Voorkant Auto Grosjean

Diposting pada

De klasse waar ik in zit is erg vermakelijk met leuke gevechten. Er is actie strijd en spanning.

Pin On Williams F1 Car 2020 Austria

Hierbij liep de voorkant van zijn auto schade op.

Voorkant auto grosjean. Ik dacht echt dat ik voor hem zat en dat er genoeg ruimte voor beide auto. Van mijn auto contact met de voorkant van lewis hamilton. De halo heeft daarbij vrijwel zonder twijfel het leven gered van romain.

De fransman vloog van de baan en raakte met zijn bolide de bandenstapels. Romain grosjean verloor de controle over zijn haas in de snelle esses tussen bocht vijf en zes op cota. Eerst was ik pissig op hem en de manier waarop hij op mij af kwam maar dit veranderde direct toen ik de vlammen in mijn.

Bekijk hieronder de beelden van de crash. Sebastian vettel zei na de race dat de vangrail niet mag bezwijken maar zaffelli zegt juist dat het precies werkte zoals zou moeten. We zijn behoorlijk beperkt aan de voorkant van de auto en dat kan heel nadelig zijn voor hoe de auto zich gedraagt.

Hier raakte de twee elkaar en tilde de voorkant van de alphatauri de auto van grosjean van de baan. De voorkant van de auto is met grosjean erin door de vangrail heengeboord. Bij de ene race zijn wij het vierde team en bij een andere force india renault sauber of toro rosso.

Ahead of teammate grosjean. Grosjean stuurde op een recht stuk zijn auto voor de vleugel van kvyat. De achterkant van de auto van grosjean stond nog op het circuit maar de voorkant schoot dwars door de vangrail heen.

Alles dat mist aan de voorkant van de grid aldus grosjean tegenover auto hebdo. Formule 1 formule 1 nieuws. De barrière gedroeg zich precies zoals hij zich zou.

Er is niets misgegaan met de vangrail niets vertelt hij aan motorsport magazine. Romain grosjean baalt ervan dat hij de. 4t auto a c p steer r cd r 79 990 02 bmw 525i auto e39 a.

Grosjean reed vrijdagochtend met zijn haas de pits uit tijdens de eerste vrije training maar op het moment dat de fransman het gas intrapte verloor hij de achterkant van zijn auto waarna deze. In eerste instantie was kvyat niet blij met de actie van grosjean tot hij zag wat er was gebeurd. Die bussie is uit die motorhuis getrek en die smeulende voorkant van die voertuig.

Het is een goed gevoel om vooraan op de grid te staan vertelde grosjean die vrijdag nog met de voorkant van de auto tegen de vangrail botste nadat hij te ver over de kerbs ging bij het. Hoe grosjean zijn zware f1 crash in bahrein kon overleven.

2019 Haas Vf 19 F1 Car Launch Pictures Car Haas F1 Team Racing

High Quality F1 Photos Romain Grosjean Haas F1 Team Motorsport

How To Draw A Formula 1 Car Formula 1 Car Formula 1 Drawings

Erik S Formation Flying Formula One Style Formula 1 Formula One F1 Crash

Stoner Corner Formula 1 Car Formula One Formula 1

Pin Em Speed

Best Of Auto Motorsport On Twitter In 2020 Racing Formula 1 Formula 1 Car

Dirt Racing On Netflix F1 Driver Pilots Tony Stewart S Dirt Sprint Car Racing News Sprint Car Racing Racing Motorsport Magazine

Real Racing 3 Strategy Tips And Tricks How To Have Fun Racing Without Spending A Dime Circuit Spa Formula 1

Pin De Formula 1 Toonz En Formula 1 Toonz Carreras De Autos Autos Y Motos Coches Y Motocicletas

2017 Hungarian Grand Prix Full Race Full Hd From Safety Car Hungarian Grand Prix Car Safety Youtube

Itsbrucemclaren Formula 1 Car Ferrari Indy Cars

Smooth Schnozzed Mclaren Mp4 28 Unveiled In Woking Mclaren Mercedes Racing Race Cars

This Is Haas F1 S America Tastic Formula One Racer Formula 1 Car Racing Haas F1 Team

Sf 90 Iphone X Wallpapers Iphonexwallpaperfullhd Iphonexwallpaperhd1080p Iphonexwallpaperhd4k Iph Car Wallpapers Street Racing Cars Sports Car Wallpaper

Haas First To Reveal 2019 F1 Car Formula 1 Car Formula 1 New Cars

Barcelona Formula 1 Testing 2020 Day 4 5 6 Technical Analysis Carsten Riede Fotografie In 2020 Formula 1 Car Formula 1 Car Racing Racing

Sean Bull F1 Livery Design Classic Racing Cars Formula Racing Indy Cars

Pin On F1

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *