Vliegtuig Filmpje Kind

Diposting pada

Ze wilde hem afleiden met een ipad. In het filmpje kan je het jongetje bovenop de stoelen zien.

Filmpje Opstijgen Ven Een Vliegtuig Met Afbeeldingen Thema Vliegtuig Op Reis

Even later hoor je hoe de moeder met een stewardess praat omdat ze de wi fi sneller aan wil hebben.

Vliegtuig filmpje kind. Maar dit werkte maar heel even. Een nieuw type vliegtuig. Maar al snel bleken de beelden niet meer te gaan draaien om zijn trip maar wel om dat ene schreeuwende kind.

Deel je video s met vrienden en collega s. Toon letterlijke tekst toon korte omschrijving. Het begon al voordat het vliegtuig was opgestegen.

Het vliegtuig van het type sukhoi superjet 100 was met 73 passagiers en vijf bemanningsleden aan boord onderweg naar moermansk toen het ongeveer een half uur na vertrek terugkeerde. Bewaar je favoriete video s en kijk later. In het filmpje zie je het jongetje bovenop de stoelen.

Aanmelden voor nieuwe video s elke week. Duivelskind krijst 8 uur lang op vliegtuig tot afgrijzen van passagiers. Favoriete video s gemakkelijk terugkijken waar je.

Een kind vliegt mee in een vliegtuig. Het kleine kind blies wat stoom af door het vliegtuig een tijdje op en neer te rennen. Alles lijkt heel klein zo hoog in de lucht.

Even later hoor je hoe de moeder met een stewardess praat om de wi fi sneller in te schakelen. Het begon al voor het vliegtuig opgestegen was. Dit v vormige toestel is ontworpen door de klm en de technische universiteit in delft om te bezuinigen op brandstof.

Wij geven je onze speelgoedtips voor in het vliegtuig. Favoriete video s gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Het kindje blies wat stoom af door heen en weer te rennen door het vliegtuig.

Op nr 1 van alle vliegtuigvermaak staat natuurlijk de tablet of ipad. Het kan allemaal makkelijk. Speel spelletjes leer spelenderwijs en kijk afleveringen van autostad http smarturl it car.

Een filmpje kijken spelletje doen of puzzelen. Vliegveld vliegen piloot vliegtuig log in om je favorieten op te slaan. Maak je eigen afspeellijsten.

Het heeft wel wat weg van een ufo en het vliegt over ongeveer twintig jaar door de lucht. Ze wilde hem afleiden met een ipad. Download autostadwereld de leukste app voor alle autostadfans.

Wat ons betreft is die onmisbaar tijdens een vakantie met een dreumes of peuter. Vliegtuig lucht log in om je favorieten op te slaan.

Sommige Kinderen Hebben Een Aangeboren Fascinatie Voor Voertuigen Auto S Bussen Treinen Trams Scooters Tractors Heli Kinderliedjes Vervoer Thema Liedjes

Security Movie Thomas Cook Vliegen Thema Vliegtuig

Pin Op Letterwinkeltje

Pin Op Home

Bekijk Het Filmpje Pororo Hallo Vrienden Kinderfilmpjes Afleveringen En Kinderliedjes Op Minipret Nl Kinderliedjes Vriendjes Vrienden

Weg Van Wielen Filmpjes Van Voertuigen Voor Peuters En Kleuters Leuk Met Kids Kinderliedjes Vervoer Thema Knutselen Thema Verkeer

Nieuws Foto S En Lezer Foto S Vliegtuig Luchthavens Op Reis

Pin Van Bert Ann Keymolen De Smet Op Thema Vliegveld Kleuters Theme Airport Preschool Aeroport Theme Maternelle Thema Vervoer Vliegtuig

Vliegtuigen Filmpjes Voor Kinderen Kids Tube Nl Voor Kinderen Kinderen Vliegtuig

Op Het Smartboard Speel Ik Een Filmpje Van Het Opstijgen Van Een Vliegtuig Af Gefilmd Vanuit Cockpit We Spelen Het Opstijgen Na Onderwijs Ruimtevaart Thema

Vogels Leren Tellen Peuters Kleuters Kinderfilmpje Filmpjes Voor Kinderen Youtube Vogels Voor Kinderen Peuters

Schooltv Vliegen In Een Vliegtuig Met Flip De Beer Vervoer Thema Vliegtuig Vliegen

Extreme Vliegtuiglandingen Filmpjes Aircraft Vliegtuig Luchthaven

Speelgoed Voor In Het Vliegtuig Speelgoed Wandelen Met Kinderen Vliegtuig

Filmpje Links Rechts Mario Characters School Crafts

Hoe Houdt Men Een Vliegtuig In De Lucht Ijsvrij Filmpje Vliegtuig Lucht Man

Weg Van Wielen Filmpjes Van Voertuigen Voor Peuters En Kleuters Met Afbeeldingen Vervoer Thema Voertuigen Knutselen Thema Verkeer

Straaljager Door Geluidsbarriere Filmpje Straaljager Vervoer Afbeeldingen

Transavia Vliegtuig Opstijgen Vanuit Amsterdam Schiphol Naar Innsbruckboeing 737 700 Vliegtuig Op Reis Reis

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *