Ware Revolutie Binnen De Wereld Van Bouw En Sloopwerkzaamheden Door Bundeling Van De Compacte Elektromotor Mini Bouw

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *