Wielkeg Vrachtwagen

Diposting pada

Het tevu bezorgteam komt je bestelling gratis afleveren in heel nederland en belgiƫ. Met deze wielkeg voorkomt u dat de vrachtwagen gedurende het laden en lossen wegrolt.

Alko 2500 Aks Disselslot Scm Gekeurd Slot Type T280s Caravan Slot Paardentrailer Caravan Werklampen

Wielkeggen blokkeren de wielen van een vrachtwagen of een oplegger.

Wielkeg vrachtwagen. De simpelste en goedkoopste oplossing is het gebruiken van wielkeggen. Ook deze vind je bij allesvoorjetruck nl. Daarnaast zijn volgens de adr regeling 2 wielkeggen verplicht op elk voertuig met een toegestaan totaalgewicht van 4 ton of meer.

08 03 1013 wielkeghouder voor. Iedere keer dat een heftruck de trailer inrijdt en afremt kan de trailer een stukje van het dock komen te staan. Daarnaast heb je ook een wielkeghouder nodig waarin je de wielkeg kan plaatsen.

De wielkeg blokkering schuif je eenvoudig achter de achterwielen van je trailer. 08 03 1012 wielkeg kunststof adr 200mm breed 08740. De wielkeg blokkering schuif je eenvoudig achter de achterwielen van je trailer.

Vooral voor ongeremde aanhangers zijn deze wielkeggen de perfecte oplossing. Wielkeggen zijn onmisbaar voor de beroepschauffeurs. Iedere keer dat een heftruck de trailer inrijdt en afremt kan de trailer een stukje van het dock komen te staan.

Voorzien van 2 wielen om makkelijk weg te rollen. Een echte must have voor op vakantie of onderweg de wielkeggen voorkomen dat het wiel van je auto of aanhanger begint te rollen op een helling. Wielkeggen gebruik je om je vrachtwagen tijdens het laden en lossen stevig vast te zetten.

Dit wil je natuurlijk voorkomen. Een wielkeg voorkomt dat de vrachtwagen gedurende het laden en lossen wegrolt. Ze zijn verplicht tijdens het laden en lossen van de vrachtwagen.

Wanneer hij gedaan heeft bevestigt hij het einde van het laden. Kunststof adr goedgekeurd din 76051 b x l x h 200 x 500 x 240 mm met handgreep. De simpelste en goedkoopste oplossing is het gebruiken van wielkeggen.

De bestuurder plaatst de wielkeg zelf het buitenlicht gaat van groen naar oranje. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Wielkeggen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Bestellen kan via onze webshop. De aanschaf van een wielkeg is een economisch gunstige oplossing. Wielkeggen gebruik je om je vrachtwagen tijdens het laden en lossen stevig vast te zetten.

Hij drukt op de knop om de cyclus te starten het buitenlicht gaat van oranje naar rood de vrachtwagen is beveiligd. Dit is onze meest economische oplossing. Beiden zorgen voor voldoende veiligheid.

Zeer geschikt voor het plaatsen bij de laaddocks. De rubberen wielkeggen types awc r en awc rs kunnen handmatig voor de wielen van de vrachtwagen worden geplaatst. Het waarschuwingsbord zorgt er voor dat de wielblokkering goed zichtbaar is vanuit de cabine.

08 03 1005 wielkeg rubber vrachtwagen 160mm. Hier vindt je wielkeggen van 160 tot 200 mm breed die zorgen dat jouw vrachtwagen zo stevig staat als een rots. Tevu heeft een breed aanbod aan verscheidene wielkeggen en wielkeghouders.

De goederenbehandelaar krijgt toestemming om te laden via het groene binnenlicht. Je kan kiezen voor verzinkte of kunststof wielkeggen.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *