Vliegtuig Botst Op Beer Alaska

Diposting pada

Je kunt er niet via een weg komen. Een boeing 737 700 van alaska airlines is vlak na de landing in botsing gekomen met een bruine beer.

A6 Ebc Emirates B777 300er Emirates Airline Dublin Airport Emirates

Het ligt afgezonderd van de buitenwereld.

Vliegtuig botst op beer alaska. Het jong dat bij de moederbeer was kon ontkomen. Het roofdier kan het verhaal helaas niet navertellen en het vliegtuig raakte beschadigd door de aanvaring. Oorzaak vlucht 66 was zaterdagavond onderweg naar yakutat een stad in de amerikaanse staat alaska.

Volgens een verklaring van. Daarbij is de beer om het leven gekomen en is het toestel beschadigd. De piloot wist de boeing 737 700 met plek voor 124 passagiers veilig aan de grond te krijgen.

In alaska is zaterdagavond een vliegtuig tegen een bruine beer aan gebotst. Dat is een klein dunbevolkt dorpje in het zuiden van alaska. Op foto s valt te zien hoe er een.

Vliegtuig botst op beer bij landing in alaska. Vliegtuig botst op beer bij landing in alaska in de amerikaanse staat alaska is een vliegtuig bij de landing tegen een beer gebotst. Proces verijdelde aanslag thalys begint clint.

De piloot wist de boeing 737 700 met plek voor 124 passagiers veilig aan de grond te krijgen. Van de zes passagiers of medewerkers van de luchtvaartmaatschappij raakte niemand gewond door het ongeluk. Bij een landing van een boeing 737 700 van alaska airlines op yakutat airport is een bruine beer geraakt.

Een boeing 737 700 van alaska airlines heeft zaterdagavond bij de landing op yakutat airport een bruine beer geraakt. Het dier kwam te overlijden en het vliegtuig is door de botsing beschadigd. Op foto s die een passagier van het vliegtuig twitterde valt te zien hoe er een flinke deuk in een van de motoren zit en hoe de beer levenloos op de besneeuwde grond ligt van het vliegveld in yakutat.

Het dier heeft het niet overleefd. De piloot wist de boeing 737 700 met plek voor 124. Vliegtuig botst op beer bij landing in alaska in de amerikaanse staat alaska is een vliegtuig tijdens de landing tegen een beer gebotst.

Vliegtuig botst op beer. Vliegtuig botst op beer bij landing in alaska bron. Een overmoedige bruine beer is op het vliegveld in yakutat in botsing gekomen met een landende boeing 737 700 van alaska airlines.

Het dier overleed het vliegtuig raakte beschadigd. Feeds nos nl in de amerikaanse staat alaska is een vliegtuig bij de landing tegen een beer gebotst. Het ongeluk gebeurde rond 18 30 uur dus het was al donker en de piloten hadden weinig zicht.

Aan boord raakte niemand gewond de beer heeft het ongeluk niet overleefd.

Fs2004 Beoing 727 400 Boeing 727 Boeing Aircraft Boeing

Top 10 Best Special Aircraft Liveries Of All Time Aviation Blog Aircraft European Airlines Airlines

Airplane Print Aviation Illustration Vintage Diagram Blueprint Pilot Gift Transportation Baby Boy Nursery Boys Bedroom Art 189 190 Ledos Airplane

17 Daagse Rondreis Alaska Denali National Park Anwb Ledenreizen

Southwest Airlines Southwest Airlines Passenger Aircraft Southwest Air

Pin On Airlines

Pin By Brandon Wolf On Pleasure Aircraft Painting Aircraft Art Commercial Aircraft

Vliegtuig Botst In Alaska Tegen Moederbeer Met Jong Moeder Sterft Jong Ontkomt

Kalitta Air Cargo 747 4hqf Er Rotates From Ted Stevens Airport Alaska Air Cargo Cargo Aircraft Air Photo

Beer Vliegtuig Botst Op Beer Bij Landing In Alaska Landen

Verhalen Die Vreemd Genoeg Echt Gebeurd Zijn De Standaard Mobile

Pin On Airplanes Aircrafts Planes

Nieuws Flash Purplechicken Nl

Saudi Airlines Boeing Aircraft Jet Airways Passenger Aircraft

Photos Boeing 747 406 Aircraft Pictures Airliners Net Boeing 747 Klm Royal Dutch Airlines Aircraft Pictures

Vliegtuig Raakt Bruine Beer Tijdens Landing In Alaska Buitenland Telegraaf Nl

Toestel Alaska Airlines Botst Met Beer Bij Landing Up In The Sky

Pin On Tattoos

Lockheed P80 Facebook Cover Http Freefacebookcovers Net Fighter Aircraft Fighter Planes Vintage Aircraft

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *