Vrachtwagen Platte Bak Met Kraan

Diposting pada

Tweedehands vrachtwagen euro 6 kraan. Meer dan één miljoen unieke bezoekers per maand.

Manitou Msi 20 Werktuigen Nl Tonen

Voor informatie om een tweedehands daf scania volvo man renault mercedes vrachtwagen met kraan of 2e hands iveco vrachtauto met laadkraan of occasie camion met laadkraan autolaadkraan aan te kopen verkopen of te huren in nederland en belgië kunt u snel en eenvoudig met de.

Vrachtwagen platte bak met kraan. Een vrachtwagen met platte bak kan uitgerust zijn met een hulpkraan aan de voor of achterkant om het laden en lossen te vergemakkelijken. Man tgm 15 250 platte bak met kraan euro 5 kraanwagen kopen bouwjaar 2012 tellerstand 314 000 km id 38 bkp 1 climate control abs cruise control. 2015 195 647 km.

Kraanwagen nieuw en gebruikte vrachtwagens met kraan worden te koop en te huur aangeboden op werktuigen. Platte bak vrachtwagen met vaste kraan voor vrachtvervoer. Alle rentals worden verhuurd compleet met chauffeur of operator.

Vrachtwagen platte bak mercedes arocs 4145. Sommige vrachtwagens met platte bak zijn verlaagd. Kies voor een regulier platform en met rand of een speciale dieplader.

Bekijk aanbod platform vrachtwagens met pto op trucksnl ruim 100 000 advertenties online alle grote en kleine merken trucksnl sinds 1998. 118 aanbiedingen in december bekijk alles met vrachtwagen met kraan. Gebruikt vrachtwagen autokraan aanbod.

Man tgm 15 250 platte bak met kraan euro 5 49 000 nettoprijs 314 000 km van 2012 in 5386 ld geffen nederland. 252 500 32t 8×4 euro 6 hijskraan 448 pk. Platte bak vrachtwagens platform.

De vrachtwagen met platte bak is een bakwagen waarvan het onderstel is uitgerust met een platte bak en eventueel zijschotten of zeilwanden om te voorkomen dat de vrachtwagen zijn lading verliest. Tweedehands auto kopen en verkopen. Van particulieren of met garantie van een autobedrijf.

Daf cf 330 6×4 open bak kraan euro 6 bj 2014 pm kraan type 15 5 2x uitschuifbaar 1 85 mtr 7250kg 8 25 mtr 172kg radiografische afstandsbediening informatie in het nederl 2014. Als u ja aanvinkt zal de verkoper een mail ontvangen met uw gegevens voornaam achternaam e mailadres ja nee. Vrachtwagens met een platte oplegger stellen u in staat om extreem grote en zware ladingen te vervoeren.

De meeste platforms hebben drie assen maar ook uitvoeringen met vier of zelfs zes assen zijn geen uitzondering.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *