Telefoonhouder Auto Ventilatierooster Draadloos Opladen

Diposting pada

Deze draadloze oplader telefoonhouder voor in de auto is voorzien van een mechanische welke automatisch uw opent en sluit als u uw mobiele telefoon in de hou. Het voordeel van het draadloos opladen in de auto is dat er geen kabel nodig is tussen de telefoon en het oplaadstation.

Bol Com Isetchi Draadloze Oplader Auto Met Smart Infrarood Sensor 15w Snellader Qi

Kabel usb naar micro usb.

Telefoonhouder auto ventilatierooster draadloos opladen. Je hebt wel een autolader met kabel nodig om de telefoonhouder op je auto aan te sluiten. De mobiparts ventilatierooster telefoonhouder met draadloos opladen biedt een eenvoudige en veilige manier om je smartphone met navigatie apps te gebruiken in de auto. Belkin auto telefoonhouder met draadloos opladen 10w ventilatierooster zwart.

Zodra de telefoon in de houder wordt geplaatst wordt de telefoon automatisch draadloos opgeladen in de auto. Je hoeft geen kabel in je smartphone te doen dus die kan je ook nooit vergeten of kwijtraken. Bovendien is het ontwerp ervan erg mooi en bevat deze telefoonhouder voor in de auto ook een draadloze oplader.

Deze telefoonhouder is een zeer hoogwaardig product van de beste kwaliteit met een erg hoge gebruiksvriendelijkheid en met handige functies. Jouw iphone samsung of andere compatibele smartphone blijft in deze houder stevig aan het ventilatierooster op het dashboard van je auto bevestigd. Diameter 6 5 cm ventilatierooster of dashboard bevestiging draaibaar dus kijkhoek is aan te passen met en zonder beschermhoes te gebruiken.

360ยบ rotatie rechtopstaande of gekantelde positie past zich vanzelf aan aan het formaat van de smartphone opening voor eenvoudig toegang tot usb kabel inclusief. Vaak wordt de telefoon in de auto draadloos opgeladen in combinatie met een telefoonhouder. Isetchi telefoonhouder met oplader draadloos snelladen functie beveiliging tegen overladen inclusief quick charge 3 0 12v adapter compact rond design.

Geschikt voor apparaten breedte van 6 5 tot 8 5 cm tussen 4 en 6 instelbare hoek. Draadloos opladen werkt alleen als jouw smartphone dit ondersteunt. Belkin auto telefoonhouder met draadloos opladen 10w ventilatierooster zwart geschikt voor alle populaire apple iphone en samsung galaxy smartphones met draadloos opladen.

De qi lader zit in de telefoonhouder ingebouwd. Het opladen gebeurt veilig en snel. Dit zorgt ervoor dat smartphones die draadloos opladen ondersteunen tijdens jouw autorit opgeladen wordt zonder dat je hiervoor een eigen kabel nodig hebt.

Je moet echter wel de bijgeleverde usb kabel op een autolader aansluiten waardoor jouw telefoonhouder de functie kan activeren. Past op het ventilatiesysteem van de auto. In een telefoonhouder met draadloos opladen laadt je smartphone automatisch op tijdens het rijden.

Bol Com Telefoonhouder Auto Draadloos Opladen Qi Oplader Ventilatierooster Zuignap

Bol Com Dw G Draadloze Telefoon Houder Auto Draadloos Opladen Qi Oplader

Bol Com Ugreen Universele Zelfsluitende Telefoonhouder Met 10w Qi Draadloos Opladen Voor In De

Bol Com Trendfield Telefoonhouder Auto Draadloos Opladen Draadloze Oplader En Autohouder

Bol Com Draadloze Oplader Auto Houder Fast Charge Qi Universele Telefoon Autohouder

Bol Com Xtorm Ventilatierooster Telefoonhouder Met Draadloos Opladen

Bol Com Draadloze Telefoon Houder Auto Draadloos Opladen Qi Oplader Ventilatierooster

Bol Com Isetchi Telefoonhouder Met Draadloze Oplader Auto 15w Snellader Zwart Autolader

Bol Com Qualux Universele Telefoonhouder Auto Draadloos Opladen Met Qi Dashboard

Telefoonhouder Auto Dashboard Ventilatierooster Met Draadloos Opladen Auto Telefoonhouder

Bol Com Universele Telefoonhouder Auto Incl Draadloos Opladen Oplader Snelladen

Bol Com Tikkens Draadloze Oplader Auto Met Smart Infrarood Sensor 15w Snellader Qi

Bol Com Fdgoa Draadloze Telefoonhouder Auto Telefoonhouders Qi Draadloos Opladen Voor

Bol Com Belkin Auto Telefoonhouder Met Draadloos Opladen 10w Ventilatierooster Zwart

Bol Com Behello Draadloze Oplader 10w Auto Houder Snel Lader Ventilatierooster

Bol Com Telefoonhouder Auto Qi Gravitatie Draadloos

Bol Com Innovagoods Telefoonhouder Auto Dashboard Ventilatierooster Draadloos Opladen

Bol Com Belkin Auto Telefoonhouder Met Draadloos Opladen 10w Ventilatierooster Zwart

Bol Com Smartphone Telefoonhouder Auto Qi Draadloze Oplader Universele Autohouder Telefoon

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *