Wax Voor Autolak

Diposting pada

De krassen uit je autolak poetsen en polijsten kan je zelf en turtle wax helpt je er bij. Andere coatings houden het nog vol tot de volgende update.

Pin Van Vehicle King Op Vehicle King Auto Voertuigen

Je weet zeker dat je niet teveel wax gebruikt wanneer je nauwelijks kunt zien of er wel wat op de lak zit.

Wax voor autolak. Welke wax voor de auto is het best. De wax bestaat voornamelijk uit natuurlijke carnauba s die zorgen voor een ongeƫvenaard diepe glans en sterke reflectie van de lak. Een dun laagje paste wax is voldoende om autolak te verzegelen beschermen en diepe hoogglans te geven.

Turtle wax ice een van de goedkopere smeerseltjes komt relatief goed uit de test. Een vloeibare wax zit in een fles en staat bekend om zijn eenvoud en gemak. Zij zorgen ervoor dat je krassen permanent uit je lak verwijderd worden.

Doe een drupje wax op een applicator pad en breng het met lichte druk in een draaiende beweging aan op de auto. Reinigt en herstelt kleur en glans. Vloeibare wax is een autowax dat vloeibaar is waardoor hij zowel met de hand als polijstmachine op de lak aangebracht kan worden.

Na het uitwrijven van de carnauba wax creƫert u een prachtige wetlook en laat deze een warme diepe glans achter op iedere type autolak. Turtle wax color magic blauw turtle wax color magic blauw inhoud 500 ml maakt krasjes minder zichtbaar. Conclusie is in ieder geval.

Deze faalt na 11 maanden. Het aanbrengen zelf is kinderlijk eenvoudig. Helaas voor nederlanders is de test niet helemaal dekkend chemical guys ontbreekt bijvoorbeeld.

Geschikt voor alle lakken inclusief metallic klik hier voor meer informatie. Bij al onze wax poetsen en auto producten staat een uitgebreide beschrijving en een video. Ook hier is het weer belangrijk dat je werkt in kleine oppervlakken.

Als je er dan nog niet uitkomt kun je 24 7 onze turtle wax hotline bellen voor advies.

Verkopen Wij Alleen Cosmetica Voor Auto S Nee Natuurlijk Niet Al Onze Producten Zijn Ook Te Gebruiken Op Motoren En Scooters Scooters Motor Auto

Vlekken Abc Vogelpoep Vlekken Verwijderen Firma Huishouden Vlekken Vlekken Verwijderen Autolak

Pin On Misc

Pin Op Auto

Jb Cardetail Antwerpen Polijsten Coaten En Waxen Van Uw Auto

Zie Je Deze Krassen Op Zijn Auto Kijk Wat Er Gebeurt Als Hij Dit Erop Spuit Auto Krassen Auto Autolak

Pin Van Vehicle King Op Vehicle King Laars

Pin By Verunka Svobodova On Kraslice Kraslice

Idei Dekoru Com Wp Content Uploads 2016 03 18222d9439065e41f208a5907c695b46 Jpg Emu Egg Easter Egg Painting Egg Art

In This Video I Am Going To Not Only Show You How To Repair Peeling Chipped Or Worn Out Clear Coat I Am Going Auto Body Repair Car Paint Repair

Bardahl Primer And Filler Grijs 65405 Grijs Autolak Primer

Pstrosi Krasavec Zbozi Prodejce F Katka Egg Art Easter Egg Decorating Egg Decorating

Pin On Tools Maintenance Care

Pstrosi Kraslice In 2020 Kraslice Velikonocni Vajicka Remesla

Bardahl Bodysol Ontvetter Autolak Reinigen

Pin On Tanya Lubowitz

Just Eggsquisite Ukrainian Eggs Scratched Egg Dryapanky Skorbanki Drapanki Justeggsquisite Etsy Com Egg Art Easter Eggs Egg Decorating

Lithuanian Easter Eggs Easter Eggs Easter Egg Designs Easter Egg Pattern

De Expert In Techniek Kennis En Ervaring Om Uw Wagen Zowel Van Binnen Als Van Buiten Opnieuw Te Doen Schitteren Optimale Bescherming Van Uw Au Techniek Kennis

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *