Auto Ypenburg Recensies

Diposting pada

Preuninger is een familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de automotive. Ongeveer twee jaar geleden een auto bij auto ypenburg in den haag gekocht voor ongeveer 10 000.

Hotspot Den Haag Het Hofbad Bekijk Onze Buurtengids Voor Meer Informatie Den Haag

Independer hanteert een dempingsfactor voor een betrouwbare weergave van klantcijfers.

Auto ypenburg recensies. We waren het terrein niet eens af van preuninger ypenburg. Advertenties van auto ypenburg uit aposs gravenhage alle advertenties van auto ypenburg s gravenhage op. 4 810 2 recensies over autobedrijf auto ypenburg in den haag.

Dit is het gemiddelde cijfer uit 216 reviews. Sindsdien alleen maar problemen gehad en heb zeker meer dan 5 000 euro aan reparaties gehad. Overzicht van alle bedrijven waarover een klacht is gemeld op klacht nl.

Ben er nog mee terug geweest maar het eerste incident viel ne. Auto ypenburg vuurwerk henricuskade 35 2497 nb den haag beoordeling van 5 op basis van 15 recensies leuke winacties. Vervolgens zijn we weggereden en ja hoor gelijk hoorden we de geluidjes.

Dus naar binnen en verteld dat geluiden niet weg zijn. Bij vaartland nl kunt u nu vanaf de bank de auto 360 graden van binnen en van buiten bekijken en aankopen. Iprenburg herniakliniek scoort gemiddeld een 9 3.

Dit brengt voor u een aantal voordelen met zich mee. 6 maanden garantie bij garage van uw voorkeur. Zeer goed geholpen goede service en gerwen is zeer vriendelijk en klantgericht legt goed uit en gaf goede prijs voor de inruil.

Bezorging aan huis of in de vestiging. Auto ypenburg vuurwerk henricuskade 35 2497 nb den haag beoordeling van 5 op basis van 2 recensies super leuke en gezellige zaak met erg. Autobedrijf auto ypenburg den haag 2 reviews en beoordelingen beoordeling.

Zeer tevreden een prachtige gebruikte auto gekocht met inruil. Niks gevonden bleek bij het ophalen van de auto. Bij eerste keer onderhoud wat uitgevoerd was hadden we gevraagd of ze op bepaalde geluidjes konden letten.

Ben erg blij met mijn aankoop en ik kan deze garage zeker aanbevelen. Ben jij werkzaam bij deze zorginstelling en wil je reageren op een review.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *