Auto Van Flodder

Diposting pada

Een auto die vooral bekend is geworden door de manier waarop de onaangepaste familie korting regelt bij de dealer. De rode citroën bx sport die is gebruikt in de eerste flodder film uit 1986 van dick maas.

Pin By Lilian H On 1951 To 1959 Carz Ford Thunderbird Classic Cars Pink Car

Buurman wat doet u nu dat is de legendarische quote van tatjana simic uit een scène van de eerste flodder film uit 1986.

Auto van flodder. Of de rode citroën bx sport uit flodder. In het weekend van 20 en 21 februari 2010 tijdens het oldtimerweekend in het autotron. Of de groene citroën 2cv van sjakie uit flodder.

Moreno gaf ons extra informatie over de andere auto s van flodder. De familie flodder krijgt de auto in het bezit wanneer ze de buurman chanteren met foto s waarop te. De auto van johnny flodder wat is dat voor auto.

Vanaf vandaag gaat de rode citroën bx sport uit 1986 uit de eerste film in de veiling. Een van de meest iconische auto s uit de nederlandse filmgeschiedenis wordt momenteel geveild. De scènes werden niet gespeeld door de originele acteurs.

De familie flodder reed in de bekende roze auto voorbij. En zuipen hmmm mijn amerikaan v8 4 7 liter loopt net zo duur als een bmw v8 of een mercedes v8 gewoon netjes 1 op 6. Deze auto zette de studio ook in voor seizoen 1 tot en met 3 van de serie flodder.

Je denkt waarschijnlijk als eerst aan de roze chevrolet impala van sjonnie flodder. De auto die het de familie flodder opleverde in de rolprent wordt. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van nederland 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Misschien zelfs aan de grijze citroën ax furio uit eh flodder. Verwacht wordt dat de auto ongeveer 15 20k op gaat leveren. 02 02 06 20 09 dat is een cadillac eldorado convertible of een coupe deville cabrio.

Als stuntauto en reserveauto voor de eerste film werd een impala uit 1971 gebruikt onder meer te herkennen aan de minder forse bumpers. Onbekend is wie ma flodder vertolkte. De rol van johnnie werd gespeeld door dennis overeem zoon kees door rick paul van mulligen dochter kees door medi broekman nichtje rené van t hof en opa flodder door victor löw.

Voor de derde en laatste film werd de auto ook gebruikt. Daar zijn er niet veel van. Waar ondermeer diverse film auto s komen te staan uit nederlandse film.

Altijd al een auto uit de film flodder willen hebben. De flodders weten de auto gratis te krijgen nadat ze foto s hadden gemaakt van de dealer en tevens buurman die dochter kees flodder gespeeld door actrice tatjana šimić eens goed aanduwt tegen de citroën cx in zijn garage. Liefhebbers moeten wel diep in de buidel tasten.

Sjakie Uit Tv Serie Flodder Cars Movie Tv Car

Familie Flodder Tv Serie Holland Flodder Nostalgie Herinneringen

Pin Van Jose Moya Op Citroen 2cv Lelijke Eend Automobiel Auto Flodder

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcs8urct3 Uxpnuftlrri1aw9rteme7c6tjaa Usqp Cau

Pin Op Motoren Autos En Ander Moois Pin Up S

Volvo Station Wagon 7 Jpg 400 300

Tatjana Simic Huub Stapel And Rene Van T Hof In Flodder 1986 Hub Flodder

Pin Op Jokes

1965 Pontiac Catalina 2 2 With 421 Tri Power Pontiac Catalina American Classic Cars Pontiac Cars

Mommy S Favorite Things 2013 Mazda5 Car Review Vehicles Mitsubishi Outlander Sport

Top50 Gaafste Auto S Uit Tv Series Autoblog Nl Flodder Auto Automobiel

Classic Movie Cars 1973 Chevrolet El Camino My Name Is Earl Oude Auto S Auto S

Flodder 1986 Oude Auto S Flodder Auto S

Pin On Vw

Dit Moet De Citroen Bx Sport Van Flodder Kosten

Pin Van Marnix Op Raar Humor Grappig Grappig Grappige Plaatjes

Flodder Eend Flodder Eend

Wallpapers Baggy Bulldogs Droomauto S Auto Flodder

Chevrolet El Camino

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *