Auto Ontvochtiger Action

Diposting pada

Maak de ramen in de auto droog en condensvrij met deze praktische auto ontvochtiger. Een vochtvreter ofwel ontvochtiger haalt vocht uit de lucht en slaat dat op.

Lafita Auto Entfeuchter Wiederverwendbar Auto Entfeuchter Autos Und Fahrrad

Zodra de vochtindicator wit is geworden moet deze gedroogd worden.

Auto ontvochtiger action. Een auto ontvochtiger kan handig zijn als je vaak last hebt van condens op de ramen in je auto. Heeft u last van vocht in de auto waardoor uw autoruiten beslaan. Die kan je door hem even in de magnetron te doen weer ontvochten en hergebruiken.

Deze vochtvreter plaats je in de auto en sluit je met de meegeleverde stekker aan op een stroombron om hem te kunnen drogen. Een ontvochtiger voor in de auto bestaat. De pingi auto ontvochtiger xl is de perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in uw auto caravan of boot kijk op.

Oude auto binnen kant ramen staan vol vocht ik ga die bij ons ook eens in de badkamer plaatsen een extra exemplaar dan groetjes anna. Dit is uiteraard erg vervelend. Ze hebben bij de action een speciale vochtvreter voor in de auto.

De i dry is daarom dus herbruikbaar en bevat tevens een indicator om aan te geven wanneer hij verzadigd is en geen vocht meer opneemt. Bent u net op weg kunt u de auto weer aan de kant zetten omdat uw zicht door condens wordt beperkt. Vochtvreter kopen bij de action voor nog geen euro.

De auto ontvochtiger is een speciaal kussentje dat tot 400ml aan vocht opneemt. Daarom zijn onze veiligheidsproducten goed maar haal je ze wel voor een echte action prijs in huis. Gebruik auto ontvochtiger om condens en beslagen ruiten te bestrijden in je auto caravan of boot.

Men zegt een bak met kattenbakvulling. Werken goedkope auto ontvochtigers net zo goed als de duurdere varianten. Een auto ontvochtiger is in de natte wintermaanden zeker geen overbodige luxe.

De ontvochtiger onttrekt overtollig vocht uit de lucht en houdt deze vast zonder te lekken. Het product is herlaadbaar in de magnetron. Wat is een auto ontvochtiger.

Deze auto ontvochtiger is in verschillende formaten verkrijgbaar. Wij gebruiken de vochtvreter van de action in de auto werkt perfect in de winter. Dus of je nou op zoek bent naar een hamertje om je ruiten mee in te slaan of een complete ehbo set voor in de auto betaalbare veiligheid begint bij ons.

29 januari 2015 om 15 11. Herbruikbaar na 6 minuten op 600 watt in de magnetron. Deze auto ontvochtiger van protecton is de perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in je auto caravan of boot.

Een auto ontvochtiger of vochtvreter auto is een ideale oplossing om ervoor te zorgen dat er minder vocht in de auto aanwezig is. De ontvochtiger trekt het vocht als een magneet uit de lucht en houdt het veilig vast zonder kans op lekken. Heb je niet een bakje met water in je auto.

Lafita Auto Ontvochtiger Auto Action Vissen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *