Combiwagen Vrachtwagen

Diposting pada

Men spreekt van een combiwagen als het voertuig is uitgerust met een vacuümpomp en een moddercompartiment in de tank. Tweedehands gemeentevoertuig 1143 advertenties voor gemeentevoertuig te koop op europa vrachtwagens kopen van gemeentevoertuig kies uit een ruime.

Scania Combi Vrachtauto Oude Trucks Vrachtwagens

Onze nieuwste aanwinst is een zeer uitgebreide combi vacuümvrachtwagen.

Combiwagen vrachtwagen. Belgium daf fa 75 cf 250 dhm combi kolkenzuiger. 1 maand geleden 29 000 auctelia sa. Onze mini combiwagen is speciaal ontworpen voor het uitvoeren van ruiming en ontstoppingswerken waar een vrachtwagen niet meer bij kan.

2002 240 771 km 13 020 kg. Ruimen en reinigen op de kleinste plaatsen onze mini combiwagen is speciaal ontworpen voor het uitvoeren van ruiming en ontstoppingswerken waar een vrachtwagen niet meer bij kan. Tevens is er een gasklep geplaatst op de vrachtwagen.

Tarief combiwagen 127 00 per uur inclusief bediening. De mini combiwagen wordt ingezet bij o a. Geplaatst door janc op 19 07 2020 om 09 58 51 gevolgd door 12 reacties.

1 maand geleden. Combi vacuüm vrachtwagen cappellotto. Een foto van een ceres onbekend overig vrachtwagen.

De mini combiwagen wordt ingezet bij o a. Vrachtwagen man 2007 46 003 2016 2016 85 000 km. Deze dient ervoor te zorgen dat de motor van de vrachtwagen stilvalt zodra deze gas binnenkrijgt via het luchtfilter.

De mini combiwagen heeft dezelfde kracht als een gewone ruim en. Bij wapeningsnetten die vrij moeten gepikeerd worden of bedekt zijn met modder kunnen wij tussen de mazen van de netten zuigen. De meeste hogedrukspoelwagens zijn vrachtwagens van meer dan 3 5 ton van het merk renault mercedes iveco daf of volvo.

Met deze vrachtauto zijn wij uitermate flexibel met namen door het verstelbare schot in de vacuümtank.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *